Пелени и гащички за многократна употреба 10

• 29 865
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Така ще направя, ще търся посредник. Но пак са ми множко 30. Вече имам един комплект.

Офертата ти е много добра, обаче аз вече чакам моите 7 на Литъл блуум, а сега се справям с 14 джоба.

# 631
Значи, Алексче, разбрах те. Само че ти не ме разбра, че бъкел не отбирам от Пейпал /както и от английски/ и ми е по-лесно да натоваря някой с покупката и да си платя, без да се занимавам с обременителни подробности. А правилно ли разбирам, че продавача е писал, че ще пише пратката като подарък? Предполагам - именно за да не стъпва на митница?

# 632
Пак ще ти трябва пейпал, и с посредник, иначе златни ще ти излязат тези пелени.

# 633
Ти ме уби. Значи хуквам да търся някой с пейпал  Cry

# 634
Да, най-просто би било да намериш някой, който ползва пейпал, да ти ги плати и да ти ги доставят на адреса/до пощенския клон. С посредниците пазаруването не е по-лесно, просто чрез тях могат да се правят покупки от сайтове, които не доставят до България, не приемат бг карти или доставката им дотук е прекалено скъпа. Но разправията с тях е по-голяма.

# 635
 Hug Намерих! Утре ще ги поръчат. Благодаря за напътствията, момичета.

# 636
  • бургас/софия
Тази оферта е нереално добра! Няма такава цена!! Много ми се ще да чуя отзиви после от поръчали. Разглеждах нещата на този продавач, те пускат такива комплекти с 20, 30 и 40 пелени на търг и се продават дори по-евтино от тази цена!!!!!!!!!!! Въпреки че вече съм се заринала с пелени ми е любопитно и за малко да си купя още.. Wink

# 637
Значи според мене е възможно да няма нищо бамбуково в тия пелени. В описанието пише, че промоцията е за Серия Б, а на картинката на серията пише, че вътрешността на пеленките е полиестер, а подложката - микрофибър. Най-добре е да се пита търговеца каква е истината Simple Smile

Което ме подсеща, че с тия китайски работи е все така. На мене половината Little Bloom пеленки са ми с вътрешна fleece повърхност, а другата половина - с някаква полиестерна, много изкуствена и неприятна. Първата пратка бамбукови подложки бяха по-тънки, втората - някакви дебели. За микрофибърните подложки пък да не говорим. Най ми е смешно, че копчетата на някои от пеленките отпред не са симетрични. За тая е цена няма какво да им намирам кусури, ама си е майтап, че не знаеш какво точно ще дойде Simple Smile

# 638
Да, вярно. Значи да очаквам микрофибърни. Пак е добре, най-добрата цена в продавалника за китайска пелена с трислойна микрофибърна вложка е 7 лв. Хич не мисля да плача  Naughty

# 639
На мене половината Little Bloom пеленки са ми с вътрешна fleece повърхност, а другата половина - с някаква полиестерна, много изкуствена и неприятна.

Ееее, това трябваше по-рано да го споделиш. Дано моите да са си нормални, а не неприятни Simple Smile Аз щото иначе щях да си поръчам Dudeybaba. Моите изкуствени Литъл Блуум са с едно копче и хубав флийс. Имам и една бамбукова, която също си е много хубава. 1:1 с бамбуковите на Dudeybaba.

# 640
  • бургас/софия
ей, и моите литъл блум са супер! бамбукови и подложките са си супер!!! но явно има и изненади, дори да е малък процент, все пак е шанс.... Wink

искам да попитам собствениците на поп ин дали им гладите подложката, бамбуковата. пише, че не се гладят... не че се натискам, но на джобовете си ги гладя..

# 641
Аз много се съмнявам, че някой, освет теб, глади пелени. Аз само първите няколко пъти гладих тези от обикновен тензух и бархет.

# 642
celika, стискам палци всички пеленки да са ти от хубавите. Ако не, пиши да ти пратят други, аз си ползвам всичките, щото късно се усетих, че мога да поискам да ми пратят нови.

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 15:03 от bflm

# 643
Утре трябва да ги получа.

# 644
искам да попитам собствениците на поп ин дали им гладите подложката, бамбуковата. пише, че не се гладят... не че се натискам, но на джобовете си ги гладя..
В никакъв случай не ги глади! Уврежда се материята и влагопоглъщащата им способност!

Общи условия

Активация на акаунт