На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 830
  • 763
  •   1
Отговори
# 240
На мен  в Римска баня ми харесаха басейните и стаите, обаче ресторантът е пълна скръб - чакахме ужасно много време и накрая ни донесоха недопечено ядене - отврат, обслужване - също кофти.

Аз лично бях в Римска баня пролетта. Басейните и стаите наистина са супер, ресторантът е най-обикновен, в смисъл, че не ме изненадаха с някакви невероятни специалитети, но има всичко , което обичайно се предлага. Тогава не беше пълен хотела и не е имало проблем с дълго изчакване. Спа центъра е чудесен, а в крайна сметка най-вече за това ходим в такъв тип хотели. С удоволствие бих отишла пак!

# 241
Наумили сме си да пътуваме другата седмица за Котел, Жеравна или Медвен .  newsm51Някакъкви отзиви имате ли мами!!! С малко бебе на 7 месеца сме. 1stroller..Искаме да е с климатик и басейче......  bouquet
Моля и аз за отзиви за тази дестинация?
Искам да посетим района в началото на септември, но нямам идея къде да нощуваме.
Имам изискване за чистота и добра храна, като не изключвам нощувките да са ни в гр. Сливен.
Моля ви за препоръка за добър хотел или къща.

# 242
Здравейте,не можах да намеря по страниците ,а може и да съм пропуснала,има ли писани отзиви на хотел ''Аспа Вила'' село Баня?

# 243
Има писано, аз съм го виждала само отвън. Малък басейн, само външен, беше си празен в самия край на селото, и градския басейн е отсреща. Много шумно и музика се вихри, Басейна не е повече от 10 метра , дали има и толкова. Видя ми се и мръсно , челите стъкла бяха наакани от лястовички . На високо е построен и отсреща в ниското е обществения басейн.Аз бих избрала другите , както ги и избирам  Peace

# 244
Препоръчвам хотел Фея в с. Чифлика, Троянско. Топла минерална вода, спокойствие, добра кухня, наблизо е музея в Черни осъм, може да се качите на Беклемето да видите кончетата.

# 245
Аз искам да направя подарък 2-3 дневна почивка на сестра ми за рожденния й ден,защото има юбилей,и искам да е с басейн с топла вода,да има и детски басейн,защото са с 2 деца,да е и по-романтично,просто се чудя,и темата следя.Затова питам!

# 246
Аз искам да направя подарък 2-3 дневна почивка на сестра ми за рожденния й ден,защото има юбилей,и искам да е с басейн с топла вода,да има и детски басейн,защото са с 2 деца,да е и по-романтично,просто се чудя,и темата следя.Затова питам!
Старосел, препоръчвам горещо имат оферта в момента 190 лв 3 нощувки уикенд със закуски, писала съм назад или в една друга тема най подробно, ще си изкарат царски. Иначе в село Баня най поносими са цените за Римска баня , също препоръчвам, има бебешки и детски басейн Peace и за големи. В Старосел също три басейна  Peace. Малък и отделно във външния детска секция Peace

# 247
  • София
 listopad,мога да ти дам миналогодишен отзив за хотела.Бяхме там на семинар с колежки.Не е лошо,чистичко,храната беше хубава,външния басейн топъл и чист.
Но ако сте с дете не препоръчвам.Няма детска площадка,а басейна няма детска част.Хотела се намира в полето,срещу него има безумни застроявания,които не са довършени.Това е.
 sisitons може ли линк към офертата за Старосел? Hug

# 248
# 249
В Хисаря и Старосел не е ли много горещо през лятото? Изобщо не е планина там според мен. newsm78

# 250
  • Китна Тракия
В Хисаря и Старосел не е ли много горещо през лятото? Изобщо не е планина там според мен. newsm78

Вчера се върнахме от Хисар, имах точно тези опасения - е, беше си много добре като Т, макар изминалата седмица да не бе най-хладната през това лято Simple Smile Вече втори ден у дома /Стара Загора/ и имам чувството, че се пека на тиган...

