Детски рожден ден - ВАРНА -9

• 118 934
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте    Hug  Края на април нашето момче става на една година и искаме да му направим един весел първи рожден ден например в някоя сладкарница или малък ресторант . Ще бъдем 5 бебета и не повече от 10 възрастни. Иска ми се почерпката да е предимно сладки нещица или нещо от сорта на коктейлни хапки . Имате ли идеи за места, които отговарят на това което си представям и ако да, то горе-долу каква сума ще трябва да заделим ? Благодаря предварително   Hug

# 556
  • Варна
Да споделя, че в крайна сметка РД го направихме в Модена в Аспарухово.
Като цяло съм доволна от обслужването, макар че хапките от кетъринга сигурно ги бяха приготвили още сутринта и не се бяха съобразили с начина им на разпределение по масата, който предварително им бях поискала.
Другата ми забележка е за детския център, където сигурно беше 28-30 градуса, ужасно топло.

Despina^_^ За сладкарница не се сещам за нещо конкретно, но в Гранд Мола на последния етаж, Крамер, ако е делничен ден може да е спокойно.

# 557
  • Варна

Първи, втори и трети РД съм си правила у дома - неограничен детски купон с малка домашна шведска маса за големи. Не разбирам защо държите първия РД да е на заведение?!

Или гостите са били малко или имате голямо жилище.
В дневна от 25кв.м не мога да събера 4 броя родители, 2броя сестри+2 броя съпрузи, 3 бр братовчеди, 2 бр кръстници и 2 бр деца, плюс ние още 3ма = 18 човека
Отдавна съм се отказала от домашни събирания, ако сме повече от едно семейство.

# 558
Ние края на юни ставаме на 1 годинка. От гостите деца най голямото е на 3 г. Кой детски център ще ми препоръчате? Мисля, че аниматор на толкова малки дечица ще е излишен...  Thinking...

# 559
  • Варна
Здравейте!

Можете ли да ми препоръчате подходящо място за рожден ден на открито? Детето ми става на 3 години другия месец и искам да е на открито, защото май месец вече е топло и е грехота да затворим децата. Първите 2 рождени дни ги правихме в Младост на голямата площадка, но искам да сменим, а и последния път не бях доволна, пиците бяха ужасно гадни Sick и персоналът се държеше зле.

Досега сме питали в Тримата мускетари и Олд сити. В Тримата мускетари не ми хареса отношението на управителката, даде ни ясно да разберем, че РД е 2 часа и точка, след това ще ни изгонят. В Олд сити все още нямало да са изкарали детските съоръжения навън, иначе казаха, че може да го направим навън, но нищо не предлагат, нито аниматори, нито нищо...

Та търся място с лятна градина и опция да се празнува вътре при евентуално лошо време, да има детски съоръжения... Аниматор ако трябва отделно ще наемем, то за толкова малки деца според мен най-подходящо е да им се направи нещо като дискотека.

# 560
Пицария Бонелли, но не зная има ли ограничение в часовете.
Има прекрасен двор за тичане, има две люлки и пързалка, както и вътрешно помещение.

Пиците са много вкусни.
На рожден ден там не сме ходили, но сме били често с детето просто на игра и хапване.

# 561
и на Хоризонт е много приятно на поляната

# 562
Или гостите са били малко или имате голямо жилище.
Нищо подобно. Просто правя детски рожден ден. А не родова среща.
Доколкото разбирам не си доволна. Всички детски клубове са добре отоплени. На такова място се ходи с тънки дрехи, може и къс ръкав и с един комплект дрешки за преобличане.
Относно омагьосания кръг...всичко си зависи от детето и родителите му. Не съм правила 8-ми и 9-ти РД на клуб,кът, заведение. Точно защото не ми пука какво правят другите. Поговорихме с детето, обяснихме и то разбра защо няма да правя малка сватба за РД. Поканихме 2-3 деца на домашно парти без ограничения.
За 10-я РД вече самата аз предложих, дори заведението беше мой избор. Караокето беше по-готино от Златния лъв и дупката под Пикадили Чаталджа - там сме били на детски РД в ерата на пушенето и беше кошмар.

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 11:49 от Taneto

# 563
  • Варна
Taneto ,
Моля би ли споделила кое беше заведението с караокето?

# 564
Да, на предната страница съм писала подробности - "При Андрю"
Чоколина, как беше при вас?

# 565
  • Варна
Благодаря   bouquet Ще разгледам фейсбука. Дано и Чоколина се включи с мнение.

# 566
  • Варна
Оказа се, че нашият беше последния рожден ден, който правят на това място. Ще се местят, но не се знае кога и къде. Peace
Със смесени чувства съм. Rolling Eyes
Първо, очаквах повече игри, а то беше основно пеене (може би зависи и от децата, нашите не пуснаха микрофона  ooooh!).
От друга страна, децата се забавляваха, особено до един момент - ди джеят разбра, че дъщеря ни тренира спортни танци и ги накара с партньора й да потанцуват. Изиграха децата 2-3 танца, но след час той отново започна да ги подканя да танцуват. Дъщеря ми отказа няколко пъти, той продължи да настоява, останалите деца взеха да скандират и те. Тогава Симона се разсърди, избяга и се заключи в тоалетната, разплакана - едва я успокоихме. Каза: "Аз имам рожден ден, да не съм дошла да забавлявам останалите!", с което донякъде съм съгласна с нея. Rolling Eyes После й мина, но не беше същото, като преди сърденето... отказа да яде тортата по начина, по който я поднасят (яде се без ръце), попя още малко, но дотам...
След това, като я питах, дали й е харесало партито, каза "да". Rolling Eyes Така че, не мога да дам кой знае какво еднозначно мнение.

# 567
Мда, разбирам те. И моята рожденичка порева - стреснах я без да искам, тя като зарони едни крокодилски сълзи, всички се скупчиха да я утешават.....трябваше да минат няколко минути преди да се успокои. После песните продължиха. На нашите гости даже не им стигаха микрофоните, желаещите да пеят бяха винаги повече......Нямаше игри лимбо и обикалянето на столчета, но и без тях при нас мина ОК. По-важно ми беше крайния положителен резултат.

Като се замисля, може би малко от нас си дават сметка, че организирането на рожден ден не е проста работа.....

# 568
здравейте след малко повече от месец ще правя рожден ден ,ставаме на 2 години.Плануваме да е само детски рожден ден (е ще има и придружители тъй като сме малки) може ли да ми предложите нещо или ако някой има мнение за Невеляшка и ако може да ми помогне за цени

# 569
  • Варна
Despina^_^ За сладкарница не се сещам за нещо конкретно, но в Гранд Мола на последния етаж, Крамер, ако е делничен ден може да е спокойно.

В Гранд мола   Peaceвече почти година Крамер го няма, на негово място е сладкарницата Мармалад

Общи условия

Активация на акаунт