Кралски работи и клюки-3

• 43 269
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Уилям да вземе да се подстриже, така и така оплешивява  Laughing.

# 136
Струва ми се, че и Хари започва да оплешивява. Thinking

# 137
  • UK

аз четох, че Принц Филип не е присъствал на ражданията на децата си, но е изпратил на кралицата шампанско и карамфили като се родило първото  Grinning

# 138
Хари

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2362684/Prince-Harry-wit … goat-herders.html

Скрит текст:

Тържество, по случай рождения ден на Виктория:

Скрит текст:

А тези две снимки са ми много забавни:  Grinning

Последна редакция: пн, 15 юли 2013, 11:40 от nela_66

# 139
На мен ми е интересно кой избира името. Дали реално родителите имат това право или трябва да се съобразят с някакви кралски правила  Whistling

# 140
Иска ми се да вярвам, че родителите избират името, ама.....

# 141
  • Бургас
Може би го избират,но са ограничени между няколко имена. В датския кралски двор, например, престолонаследникът е или Фредерик или Кристиян(ако е момче де).

# 142
  • София
На мен ми е интересно кой избира името. Дали реално родителите имат това право или трябва да се съобразят с някакви кралски правила  Whistling
Ха, изобщо не ми е минало през ума, че родителите ще изберат името на бъдещия престолонаследник. Аз и преди изразих мнение, че отдавна е избрано името на детето, дори не бих се учудила и още преди да е било заченато.

# 143
Ми на....аз като ви казвам че Кейт изобщо не е в болница, щото по новините го дадоха, вие не та не, боляло я било вече 4 дена.....
 Crossing Arms

# 144
  • UK
В биографията на кралицата-майка пише, че искала да кръсти втората си дъщеря Ан и мъжът и писал на родителите си, но тогавашните крал и кралица не се съгласили и накрая потигнали съгласие да се казва Маргарет. Явно навремето с писма са се уочнявали, сега не знам как е

# 145
Според мен, ако беше започнало раждането или поне подготовката за него Уилям нямаше да ходи да играе поло Simple Smile
така, че търпение...

# 146
Няколко снимки от прословутото парти в Белия дом в чест на Даяна и Чарлз.

# 147
На западния фронт нищо ново - http://www.heatworld.com/Celeb-News/2013/07/Prince-Charles-fuels … wont-be-long-now/ - поне така ми каза чичко Гугъл, за съжаление съм на ВИЕ с езиците.....

# 148
Да, но това е от 12ти Simple Smile

# 149
Каква интересна тема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт