На планина с две малки деца-хотел с басейн и подходящ детски кът - 2

• 104 357
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Понеже от тук прочетох отзиви за комплекс Острова с. Бели Осъм - искам да го похваля, изключителен, на супер тихо и приятно място, с топъл вътрешен басейн, бяхме там за 1-2 май и навън беше студ и дъжд.За обслужването и  сервитьорите - само добри неща, внимателни , бързи. Изобщо останахме възхитени, избрахме си студио за 4-ма , стаята беше 50м2, със голяма спалня, с разтегателен диван за 2 ма и с едно детско легло което беше качено на 1,50 и се стига до него по стълбички, със балконче и сушилка за кърпите след басейн, имахме включена закуска и вечеря, което е супер, защото през деня обикаляхме, до Троянски манастир, Орешака и природно- научният музей с. Черни осъм с много животни. Препоръчвам го на всички от все сърце.

# 616
  • София
Никой ли не е ходил в хотел Вита спрингс в с. Баня Rolling Eyes Мол ви за отзиви....до утре трябва да резервирам там или другаде в района- бюджетно и с  минерален басейн Praynig

# 617
 sssani, били сме само в Огняново - вила Рай - има външен топъл (да не кажа горещ) минерален басейн, цената е 40 лв на стая. Предлагам ти го, защото е чисто, има ресторантче и е бюджетно.

Аз пък трябва да резервирам днес и се чудя между Астера и Гардения в Банско. Става въпрос за 3 нощувки. Моля за съвет.

# 618
  • Резерват "Северозапад"
shark, прочети отзивите за двата хотела в темата за Банско. Аз не мога да направя сравнение, защото съм била само в единия и няма да е коректно Wink. Прецени и какво ще е времето за планираната почивка, защото аз така си направих избора - за майските празници беше ужасно навън и търсех с какво да се забавляват децата на закрито. 

# 619
Благодаря, Зомайо   bouquet Почивката започва утре и приключва в понеделник т.е. дълъг уикенд. Времето се очертава като променливо, надявам се в неделя и понеделник да има повече слънчеви часове и да се разходим и до Русалиите. А в събота има ден на отворените врати на музеите в Банско. Цената в Гардения е по-добра, но пък аквапарка на Астера ще бъде забавен за малката... И за двата хотела намирам предимно добри отзиви, затова ми е трудно да избера.

# 620
  • София
В Огняново сме били.Оглеждам се за Банско или  с. Баня, тъй като трябва да ни е  по път.Ще се връщаме от Гърция и не ми се ще да има големи отклонения

# 621
  • София
Никой ли не е ходил в хотел Вита спрингс в с. Баня Rolling Eyes Мол ви за отзиви....до утре трябва да резервирам там или другаде в района- бюджетно и с  минерален басейн Praynig

Имам впечатление само от басейна, зимата го посетихме, водата е много топла ~38 С, има и джакузи още по-топло, сауна, парна баня. Ограден е с едни пластмасови плоскости, които явно през лятото ги махат и става външен този басейн. В полето е между Банско и с.Баня. Чисто е.

# 622
  • София
Благодаря за споделеното мнение

# 623
Никой ли не е ходил в хотел Вита спрингс в с. Баня Rolling Eyes Мол ви за отзиви....до утре трябва да резервирам там или другаде в района- бюджетно и с  минерален басейн Praynig
Аз го знам къде е и не го препоръчвам, разглеждала съм го. Малък външен басейн, може и да го покриват сега и това , недоправено, не ми се видя и чисто, тогава караха минералната вода с цистерна, някой тук се беше оплакал и от закуската. Иначе е евтино. Моя съвет е Римска баня или Аквилон, те са в село Баня малко по-надолу и си струва, особено първия , няма да съжаляваш. За тях е писано много и в тази тема HugА и Вита спрингс е доста извън селото, което също е минус.

# 624
За Римска баня има и ваучери в момента  Peace

# 625
  • Пловдив

Може ли линк, че от Гугъл нищо не открих.

# 626

Може ли линк, че от Гугъл нищо не открих.

Виж това:
http://spestibg.com/deal/651-pochivka_v_termo_spa_hotel_rimska_banq.html

# 627
да, така е, но пък условията са...

извинявам се, че връщам темата назад, но има ли друг вид впечатления от този комплекс?
идеята за горещи басeини много ми допада, а и планинската гледка отстрани като фон е чудесна

# 628
да, така е, но пък условията са...

извинявам се, че връщам темата назад, но има ли друг вид впечатления от този комплекс?
идеята за горещи басeини много ми допада, а и планинската гледка отстрани като фон е чудесна
Ами върни се и прочети няколко страници има писано

# 629
Здравейте .
 Незнам дали въпросът ми е за тази тема,но нещо неможах да се ориентирам в подфорумите.
Та въпроса ми е да ми препоръчате някой хотел или почивна станция във Врачанско.Решили сме да отидем семейно на почивка за няколко дни,но единствено „спанчевци “намирам в моя район.Но като гледах сайта им,нещо не ме грабва.А и искам да има и някакво забавление за децата.
Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт