Кралски работи и клюки-3

• 43 168
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
И аз съм за момче, но дано не е Чарлз. При всичките ми симпатии към дядото, не мисля, че е най-достойният човек на света  Crazy

Къде изчезна анкетата?

# 601
Аз съм твърдо за принцеса лъвица.  Grinning

Даяна е раждала Уилям 16 часа.......

Аз съм за принц, лъв!

Анкетата не бе ли в предната тема?

# 602
Аз съм за мома, но ако е мъж- залагам на Джордж. Защо няма анкета в темата?!  Laughing

# 603

Имаше, но защо я махнаха  Thinking

# 604
  • Sofia
Ето ви за зодиите:
Baby will be a Cancer like father William if born before 4.54pm today - but a Leo if born afterwards

# 605
# 606
Неидентифициран субект с черен потник и фотоапарат влезе в болницата.

И отстрани тази статия: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/5026854/Bulgaria-T … ritish-teens.html  ooooh!

# 607
  • София
Няма ли кой да шляпне тая камера надолу, че така, както се е килнала нагоре, нищо не се вижда.  Close

# 608
Хаха, чак по скайнюз коментираха важността на часа на раждане за това каква зодия ще е бебето.  Laughing

Освен това казаха, че са чакали месец, когато се родил Уилям, за да разберат как ще се казва. Дано сега вземат решение и ни уведомят по-бързичко.

# 609
  • Sofia
Допускам, че на Кейт не й е разрешено да си стои вкъщи, очаквайки засилване на контракциите, предвид важността на бебето. Затова според мен тя е отишла при първи контракции там, затова залагам на раждане около 3-4ч следобяд днес и момче  Laughing За име залагам на Хенри Simple Smile

# 610
Още някой влезе. Полицаите значително се увеличиха.

Аз щях към 9 да си лягам, сега заради бебето стоя и чакам Mr. Green

# 611
  • София
Аз залагам на момченце,дано не се казва Чарлз,че нещо не ме кефи!А за зодията-каквато дойде,и двете са хубави според мен!

# 612
Аз искам принцеса раче или принц лъв.
Ракът е по-подходящ за женска душа.

Ще има със сигурност поне две имена.
Ако е момиче си мисля, че може и да е Елизабет Даяна  newsm78  Поне едно от двете ще го ползват. Евентуално биха включили Мери или Ан, като второ име, но ме съмнява.
За момче...наистина може Джордж. Заети са Чарлз, Хенри, Уилям, Филип...друго класическо име е Едуард.
От към мъжката част, няма някой, който да е особено изявен и да заслужи име.

# 613
  • София
Освен на момиче лъвче, залагам и на името Виктория.  Grinning
Пък каквато съм ясновидка, май нищо няма да позная...

Абе важното е да имаме бебе.  Heart Eyes

# 614
Залагам на момче!Кейт имаше остро коремче,за име нямам идея обаче!За зодия мисля че ще е лъв -един щастлив и благороден бъдещ принц Grinning

Общи условия

Активация на акаунт