Кралски работи и клюки-3

• 43 234
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Аз вече празнувам и подаръци получавам, а Кейт още се чуди  Laughing.

# 76
LaValetta, айде дано повлечеш крак с рожденните дни   Wink
Честито и да си жива и здрава  Hug

# 77
Като знам как се вълнувах на сватбата,това бебе......искам вече кралско потвърждение.

# 78
Аз вече празнувам и подаръци получавам, а Кейт още се чуди  Laughing.
Честито!!

# 79
  • София
Запис, и аз да чакам ...  Grinning

# 80
Дейли мейл пише, че Катрин била в имението на родителите си. Ама какво прави тя там? Да отива веднага в болницата, че се поболяхме тук да я чакаме и почивката си затривам да натискам F5 на BBC сайта.

# 81
Може да се наложи доста да чакаме, ако са обявили по-ранна дата за термина от действителната и се окаже, че трябва да роди, да речем към 25-ти.

А до тогава, едно интересно филмче за наследника на кралското семейство. (На руски език е)

http://vipzal.tv/document/naslednik-britanskoj-imperii-smotret-o … pervyj-kanal.html

Последна редакция: нд, 14 юли 2013, 13:46 от nela_66

# 82
Вчера някъде мернах, май във фейса, че всъщност от двореца никога не са казвали кога й е термина, казали са само, че бебето се чака в средата на юли  Thinking

# 83
Представям си сега Кейт как си лежи на шезлонга, сред тучна зеленина в някой замък, похапва свежи плодове и спокойно чака бебчо към края на месеца.  Twisted Evil

А съфорумките мазоли получиха от F5.  hahaha

# 84
Представям си сега Кейт как си лежи на шезлонга, сред тучна зеленина в някой замък, похапва свежи плодове и спокойно чака бебчо към края на месеца.  Twisted Evil

А съфорумките мазоли получиха от F5.  hahaha

Joy

Четох аз някъде, че е спрягана датата 17 юли  Crazy

# 85
  • До морето
За мен пък по-логично е да кажат дата по- късно от термина - примерно термин 05.07,а те обявяват 15.07. Така детето може да се роди сравнително спокойно дори и на 30.06. примерно. Докато ако тя ще ражда към 25. 07, а всички я чакат от още от 15ти, представяте ли си колко озверели ще са лешоядите  Rolling Eyes

Голяма мисъл извадих и аз, много объркано стана  Whistling

# 86
А представяте ли си болницата да е  друга, а тази да е само партенка за ахмаците, дето чакат?

# 87
А представяте ли си болницата да е  друга, а тази да е само партенка за ахмаците, дето чакат?

Надали ще си позволят такъв бъзик с пресата, макар и да им се иска. При положение, че няма официално обявена дата на термина и ако в действителност е по-късно от 13-ти (примерно 25-ти), и ако преносва (аз преносвах 9 дена), може да роди чак август.  Shocked

# 88
  • София
Представям си сега Кейт как си лежи на шезлонга, сред тучна зеленина в някой замък, похапва свежи плодове и спокойно чака бебчо към края на месеца.  Twisted Evil
А съфорумките мазоли получиха от F5.  hahaha
Има късмет Кейт, че е толкова чаровна, та ще й простя разиграването, дето ни устройва.

# 89
В същото време Зара, бременна в третия месец, играе поло:

https://cdn.bg-mamma.com/7KOG/a04853ab.jpg

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт