Кралски работи и клюки-3

• 44 445
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, вие да не би да смятате продължителността на раждането от момента на постъпването в болницата? Чета тук за раждания под един час.  newsm78
И аз останах с впечатление, че повечето момичета споделят колко часа след постъпване в болницата са родили. Това няма нищо общо с реалното време.  Wink
Аз родих 6 часа след постъпването. Но реално раждането започна 10 часа преди това.

# 541
  • София
Досега само ви четях и се напъвах  в някакви подсъзнателни контракции неусетно, но сега явно напъните са реални и трябва да се запиша просто!

# 542
Скрит текст:
Първо раждане - 3,30ч. първи контракции - 6,13ч. роден Първият
Второ раждане - 18,30ч. първи контракции - 20,47ч. родена Първата
Трето раждане - преносване 16 дни, 2 системки за разкош от 6,00ч. сутринта - 15,47ч. роден Вторият
Четвърто раждане - 23,00ч. първи контракции - 1,32ч. роден Третият

От сърце желая на Кейт, а и на всички, които раждат моето второ раждане - просто бе приказка, ако се бе забавил екипа - щях да си родя в предродилна зала........

Имам проблеми с камерата.....от мен ли е, или......

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.

Bоryana, ctivi, DarinaK, dideda, gitadam, mariel444e, mpetkova, m_tania, nela_66, nelsi, pepinkaa, Sonne 90, Ники и Кати, Шайн (+ 26 Скрит/и) и 27 Гости преглежда(т) тази тема.

# 543
И аз тук  Crazy

# 544
Ха-ха, аз пък си имам точно определен ден от седмицата и продължителност за раждане. Три деца - и трите в петък, и трите пъти от първия признак до изплакването на бебето минаваха по около 8 часа (+/- 15 минути). Няма грешка. Даже последния път преносих, явно защото е трябвало да си дочакам петъка.  Mr. Green

Успех на Кейт, да мине бързо, леко и без проблеми. Аз залагам на момченце.
Wink

# 545
  • София/Горна Оряховица
Тъкмо бях решила, че се е отказала да ражда и ще си ходи бременна  Crossing Arms .

# 546
  • Варна
Ясмина, лично аз влизах и 2-та пъти в болница с настъпването на първите признаци още, като с първото признаците даже бяха съмнителни, можех да изтрая още ден - два. Но ме спешираха с един окситоцин и родих в 21:55, като бях постъпила около 18;00 - 18:30. С второто ми дете ми изтекоха водите, както си спях през нощта. Влязох към 3:30 и родих в 06:50. Така че, да, смятам от момента на постъпване, като съм наясно, че много жени постъпват в болница чак в последния момент, едва ли не непосредствено преди раждането, с 8-9 см.

Три часа за второ раждане е често срещано, макар че при теб е почнало по-рано.
Три часа с окситоцин за първо раждане - отново нищо необичайно. Аз имах предвид раждания под 1 час, които най-вероятно са времето от постъпването в болницата. То и аз второто го родих 45 мин. след постъпване в болницата, но контракциите ми почнаха 5ч преди това. Извинявам се за спама, но нали сме на родилна вълна.
Дали Кейт не се разхожда из коридорите? Няма ли да помаха от прозореца?

# 547
Скрит текст:
Така погледнато, от започване на контракциите до раждането - 48 часа, даже малко повече  Confused

# 548
Хайде да не разводняваме темата с изявления кой колко е раждал. Нека се съсредоточим върху Кейт. Peace Peace

# 549
  • София
Племенникът ми става на годинка днес. Довечера да не вдигаме чаши за 2 повода...  Laughing
Е, значи има шанс бебето да се пръкне лъвче, все пак, за всички, които го пожелаха.  Wink

не сварвам да ида да си взема кафе.

Да ти е жив и здрав! И моето Лъвче днес прави 8, може пък с бъдещия крал да празнуват заедно...да се помотае само още малко Кейт да влезе в Лъв и довечера от нашето РД, направо на партито на Уилям да ходим  Crazy

През 2013 година Слънцето е в знака Лъв от 22 юли – 18:57 ч. до 23 август – 02:03 ч.......

И какво сега????? Дали ще чакаме до 19ч.?
Къде може да се видят тези часове за различните години?

# 550
Не е лесно да се съсредоточиш върху нещо, за което няма никаква информация.

# 551
  • София
Аз мисля,че ако роди днес,ще са полу-задоволени всички желания за рак и за лъв-нали ще е на границата между двете зодии,хихихих...Аз съм много доволна,хубава дата ми звучи 22 юли,така че дано се размине леко родилката и скоро да имаме хубави новини!

# 552
Говорител на Кейт и Уилям каза: "Нещата се развиват нормално."

На камерата дадоха за кратко мъж да държи картина - Кейт, седнала, с ореол, и кърми бебе с корона......

Lana в гугъл - пишеш нещо от рода на - през.........г. кога слънцето влиза в.......зодия....Честито на детенцето ти! Честито и на МкКити! Хубави празници!

# 553
В момента има репортаж по bbc за Кейт, но новини към момента няма.

# 554
някакви заграждения май ще слагат полицайте

Общи условия

Активация на акаунт