Кралски работи и клюки-3

• 43 083
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Е, как се ражда с толкоз много публика? newsm78

Скрит текст:
Когато раждах малкия ми син, в съседната стая имаше една циганка. Тълпата пред болницата беше не по-малка, отколкото тази пред St. Mary, защото се беше събрал целият катун да чака. Mr. Green

Как мислите, докрай ли ще я чакат да роди, или ще й сложат система след час-два?

# 676
Черна кола влезе в двореца
И току -що излезе
Може да са донесли касите с шампанското

# 677
Аз понеже искам момче ама нямам залагам на принц.
Брей докато си напиша изречението и 3 нови отговора.  Mr. Green

# 678
Според мен ще си я изчакат.Евентуално ако се проточи повече и тя започне да се изтощава, може да вземат някакви мерки.
Но сигурно са я обезболили добре, клати се там върху някоя надуваема топка сега...
Нали имат и някакъв газ...но ми бяха казали, че никаква работа не върши.

# 679
Според мен ще си я изчакат.Евентуално ако се проточи повече и тя започне да се изтощава, може да вземат някакви мерки.
Но сигурно са я обезболили добре, клати се там върху някоя надуваема топка сега...
Нали имат и някакъв газ...но ми бяха казали, че никаква работа не върши.

# 680
В момента по Кино Нова дават биографичен филм за Даяна. Peace

# 681
  • До морето
При мен спря излъчването  Rolling Eyes

# 682
Каква е тая реклама Laughing
Минавам да гледам тук http://www.hellomagazine.com/royalty/royal-baby/

# 683
# 684
  • До морето
Уилям бил роден в понеделник, а Кейт в събота. Чарлс и Камила засега не смятали да променят графика си и ще си останат на посещение в Йорк  Rolling Eyes

# 685
В момента по Кино Нова дават биографичен филм за Даяна. Peace
И аз точно това щях да пиша.

Даяна доста била разчупила протокола относно отглеждането на кралските деца,ще видим при Кейт как ще е.

# 686
  • На земята, която е всъщност звезда.
Уилям бил роден в понеделник, а Кейт в събота. Чарлс и Камила засега не смятали да променят графика си и ще си останат на посещение в Йорк  Rolling Eyes

Нищо чудно: когато се е раждал принц Чарлз баща му е играел скуош.

# 687
  • София/Горна Оряховица

Нищо чудно: когато се е раждал принц Чарлз баща му е играел скуош.
Скрит текст:
Когато се е раждал моя приятел, за майка му това е било трето раждане. Обаче баща му бил за риба същия ден, а майка му почнала да ражда. Съседа я закарал, тя родила набързо, баща му се прибира - ни жена му, ни никой, и съседа се връща и му честити син  hahaha .

Аз много правилно предвещах, че Кейт ще роди, когато ние почнем нова тема  Laughing . Айде, давайте, да не се мъчи  hahaha .

# 688
  • с/у ОколоМръсТното
Е, как се ражда с толкоз много публика? newsm78
Скрит текст:
Когато раждах малкия ми син, в съседната стая имаше една циганка. Тълпата пред болницата беше не по-малка, отколкото тази пред St. Mary, защото се беше събрал целият катун да чака. Mr. Green

е, то кой не е раждал с циганка. Тази от моята стая я изписаха с файтон Wink и цял катун от махалата.
Айде напъвай, Кейт!

# 689
  • София
Всичко сочи за планово секцио утре сутрин. Днес е последния ден на раците, утре ще да е нашия лъв!

Общи условия

Активация на акаунт