Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 961
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря Румяна, в Мол Аспарухово сме ходили на парти и мисля, че за малки дечица е супер. Не, че няма да се забавляват и по-големите, като има аниматор.
Ще проверя условията в боулингите в Мол Варна и ТЦ Явор. Благодаря Киса.

# 496
  • Варна
Аз да ви кажа резервирах в ХЕПИ ЛЕНД в Аспарухово, малката става на 6 и ще правим парти с феи. Интересуваме  само дали някой е правил такова парти и дали има снимки от там. Знам че ще се получи добре но ми е любопитно какви са костюмите

# 497
  • Варна
Аз да ви кажа резервирах в ХЕПИ ЛЕНД в Аспарухово, малката става на 6 и ще правим парти с феи. Интересуваме  само дали някой е правил такова парти и дали има снимки от там. Знам че ще се получи добре но ми е любопитно какви са костюмите

Ще ти пратя снимка на лични.

П.П. Ох пратих ти от парти с принцеси, не знам какви са костюмите за феи.. Thinking

# 498
Здравейте, бих искала да помоля за съвет за аниматор, който да пътува извън града, за момичешки рожден ден.
Мои познати бяха извикали от таралежите, но не изпратиха фея или уинкс, а някакъв клоун със странна шапка. Та май отпада този вариант.
Благодаря предварително   bouquet

# 499
Препоръчайте ми клоун за детската градина на детето. Ще стане на 5 години и искам да е забавно,да се повеселят децата.

# 500
  • Варна

Здравейте, бих искала да помоля за мнения за Рожден ден на 5 годишна девойка в Детски кът и Пицария Мечо Пух Варна к-с. Елитис ? Много държи да има батути и такива игри .

# 501
  • Варна
Препоръчайте ми клоун за детската градина на детето. Ще стане на 5 години и искам да е забавно,да се повеселят децата.

Пробвай с Живко Драгостинов  от Празнувай с мен. http://www.praznuvaismen.com/ Simple Smile

# 502
  • Варна

Здравейте, бих искала да помоля за мнения за Рожден ден на 5 годишна девойка в Детски кът и Пицария Мечо Пух Варна к-с. Елитис ? Много държи да има батути и такива игри .

Доколкото си спомням там има една надуваема пързалка и батут за скачане. Стана малко тясно с тези атракции. Честно казано не съм почитател на батутите - перфектното място да се изкълчиш.

# 503
  bouquet благодаря много

# 504
  • Там където има любов
Някой скоро да е празнувал в Пфое мол или да е ходил на р.д. там? Да ми каже каква е организацията и кой аниматор е добър. Синът ми държи да празнува там, а аз още се чудя.

# 505
Здравейте, мили мами!

Предстои ни да празнуваме 7ми рожден ден. Малкият си избра караоке парти, но за съжаление и Аромат и Златният лъв са напълно резервирани за нашата дата.

Бихте ли могли да ми помогнете с други предложения?

Благодаря от сърце!  Hug

# 506
  • Там където има любов
Здравейте, мили мами!

Предстои ни да празнуваме 7ми рожден ден. Малкият си избра караоке парти, но за съжаление и Аромат и Златният лъв са напълно резервирани за нашата дата.

Бихте ли могли да ми помогнете с други предложения?

Благодаря от сърце!  Hug
На предната страница има препоръки за такъв тип заведения  Peace.

# 507
  • Варна
Някой скоро да е празнувал в Пфое мол или да е ходил на р.д. там? Да ми каже каква е организацията и кой аниматор е добър. Синът ми държи да празнува там, а аз още се чудя.
Синът ми беше скоро на РД там. Забавлявал на батутите и скучал на боулинга. Иска да празнува там рождения си ден, но само на батутите. РД продължи 3 часа(1вия час е на батутите), на мен това ми се вижда мнооооого време. Надявам се да имат опция и за 2 часа, ако решим да празнуваме там. Относно аниматорите нямам наблюдение. Само каквото сподели детето Wink .

# 508
  • Там където има любов
Синът ми беше скоро на РД там. Забавлявал на батутите и скучал на боулинга. Иска да празнува там рождения си ден, но само на батутите. РД продължи 3 часа(1вия час е на батутите), на мен това ми се вижда мнооооого време. Надявам се да имат опция и за 2 часа, ако решим да празнуваме там. Относно аниматорите нямам наблюдение. Само каквото сподели детето Wink .
Hug

# 509
  • Варна
Ако някой е празнувал скоро в катакомбите в Аспарухово (Влъхвите), моля да сподели впечатления! Притеснява ме да не  мирише на мухъл и спарено. Никога не съм ходила там, признавам си, но това, че е подземно помещение(доколкото знам) ме кара да си мисля, че не е особено добре проветрено.

Общи условия

Активация на акаунт