# 251
Ами там е Средна гора и вечер си е направо хладно. То не случайно светилището е там-планина , поле и минерална вода с една дума перфектно място Peace. И древните не са били глупави май. Там са се заселили. Идете да видите светилището, мястото е вълшебно, вижда се цялото поле от възвишението Peace

# 252
Здравейте, мами, преди дни се завърнахме от почивка в комплекс Старосел и искам да споделя мнението си.
Бяхме планирали по-дълга ваканция тази година и решихме една част от нея да прекараме там.

Едни от най-важните причини, за да направим този избор бяха, че ми се стори изключително подходящо за малки деца, че в близост се намираше Тракийският култов център, както и че комплексът имаше доста висока оценка в Букинг. Закупих ваучер за намаление, доплатихме за настаняване в новата хотелска част - Калина Малина.

При пристигането си бях очарована - просторна, изключително чиста стая (макар че дървоядите са малко шумни нощем), невероятен СПА център, красив двор, пълен с всякакви животинки - зайчета, сърнички, разни пухкави пернати и т.н. Нямах търпение вечерта да посетим ресторанта, за да се насладя на една от любимите ми марки вина.

Направи ми впечатление, че навсякъде гъмжеше от оси. Толкова натрапчиво пълзяха и летяха навсякъде, че се принудихме да се преместим вътре в ресторанта, въпреки жегата. При всички репеленти, които ползвахме, за мое съжаление бях ужилена и то не от какво да е, а от стършел... Кошмар беше. Благодарна бях, че се случи на мен, а не на детето. Не бях подготвена с нищо противоалергично, освен капки Зиртек. В аптечката на комплекса нямаше дори риванол или алергозан, какво остава за животоспасяваща инжекция Methylprednisolone - урбазон, солу медрол или др. Добре, че не съм алергична, защото най-близката бърза помощ е на поне половин час път. Персоналът бе така любезен да ни обясни, че в момента са "в сезон" и приемат плодове, така че било нормално да е гъмжило от оси, пчели, стършели и прочие. Но това явно не им пречи да приканват клиентите с оферти и да се рекламират като подходящ за деца комплекс.

На следващия ден трябваше да имаме винен тур с дегустация на наливни вина. Въпреки, че два пъти попитахме, дегустация не ни беше предложена.

На втория ден от престоя ни (понеделник) започнаха строителни работи до строящите се на метри от хотела апартаменти ... Кранове, Хилти, бор машини - истинска симфония  Laughing

На закуска все нещо беше свършило. Единият ден сервираха закуска на детето, на другия не.
При напускане освен доплащането за настаняване в новата част се оказа, че трябва да доплатим и по 5 лв. на ден за детето (на 2.5 г.) - не стана ясно за престоя или за закуската. Не сме спорили, макар че беше редно това да е предварително упоменато.

Така напуснах Старосел със смесени чувства.  Персоналът е привидно любезен, мениджмънта недобър. Аз лично не бих се върнала там  и не бих го препоръчала на никой от близките си (особено с деца). Бих посетиха някой от СПА хотелите в Хисаря.

# 253
Прочетох последния пост и аз бях там преди 20 дни, не видях толкова оси, имаше но колкото у нас , може би сега просто зрее гроздето, ние си имахме дегустация , момчето беше много отзивчиво, тя беше включена във ваучера. Доплащането за дете 5 лв си го пише в офертата, при нас нищо не е свършвало на закуска. Там се предлага на блок масата само кафе, чай , сок и минерална вода. Закуската е по избор от 5 варианта мисля, не виждам какво може да свърши. Новият строеж се работи , да , но той е на поне 500 метра, да виждаше се , но при нас нищо не се чуваше, всички стаи гледат към басейните и градината , строежа е от страната на винарната . Бърза помощ има в село Старосел на 1,5 км Peace

# 254
sisitons, виждам, че си голям фен на винарски комплекс Старосел. Радвам се, че при вашето гостуване всичко е било наред, както и че офертата, която сте закупили, е била тъй изчерпателна. Ще се радвам да споделиш линк. Също така те моля да споделиш координатите на Бърза помощ Старосел, защото аз не успях да намеря такива тогава!

Общи условия

Активация на акаунт