Кралски работи и клюки-3

• 43 299
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм за ден през уикенда, не знам какви дати се пада. Но и днес да е, и утре да е, всякак ще си отдъхна, че ми писна това чакане.  Grinning

# 226
# 227
Бебето ще се роди , когато му е писано. Ние и да бързаме, все тая.

Погледах малко уеб камерата - много хора се спират и снимат с телефоните си репортерите.
Някакъв репортер домъкна статив с камера, но веднага дойдоха двама полицаи и го накараха да се премести от там - и той снимаше репортерите. Те самите са вече атракция.
А един момък седна на стълбите, говори си по телефона, но след малко излезе човек с униформа (от охраната, явно) и го накара да стане от там.
Девойка, някаква, върви мнооого бавно и говори по телефон, спря се, обърна се към камерите и доста постоя с телефон на ухото - позира, позира и си тръгна.
Ааайде, пак снимки на репортерите.

Но полицай на стълбите още няма...

# 228
  • София
Ще даваме ли дежурства на уеб камерата?  Mr. Green

Погледах малко и си помислих, че ще е много яко изведнъж, както си блея в монитора, да пристигнат няколко коли пред болницата, да настане една яка суматоха и аз да стана съпричастна пряко към един истински исторически момент.  Laughing

# 229
Само това ли е вход? Малко ме съмнява така парадно да влезе Кейт...  Thinking По-скоро ще излезе от там с бебо, подобно на Даяна и Чарлз. Но ще позяпвам де, от време на време, може пък и да стане раздвижване някакво.

# 230
А колко време след като се роди бебето ще можем да го видим?  Crazy Blush

# 231
Ще даваме ли дежурства на уеб камерата?  Mr. Green

БГ-мамма е Специалист по всичко!!!!
БГ-мамма е гърмян заек по излизане на резултати, класирания, каляване на нерви в най-различни кампании - за детски градини, за гимназии, за ВУЗ.....
БГ-мамма дебне намаления във все що сайтове има - Ларедут, Амазон и пр.
БГ-мамма  вижда всичко по Биг и Вип брадър.....
БГ-мамма е Петата сила в държавата!!!

Та едно дежурство по уеб и едно бебе, па макар и кралско, ли ще ни се опре?????? Споко, ще го хванем и раждането, и благата вест, и показването...и всичко.....Вярвам в момичетата от темата!!!!!

Наздраве за момичетата от темата - верни кореспонденти от мястото на събитието!!!!! beer
Наздраве и за Камила! Ставала е на 66г. Признавам си, че смятах, че е около 60-61г. Не че 5 години са кой знае каква разлика......но все пак.....

# 232
И Камила, и Чарлз са ми по-симпатични на стари години, отколкото като млади. Чарлз има учудващо за сухарската му физиономия чувство за хумор. Мисля, че ще бъде много добър дядо.

# 233
Нито Камилата ми е симпатична, нито Чарлз Stop
Някой помни ли кога Кейт лежа в болница заради гадене? Струва ми се, че тази бременност продължи доооста дълго

# 234
Началото на декември  Peace

# 235
  • с/у ОколоМръсТното
... Струва ми се, че тази бременност продължи доооста дълго...

Кралска е, затова.

... лесно ли се измътва бъдещ крал/ица? А?

# 236
Ама какво мониторче са направили само!  Grinning

# 237
моите предположения за дата са 17 , 20 или 21  Rolling Eyes
но "твърдо" през тази седмица ще се случи Grinning

# 238
Бебето със сигурност ще е зодия Лъв.

# 239
  • с/у ОколоМръсТното
Раздвижване... пред портите на б-цата.
Яко папараци.

Общи условия