Кралски работи и клюки-3

• 43 645
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
То на камерата на Sun не се вижда добре, само входа виждаме. Аз прецъквам каналите м/у bbc, cnn и скайнюз. В момента някакъв пич по скай говори пред болницата. Едно и също - че дошла с кола от Кенсигтън и т.н. Няма нюз още.  Peace

П.П. имат и репортер пред Бъкингамския дворец, където ще се появи бюлетина. Явно ще го сложат на някаква дъска, триножник, нещо подобно... (easel) не съм много наясно.

# 571
...а съм на работа ... и имам толкова много работа ... не можа ли вчера да се случи, ами....

Пешеходците нещо ги няма вече, сигурно са заградили улицата...

# 572
Това се коментира в момента в ерата на интернет двора е решил да пази протокола. Докато Елизабет не излезне с официалната информация никoй няма право да дава детайли. Болницата ще изпрати куриер - който с кола и охрана конвой ще премине през Лондон до двореца. ще го охраняват и хеликоптери от въздуха. След това ще го дадат на Кралицата а тя ще го оповести официално излагайки детайлите в рамка през двореца с име пол ден и час на раждане.

# 573
  • София
Виждам четирима бобчовци и тук-таме някоя глава минава пред камерата  Laughing

# 574
  • Между гори и планини
в кралскя фб (как само звучи!),където постоянно слагат ново инфо, пише че Катето е пристигнала с кола за разждането тази сутрин.

# 575
  • София
E естествено, че Кейт ще влезне в болница точно когато цяла сутрин не съм на компютъра. Отварям гледам 6-7 нови страници изписани и си викам ясна е работата.
Много леко раждане й пожелавам и аз и чакаме топовните изстрели.
И браво на шпиотките, които доста преди нашата преса надушиха... Hug

# 576
дано поне куриера излезе през тази врата та да разберем ,че е родила . PeaceТо иначе се обезмислят и камери и репортери. Thinking

# 577
в кралскя фб (как само звучи!),където постоянно слагат ново инфо, пише че Катето е пристигнала с кола за разждането тази сутрин.
mda,в 5.30 сутринта с родилни болки и контракции, аз го прочетох в МСН

# 578
Установих, че камерата на Sun не съвпада с камерата на скайнюз.  Shocked
Преди малко на камерата на вестника мина един униформен, в синя униформа, докато на камерата на скайнюз не се появи изобщо тази особа. Минава сега всъщност... Освен да има времево разминаване...

Бре, наистина има разминаване. Все едно гледам 2 различни филма, заснети на едно и също място!

# 579
принцът щял да звънне на баба си по специална линия.(това в коментарите го чета)Полицайте станаха доста вече ,а пешеходците почти изчезнаха Simple Smile

# 580
Да видим кой ще познае-залагам на принцеса в късния следобед,а вие?
Маже и боб да хвърлите -за пълнота Peace

# 581
И в официалния сайт на кралското семейство са качили новината, че Кейт е приета в болницата. - http://www.royal.gov.uk/Home.aspx , но не ми зарежда Clarence House website  !

# 582
аз съм пас  Laughing.Едно полицайче май и репоретерита взе да пренарежда Laughing

# 583
Да видим кой ще познае-залагам на принцеса в късния следобед,а вие?
Маже и боб да хвърлите -за пълнота Peace

Аууу, днес нали е Света Мария Магдалена, една принцеса Магдалена или Меделин, или Маделейн, или нещо такова... Защо пък не? newsm78

# 584
  • Пловдив
Аз съм за принц, зодия Рак  Peace

Общи условия

Активация на акаунт