Кралски работи и клюки-3

• 43 288
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Ааау, аз докато раждам и темата навъртяла здраво страници, а Кейт още стиска, тц тц. Накратко- запис  Simple Smile
Честито! Да е живо и здраво бебето Simple Smile

# 196
  • София
Ааау, аз докато раждам и темата навъртяла здраво страници, а Кейт още стиска, тц тц. Накратко- запис  Simple Smile

Честита рожба, да сте здрави  и щастливи цялото семейство!

Вече на никакви дати няма да се връзвам, изчака ми се чакалото, все едно аз ще раждам! Детски ми акъл! Laughing

# 197
terpsyhora-Ура,има значи бебе-да е живо и здраво-форумско Hug Heart Eyes

# 198

Да се появя и аз в очакване на кралското бебе на 14-та страница...  Rolling Eyes

# 199
Според мен утре ще си имаме бебе.  Crazy Party По телевизията казаха, че може би ще се казвало Александра(второто име на кралицата) или Шарлот(второто на Пипа) ако е момиче.

# 200
  • София
Според мен утре ще си имаме бебе.  Crazy Party По телевизията казаха, че може би ще се казвало Александра(второто име на кралицата) или Шарлот(второто на Пипа) ако е момиче.

Шарлот е и моето лично предположение. И много ми харесва. Александра също.

# 201
Англичаните си знаят, де, но все пак защо биха го кръстили на сестрата на Кейт? Не ми се вижда логично. Поне да беше на майката на Кейт, макар че и така е някак си несериозно. Все пак това е бъдещия престолонаследник.

# 202
  • София
Англичаните си знаят, де, но все пак защо биха го кръстили на сестрата на Кейт? Не ми се вижда логично. Поне да беше на майката на Кейт, макар че и така е някак си несериозно. Все пак това е бъдещия престолонаследник.

Не е на сестрата, това, че второто име на Филипа е Шарлот, не значи, че го кръщават на нея.
Името си е "кралско" и е много популярно, както Елизабет, например, което е и второто име на Катрин.

# 203
  • На земята, която е всъщност звезда.
Докато Катрин се крие и мъчи, принцеса Шарлийн Монакска весело пече кълки на луксозна яхта край бреговете на Италия:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2366211/Princess-Charl … day-Sardinia.html 

# 204
Запис-и аз чакам,макар че преди 2 вечери пийнахме Бейлисче за здравето на принца,щото прочетох,че в Италия вече го имат като официална новина.И да не изостана,метнахме по едно:)ама найсе-остана още малко и сега ще го стискам до официалното обявяване на новината Crossing Arms

# 205
Хвърлих боба ей сега и той каза, че днес ще е звездния ден Joy

# 206
Ако пък не е днес може би-утре!! Grinning

# 207
  • София
Много ви благодаря за пожеланията  Hug

terpsyhora-Ура,има значи бебе-да е живо и здраво-форумско Hug Heart Eyes

Ха-ха, да- не е кралско, но е форумско поне Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Четох някаква статия в сайта на CNN, че  е напълно възможно бебето да има по 5-6 имена и така да бъде и Елизабет, и Даяна, и Карълайн (на майката на Кейт- Каръл) ако е момиче и аналогично за момче. Да видим Simple Smile

# 208
Joy

# 209
  • София
Уф, защо слагат на кралските особи по 4-5 първи имена, като че ли някой ще ти помни от първото натам. Ама пуста аристокрация.  Mr. Green

Смей да не познаеш!  Twisted Evil
Пък ако познаеш, идвам при теб с кило боб.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт