Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 822
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна

Ходила съм само в Веселите крачета - днес всъщност и останах с впечатлението, което една мама е писала по-назад. Понеже малкия пожела да поиграе, влязохме и ми направи впечатление как първо се дразнеше жената че хвърляме топки навсякъде, после почна да ги събира, а накрая вече пита "ама защо ги хвърляш така" .. Имаше и друго детенце и на него направи забележка, че сешоара не седял там, не можело на всякъде да се оставят, после как щели да ги намерят..

Не че нещо, ама очаква децата да поиграя и да върнат всичко по местата?! Или пък да играя само както на нея и харесва..

Олее започвам да се притеснявам! Дано не ми развалят празника с безкрайни забележки, че ще омета детския кът с тях!
Иначе аз също съм много против задължителните куверти. Предпочитам да платя 50% от него за престоя на детето и другото да поръчам нещо здравословно. Или пък наистина да има опция и за плодово/зеленчуково меню.

Покрай всичко това ми се ще да взема да направя една зала за тържества с двор и да я давам под наем- който иска каквото иска да си носи, да празнува . И по други поводи ми се е искало просто да има едно помещение, което да наема, да си поканя приятелите, да се забавляваме, да си приготвим храна и да си ходим- без да се убия от чистене преди и след събитието.

# 301
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На Хоризонт е хубаво,но на мен лично детското кътче не ми допада много.Не е подходящо за дечица,като моето.Постоянно трябва да си с детето да не вземе да се спусне по пързалката и да забрави накъде да тръгне.Подходящо е за големи дечица.

# 302
  • Варна
Олее започвам да се притеснявам! Дано не ми развалят празника с безкрайни забележки, че ще омета детския кът с тях!
Иначе аз също съм много против задължителните куверти. Предпочитам да платя 50% от него за престоя на детето и другото да поръчам нещо здравословно. Или пък наистина да има опция и за плодово/зеленчуково меню.

Няма да се плашиш. Надявам се, че всичко ще е наред.

Относно менюто там жената действително ми предложи вместо гризки и сладки да има плодове. Каза само да кажа какво искам. В мамс енд ми също бяхме вчера и там има вариант пица, сок, сладки, но има и сандвич, плод, вода.

За Рапонги и аз вчера се сетих, за Бонели - не. Ще го помислим предиобед и следобед решаваме.

Благодаря на всички за предложенията!   bouquet

# 303
  • Варна

Това, което искаш, може да стане само у вас.  Laughing

Някой да е чувал за сладкарски цех Амио?  newsm78
Сладкарница Амийо се намира близо до Колхозния пазар,на ул.Доспат.Харесват ми тортите и рулата им,но препоръчвам сладкарския цех до Гранд Мол-тортите и еклерчетата са с невероятен вкус и ниски цени!

Е, щом са вкусни на Амийо - да се успокоя, защото с тях работи детският кът в ТЦ Явор, където ще празнуваме.
От сладкарския цех до Гранд Мол 2 пъти съм поръчвала - низки цени и на вкус са ок.

# 304
От сладкарския цех до Гранд Мол 2 пъти съм поръчвала - низки цени и на вкус са ок.
Да,ниСки цени и са вкусни!Миналата година тортата на детето беше на 2 етажа,долния към 20 парчета,горе май беше 12,с картинка отгоре,за 27 лева Shocked А тази година от Крамер тортата беше 18 парчета за 67 лева  ooooh! Като вкус бих наредила малкото цехче на 1во място Peace

# 305
  • Варна
Да,ниСки цени и са вкусни!Миналата година тортата на детето беше на 2 етажа,долния към 20 парчета,горе май беше 12,с картинка отгоре,за 27 лева Shocked А тази година от Крамер тортата беше 18 парчета за 67 лева  ooooh! Като вкус бих наредила малкото цехче на 1во място Peace

ниСки, ниСки. Цял ден пиша на руски и се омотвам.  Crazy

# 306
Постарах се да съм деликатна Flutter  Wink На всеки се случва Peace

# 307
  • Варна
И аз да споделя за нашия рожден ден в "Мам'с енд ми". Първо да кажа, че не бих повторила там, ама като се чудех до последния момент и навсякъде беше заето. За децата в детския кът- съм доволна- играха, забавляваха се и от там нямам оплаквания, обслужването в ресторанта обаче, е на такова за първи път попадам. Имаше 4 рожденни дни едновременно плюс една маса свободна консумация. Всички се обслужваха от една единствена сервитьорка (намусена, нервна и потна). Отвреме-навреме се появяваше и един мъж да и помага. За всяко поръчано нещо се чакаше безкрайно, налагаше се да ходя и да преследвам сервитьорката на което тя ми отговаряше: "госпожо, не виждате ли че съм сама", а аз каква вина имам? Но момента с тортата: първо чакахме безкрайно да я донесат, после да я нарежат, но когато накрая това се случи и донесоха по една хапка (наистина), всички избухнаха в смях: "защо са ни вилици- можело с клечки!" "а, къде е останалата торта?". Много се ядосах и отидох да си поискам останалата торта и един нож. Идва в това време онзи мъж, дето се появяваше отвреме-навреме и ме пита: "какъв е проблема?", казвам, обещават да я нарежат и започваме да чакаме. Когато вече решаваме, че ще си тръгваме, отивам и казвам на сервитьорката: "Вие тортата няма да донесете, така че ако може сметката". Донесоха сметката и тортата едновременно, но никой не можа да вкуси от фигурките на тортата- всичките ги бяха свалили. Същото се случваше и с тортата от съседния рожден ден- гостите получиха по една хапка, а половината остана ненарязана (видях е докато ходих да се разправям).

