Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е нормалното време след операция за изпитване на слаба болка, придърпване и общо неприятно усещане около разреза?
Какви упражнения са полезни след операция и кои трябва да се избягват?
Какво се случва с околоплодните води по време на цезарво сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е нормалното време след операция за изпитване на слаба болка, придърпване и общо неприятно усещане около разреза?
-
Какви упражнения са полезни след операция и кои трябва да се избягват?
-
Какво се случва с околоплодните води по време на цезарво сечение?
-
Кога е нормално да започне кърменето след цезарово сечение?
-
Как се поставя катетърът и за какво служи?
секциото мина много по бързо от очакваното , вече знаех какво трябва да правя след операцията и всичко мина прекрасно станах съвсем сама даже не изчаках сестрата броени часове след раждането и директно се изправих не съм ходила прегърбена, на 3 ден още в болницата тичах по коридорите без никакви болки
и двата пъти раждах в частна нолница (една и съща) със спинална упойка и беше много добре, аз раждах по медицински причини със секцио, но и да нямах такива сигурно пак щях да родя така, сега бебка (второто ми съкровище) е на 5 месеца и все едно никога не съм раждала, даже два пъти, хем бях със доста сраствания и изрязване от страна на докторите, на пълната упойка не съм хич привърженик, тъй като пропускаш най-прекрасния миг в живота си и първата среща и целувка с бебето, а и съм чувала, че имат доста негативни последици... Успех на всички бъдещи мамчета
, а и вече съм подготвена.
, доста по- неприятен е, но...всички се забравя бързо и минава...
Моля, да споделите кога започнахте да тренирате след секциото? Благодаря