Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 867
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
В Мамс енд ми трябва и майките да влизат.

# 226
В Мамс енд ми трябва и майките да влизат.
Миналата година не беше така.Детето ми навърши 2г,с другите деца си играха без надзор.Най-хубавото е че децата се виждат през огромните прозорци,а ние бяхме седнали до тях Peace Но след инцидента с Гранд Мол с детенцето което се преби,навсякъде контрола е затегнат.Дори да не празнувате там,да сте на друго място,пак ще искат придружител(аниматор би свършил тази работа)...Преди не ме задължаваха да съм с щерката в детския кът,нищо че нямаше 3г,а  сега навсякъде питат на колко е и трябва да съм с нея или поне да я гледам до детския кът.А  под 3г в Бургас в Мола дори не я приеха(дори с придружител),там вземали деца над 4г.

# 227
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Бяхме на 13,09, в Мамс енд ми и затова ми е прясно инфото.Даже приятелката ми,като е ходила да запазва час за РД нищо не са и казали,а го каза аниматорката в деня на РД и съответно стояхме доста родители вътре и се менкахме.

# 228
В Невеляшка може ли на свободна консумация да е .. или и там задължават да има куверт за 1ви рожден ден? и може ли да си взенеш торта?  Thinking

# 229
куверта предполага , че ще има организирано събитие, иначе защо да пазят маси;
ако сте сигурни, че няма да има друг РД, отидете си така свободно и няма да ви върнат;
някой знае ли нещо за Бонели; минахме и беше затворено- да не са променили раб време

# 230
Ровейки се в интернет, попаднах на Playgrond Paradise Center и не мога да установя това място в кой град е. Има атракциони, които доста приличат на детския кът в Grand Mall, но има и такива, които никога не съм виждала.  newsm78

# 231
  • Варна
Ровейки се в интернет, попаднах на Playgrond Paradise Center и не мога да установя това място в кой град е. Има атракциони, които доста приличат на детския кът в Grand Mall, но има и такива, които никога не съм виждала.  newsm78

Не е ли в Мол Варна на последния етаж, боулинга, билярда и т.н.?

# 232
  • Варна
Paradise Center е в София.

# 233
Честит рожден ден на Мони, да е здраво и усмихнато дете, да има пъъъълна торба с радости, шестички и приятелства!  bouquet

П.С.
Alexandra, къде ще празнувате?

Аз тази година резервирах в Панамера, там сме били гости, но лятото, сега не зная как ще се получи.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 14:08 от Светкавица

# 234
Тази година съм в много голяма главоблъсканица, къде да празнуваме? Още сме малки за зали без атракционни и "маймунарници", но и там където сме били до сега не бих повторила.
Във Фое мол не ми харесва, че са много рожденици по едно и също време.
Аспарухово "Хепи ленд" бяхме миналата година. Аниматорката, ресторанта и обслужването бяха супер, но не искам да повтарям/ вероятно и програмата ще е същата/.
За Елитис сме големи.
Капела и Кидс плей по принцип не ги харесвам.
За Влъхвите мисля, че са малки.
Залата на Вега вече я няма.
 Искам  някое интересно и забавно място за децата, без голяма блъсканица и намусени аниматори. Peace
Някой ако има  идея за нещо различно и все пак интересно за децата, моля да сподели Praynig

# 235

Благодаря за отговора! Изглежда страхотно и силно се надявах да е някое непознато за мен място във Варна Simple Smile

# 236
  • Варна
Честит рожден ден на Мони, да е здраво и усмихнато дете, да има пъъъълна торба с радости, шестички и приятелства!  bouquet

П.С.
Alexandra, къде ще празнувате?

Аз тази година резервирах в Панамера, там сме били гости, но лятото, сега не зная как ще се получи.

Мерси   bouquet
Запазих в Бизнесхотела зала с кетъринг, и анимация от Парти център Вега. Празника ще е в неделя, ще пиша отзиви.

# 237
  • Варна
Преди няколко месеца бяхме в Бейби Рок, в Аспарухово. Бяха го запазили само за въпросния рожден ден и беше много приятно.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 10:20 от svetl@

# 238
  • Варна
Преди няколко месеца бяхме в Бейби Рок, в Аспарухово. Бяха го запазили само за въпросния рожден ден и беше много приятно.

Бейби Рок на плажа ли? Или са го преместили някъде? Това лято беше затворено.

# 239
  • Варна
Не не е на плажа. След центъра в едни улички, в една нова кооперация. Имат сайт.

Общи условия

Активация на акаунт