На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 827
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
За хотел Панорама не мога много да се съглася с мнението на envia .
Точно пък пакета с вечерята беше много добър избор.Имаше вариант за кебапчета,кюфтета,пилешка пържола,свинска пържола или пилешки филенца с избор гарнитура от задушени,пържени картофи или студена гарнитура,салата по избор и десерт.
Това е защото сте били две вечери примерно, обаче като изкараш една седмица, е много тегаво. Първата вечер скара, втората вечер скара, айде зорлем можеш и третата вечер и на четвъртата вече ти идва да не вечеряш, ама да не ядеш скара Laughing

# 136
  • Варна
А някой да има идея за място за палаткуване в планината?

Ние ходихме на язовир Голям Беглик в Родопите... впечатлена съм!

# 137

Питах. Щели са да разположат палатките извън село Гела, но в близост до него, просто са харесали някакво място в района.

# 138
Arbi, а водата в басейните как беше? питам за температура и чистота. СПА- то разбрах, че си пропуснала
[/quote]

Nevva, видях първо, че си ми писала на лични и ти отговорих, ако някой друг го интересува, ще отговоря и тук!

# 139
  • В.Търново
За хотел Панорама не мога много да се съглася с мнението на envia .
Точно пък пакета с вечерята беше много добър избор.Имаше вариант за кебапчета,кюфтета,пилешка пържола,свинска пържола или пилешки филенца с избор гарнитура от задушени,пържени картофи или студена гарнитура,салата по избор и десерт.
Това е защото сте били две вечери примерно, обаче като изкараш една седмица, е много тегаво. Първата вечер скара, втората вечер скара, айде зорлем можеш и третата вечер и на четвъртата вече ти идва да не вечеряш, ама да не ядеш скара Laughing
Така съм съгласна....Simple Smile)

# 140
  • Пловдив
За Рибарица искам да попитам посетилите го - кои хотели стават за бясно дете, търчащо, да има пространство, площадка...Имало някакъв по-луксозен комплекс там, той ориентиран ли е към деца или по-скоро към чичковци и каки?
Не знам къде да идем направо: Макси във Велинград ми харесва, Кемпински в Банско ми харесва, в Пампорово - вече нищо не ми харесва, в Чепеларе и там бяхме, в Каса арт, троян бяхме...къде що интересно съм видяла из интернет, отидохме да видим.
Вариантите са ми Девин и Рибарица или още някъде в Стара планина, че е по-непозната от Родопите за нас. И все пак да е близо до Пловдив, а не 3 часа!

# 141
http://www.komplekselena.com/ вчера се върнахме от там.Очарована съм.Бяхме с трите деца,най малкото на 2 г.Simple SmileРезервирах през почивка.Обадиха ми се веднаха по телефона и понеже пътувахме с влакчето,домакина ни взе директно от гарата с количката с багажите.Simple Smile /за пръв път ми се случва такова нещо,дори във влака ни звъня/.Бяхме в уютно апартаментче с 2 стаи, всяка с телевизор.Имаше хладилник,топлата вода в банята не свършваше.Чисто и миришеше на ново.на партера имаше маси за ползване и всичко,което е необходимо да си приготвяш храна-чинии,тенджери , чаши и т.н.Басейните са разкошни-и детския и другия са с мин.вода.всеки ден ни питаха на колко градуса да ни я направят.Отвън има беседки за хранене,барбекюта,люлки за децата,тенис на маса.Комплекса се заключва и не се допускат други хора.В близост има хранителни магазини и механа с много достъпни, дори бих казала ниски цени.Като цяло селцето е спокойно, има и хубав център с кътче за деца.МНого ни хареса и догодина пак там Simple SmileДомакините са много любезни и добри хора.
Ако някой иска снимки или други подробности ще отговоря на лични.
Уж отидохме за 3, а останахме 6 дни Simple Smile

# 142
Имаше хладилник,топлата вода в банята не свършваше.

В Баня топлата вода не свършва, защото е минерална, дори по тръбопровода!  Peace
Нещо повече- когато ние бяхме там ни разказаха, че я използват и за парното на у-щето през зимата!

# 143
  • В царството на игрите:)
Предния пост ме подсеща за едно от най - любимите ми места в Бг и това е гр. Баня Карловско . Има два много прилични във всяко отношение хотели - "СТряма" и "Строител". Басейните са топли и природата е супер. Има и еко пътеки в близост. Въобще суперско е Peace

# 144
milmich , за да не стане грешка- аз говорех за с. Баня, което се намира до Банско. Но явно и карлоската си струва!  Peace
Абе въобще щом има думата баня в името, веднага си мисля за топли басейнчета Simple Smile

# 145
  • в огледалото на живота
В новата тема се записвам с прекрасни впечатления от миналия уикенд в подножието на връх Чумерна в Еленския Балкан.
Сеемейно посетихме този комплекс и останах доволна:
http://chakali.net/
Обстановката отговаря напълно на действителноста в сайта;къщичка тип мезонет в която може да нощуват 4 човека е 45лв на ден.
Препоръчвам го!

# 146
  • В царството на игрите:)
milmich , за да не стане грешка- аз говорех за с. Баня, което се намира до Банско. Но явно и карлоската си струва!  Peace
Абе въобще щом има думата баня в името, веднага си мисля за топли басейнчета Simple Smile
Аз те разбрах, но твоята "Баня" ме подсети за другата, в която аз съм ходила доста пъти Laughing

# 147
  • Бургас На пресечката за Рая
Наумили сме си да пътуваме другата седмица за Котел, Жеравна или Медвен .  newsm51Някакъкви отзиви имате ли мами!!! С малко бебе на 7 месеца сме. 1stroller..Искаме да е с климатик и басейче......  bouquet

# 148
Ние често ходим http://www.ostrova-bg.com/
Комплексът е затворен, много е приятно особено с малки деца.

# 149
milmich , за да не стане грешка- аз говорех за с. Баня, което се намира до Банско. Но явно и карлоската си струва!  Peace
Аз те разбрах, но твоята "Баня" ме подсети за другата, в която аз съм ходила доста пъти Laughing

newsm10

И като говорим за "Бани" да не забравя да кажа, че в Долна Баня, която е съвсем близо до София, също е много приятно:

http://www.hotel-dolnabania.com/

Общи условия

Активация на акаунт