# 308
А бе тия хора нормални ли са? Сега, когато всички се борят за клиенти - такова отношение..Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

# 309
с една сервитьорка - 4 РД, и факири да бяха - няма как да стане!
и защо се правят резервации тогава?  Crossing Arms
единствено ми минава наум, някой да се е разболял от персонала
/ както ние вкъщи - изведнъж се натръшкваме всички/

# 310
И аз да споделя за нашия рожден ден в "Мам'с енд ми". Първо да кажа, че не бих повторила там, ама като се чудех до последния момент и навсякъде беше заето. За децата в детския кът- съм доволна- играха, забавляваха се и от там нямам оплаквания, обслужването в ресторанта обаче, е на такова за първи път попадам. Имаше 4 рожденни дни едновременно плюс една маса свободна консумация. Всички се обслужваха от една единствена сервитьорка (намусена, нервна и потна). Отвреме-навреме се появяваше и един мъж да и помага. За всяко поръчано нещо се чакаше безкрайно, налагаше се да ходя и да преследвам сервитьорката на което тя ми отговаряше: "госпожо, не виждате ли че съм сама", а аз каква вина имам? Но момента с тортата: първо чакахме безкрайно да я донесат, после да я нарежат, но когато накрая това се случи и донесоха по една хапка (наистина), всички избухнаха в смях: "защо са ни вилици- можело с клечки!" "а, къде е останалата торта?". Много се ядосах и отидох да си поискам останалата торта и един нож. Идва в това време онзи мъж, дето се появяваше отвреме-навреме и ме пита: "какъв е проблема?", казвам, обещават да я нарежат и започваме да чакаме. Когато вече решаваме, че ще си тръгваме, отивам и казвам на сервитьорката: "Вие тортата няма да донесете, така че ако може сметката". Донесоха сметката и тортата едновременно, но никой не можа да вкуси от фигурките на тортата- всичките ги бяха свалили. Същото се случваше и с тортата от съседния рожден ден- гостите получиха по една хапка, а половината остана ненарязана (видях е докато ходих да се разправям).
Ако беше прочела поста ми малко по-назад където споделям същото,нямаше да останете разочаровани!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=728657.270
4та публикация Peace
Впрочем аз забравих да пиша за тортата същото!Нарязаха по едно супер малко парче,бяха свалили фигурите(цветчета),после се оказа че точно половината торта беше останала.Но аз веднага си я потърсих понеже миналата година при гости към 16 души,а торта с 32 големи парчета,нищо не ми дадоха накрая.Явно половината долен етаж и цялата торта от 2я етаж я бяха присвоили.Затова сега бях подготвена и веднага отидох да видя какво става.Идиоти.

# 311
  • Варна
 Оли, жалко за Мам'с енд Ми  Confused . Аз със приятелка съм ходила там в делнични дни, за да си играе детенцето й и останах впечатлена от бистрото, заради хубавия детски кът и храната. Тогава на няколко пъти ни се случи да ни позабавят сервитьорите, но все си мислех, че е случайно- много кофти че се е превърнало в практика.

# 312
И сега моят син става на 3 и какво ще ми препоръчате като заведение за партито? Чета темата доста дълго и не мога да реша. В общи линии добри отзиви имаме само за Аспаруховския кът?

# 313
Към MiRa^
Можеш да провериш дали правят детски рождени дни в "Bar Quattro" в Младост.Имат хубава детска площадка във формата на кораб.Преди правеха рождени дни,сега незнам.За хапване имаше картофи,хапки и сандвичи доколкото си спомням. На моето момче много му харесва да играе там. Ето снимка на площадката:

http://varna.zavedenia.com/1054/slideshow/1783/

Успех с приготовленията за рождения ден!Дано да съм помогнала !

# 314
Миналата седмица бяхме поканени в Мам"с Енд Ми.... За първи път бях там, много ми хареса, децата се забавляваха много, на нашата маса имаше предварително поръчана храна.... Малко напитките се бавеха (сервитьорки имаше 2 или 3, но на бара нямаше никой)... Аз останах приятно впечатлена, дъщеря ми иска да е там. Притеснявах се колко би ми струвало, а сега след прочетеното тук.....

Общи условия

Активация на акаунт