Кралски работи и клюки-3

• 43 064
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
И репортери и журналисти с каква упоритост само  чакат вече толкова време!

# 706
Не е задължително бебето да има презиме, но ако Уилям и Кейт решат могат да избират между Mountbatten-Windsor, Wales and Cambridge.

# 707
На този ден преди 44 години Beatles записват това парче.
Рекох да пусна малко музика докато чакаме.  Simple Smile

# 708
  • На земята, която е всъщност звезда.

Изгубих и аз вече къде четох, че родителите ѝ щели да идват с кола до болницата и упорито чакам, но май ще е напразно.

Кейт ще бъде придружавана от съпруга си, ако той не може по някаква причина, е поканила майка си като план Б. Иначе семейството й ще дойде след раждането на бебето /така е станало и с принцеса Даяна/.

# 709
  • София
Прясно прясно инфо: пред Двореца се е събрала огромна тълпа от хора, които чакат обявяването на събитието, очаква се след обявяването на няколко места в Лондон, както и в Кеймбридж да започнат големи празненства. Днес в класа на детето на приятелката ми цял ден са обсъждали и разказвали основно за Британската империя.  Laughing
В общи линии там вълнението е не по-малко от вълнението в нашата тема  Laughing

# 710
# 711
И аз залагам на принц.

# 712
Само да кажа, че камерата на Ройтерс върви доооооста след камерата на Хелоу /2-3 мин. може би/, но пък камерата на Ройтерс дава доста по-широк обхват на случващото се.

# 713
Само да кажа, че камерата на Ройтерс върви доооооста след камерата на Хелоу /2-3 мин. може би/, но пък камерата на Ройтерс дава доста по-широк обхват на случващото се.

Ще пуснеш ли линкове, че нещо съм ги пропуснала  Praynig

# 714
# 715
 McKitty благодарско за камерата  bouquet,наистина се вижда отлично!Някакви хора влизат излизат...а преди малко излязоха двама мъже един след друг и единия държеше някакъв лист..викам айдеееееее Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Ох,нямам търпение вече!!!! Whistling

# 716
Принц Хари е написал във ФБ " The baby`s coming!!!!!!!!!!!!!"

# 717
McKitty, благодаря и аз!
Картината от Ройтерс  доста по-интересна  Laughing

# 718
  • София
  Тези линкове пред болницата ли показват?Жал ми е за Кейт, даже не може да роди нормално и спокойно.

# 719
  • София
 Тези линкове пред болницата ли показват?Жал ми е за Кейт, даже не може да роди нормално и спокойно.
Е, тя е знаела какво я чака като се е омъжила за Уилям. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт