Кралски работи и клюки-3

• 43 655
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
...заградили тротоара пред входа... ще има бебе днес!
Дали Уилям ще излезе да съобщи новината за бебето?

# 556
  • София
Съобщиха го официално по Бтв, Кейт влезе в болница.

# 557
Новината ще е съобщена официално от двореца. Никoй друг освен кралицата няма право да го оповести. Лекарите ще излезнат с официално съобщение до двореца, което ще е изпратено по куриер с кола , която ще мине с охрана от хеликоптери през центъра на Лондон. След това двореца ( баба Бети ) ще излезне с официално съобщение за появата на наследника, пол име и детайли.

# 558
  • София
Нали според традицията трябва да се сложи бюлетин пред Бъкингамския дворец. Мислех, че така се съобщава новината.  Grinning
Не че имам нещо против щастливият татко да оповести хубавата вест лично.

Лекарите ще излезнат с официално съобщение до двореца, което ще е изпратено по куриер с кола , която ще мине с охрана от хеликоптери през центъра на Лондон.
Нямат ли интернет тия хора, ами такава мъка ще си причиняват.  Mr. Green

# 559
Значи видим ли кола с кортеж и хеликоптери, няма нужда да слушаме обявлението на Елизабет. Wink

Наистина слагат заграждения отпред.

# 560

Скрит текст:
Ако успее да си каже името и ако не си е оплел езика от вълнение и радост - защо не?

Мен лично това би ми харесало! Какво по-хубаво от това таткото да съобщи радостната новина първи пред света!!!!!! Дори има нещо романтично.....Би било добър пример! Но баба Бети дали ще е на това мнение?

Mila_17  ми уби романтиката......това обаче не ми пречи малко да помечтая.......

# 561
Нали според традицията трябва да се сложи бюлетин пред Бъкингамския дворец. Мислех, че така се съобщава новината.  Grinning

Лекарите ще излезнат с официално съобщение до двореца, което ще е изпратено по куриер с кола , която ще мине с охрана от хеликоптери през центъра на Лондон.
Нямат ли интернет тия хора, ами такава мъка ще си причиняват.  Mr. Green

Да де, след всички салтанати може и той да се появи...вечерта

... мина цял камион със заграждения. Сигурно ще затворят улицата.

# 562
За жалост английски протокол.Няма романтика. Дават сценария на известяването по Skynews в момента

# 563
Честно,в този толкова личен за семейството и за бъдещата майка момент,не и е леко на Кейт Heart Eyes
Дано леко премине всичко.
Явно това е темата на форума за днес bowuu
Оф, и не всичко зависи от кралицата-традиции...

# 564
  • София
За жалост английски протокол.Няма романтика. Дават сценария на известяването по Skynews в момента
Може да няма романтика, но е интересно.  Peace Благодаря за информацията.   bouquet

Моля, който има възможност да гледа и чуе нещо интересно, да пише.  Hug

# 565
  • София

Нямат ли интернет тия хора, ами такава мъка ще си причиняват.  Mr. Green

искаш да кажеш : Ще НИ причиняват Simple Smile

# 566
Но пък Уилям ще си вземе отпуск по бащинство. Simple Smile

"Prince William is currently on annual leave from his job as an RAF search and rescue helicopter pilot based in Anglesey. He will also take the two weeks' paternity leave he is entitled to."  

# 567
Значи видим ли кола с кортеж и хеликоптери, няма нужда да слушаме обявлението на Елизабет. Wink

Наистина слагат заграждения отпред.

Моля, пишете какво показват камерите.....защото като пусна камерата и моя компютър се бъгва....И трябва да рестартирам...и току-виж изпусна бебето......

Значи - първо следяхме за чичко полицай, сега за кола и хеликоптери......хич не ни е лесно.....

# 568
  • София
Добре поне, че се чуват репортерите, докато говорят.  Laughing
Няма да пропуснем колата и хеликоптерите!

# 569
  • София
Пльос и аз тука.  Laughing

Леко и безпроблемно, Кейти!

Ако може туй бебе да се роди до 12.30, че после излизам от офиса и имам работа навън.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт