Кога казахте на таткото, че ще става татко?

• 9 029
  • 122
  •   1
Отговори
# 105
Ние чакахме заедно резултата от теста. Това бяха едни мнооого дълги 5 минути.
Е какъв е този тест 5 минути, на мен веднага ми лъснаха чертичките и двата пъти  newsm78
Може да не са отворили капачето веднага, а да са изчакали да минат 5 мин. Аз нямах такова търпение, още щом пишках, бутнах капака и видях как се оцветяват чертите.
Ами капаче чак.. моите тестове бяха най-елементарните - само листчета - 50 ст., нещо такова Simple Smile
10 лв за капаче  Stop

# 106
  • София
Е не 10 чак  Laughing
Аз като невежа си купувах Шуър Чек, по-скоро ММ го купуваше. И съм чувала за Престо, но това е всичко, което знам за тестовете за бременност  Laughing Laughing Laughing

# 107
  • Сопот, Пловдив
Аз направих теста и влязох под душа за 5 минути и след това го погледнах, не знам дали веднага са се появили две черти, но сигурно не, моята беше много бледа, аз знаех, че рискувам дори и да съм бременна теста да не ми го отчете, защото прочетох, че е най-добре да се прави седмица след закъснение на цикъла и то с първа сутрешна урина. Аз обаче бях толкова сигурна, че съм бременна и толкова нямах търпение да разбера, че го направих в деня, когато трябваше да ми дойде, в 21 часа вечерта. Теста беше май към 9 евро, един от най-евтините, който е могло да се купи, там където бях.

Снимах си и теста, че от нетърпение влязох да разпитвам по разни форуми това мога ли да го броя за положителен тест.  Laughing
Скрит текст:
А се научих да чакам на такива тестове, защото преди може би 7-8 години правих един, марка не помня, нито цена, погледнах веднага и двете отделеления се оцветиха лилави, аз изпаднах в ужас, сложих теста настрани взех да мисля варианти(не планирах дете) и след 10 минути чудене поглеждам пак теста - в едното отделение останала една чертичка, другото си станало пак изцяло бяло. Ама нали от бързане щях инфаркт да си докарам.  Grinning

# 108
И аз първия път от мерак го направих 2 дни преди да трябва да ми дойде  Blush Но бях сигурна в резултата... макар чертичката да беше бледа - както ми каза док. - бледа не бледа, ще изчезне след около 9 месеца  Joy
2рия път същата история  Crazy - даже не исках да правя тест, а след 2-3 седмици директно на док. - но ММ реши все пак да скочи до аптеката за "доказателство"  Laughing

# 109
Аз също бях със шуър чек и чакахме на затворено капаче 5 минути  Laughing Laughing

# 110
  • София
И двата пъти си направих положителните тестове на работа, в тоалетната.
Веднага след това му се обадих.

# 111
Закъсняваше ми, но той ми каза " изчакай още 10 дена и тогава си прави тест и друг път ти е закъснявало" но аз усещах че не е като другите пъти. И така и направих поизчаках и един ден съм в магазина с една приятелка, взех си един тест, прибрахме се в нас да пием кафе и между другото си го направих  EFP О, Боже разтреперих се цялата и веднага му звъня по телефона- той беше на работа- бременна съм, много се зарадва миличкия ми, прибра се с букет цветя на обяд, ухилен и радостен. Още си пазя теста.

# 112
Закъсняваше ми, но той ми каза " изчакай още 10 дена и тогава си прави тест и друг път ти е закъснявало" но аз усещах че не е като другите пъти. И така и направих поизчаках и един ден съм в магазина с една приятелка, взех си един тест, прибрахме се в нас да пием кафе и между другото си го направих  EFP О, Боже разтреперих се цялата и веднага му звъня по телефона- той беше на работа- бременна съм, много се зарадва миличкия ми, прибра се с букет цветя на обяд, ухилен и радостен. Още си пазя теста.
Това е много вълнуващо!

# 113
ето и моята история!беше сутрин,и на мен леко ми се въртеше главата и ми се гадеше утидох в тоалетната повърнах 5,6 пъти щях да падна,след 3 часа майка ми (осиновителката ми) дойде седна направих и кафе след това стана да утиде вкъщи до като отвори врата аз паднах на земята  майка ми ме вдигна гледхме кръвното ми и беше нормално,майка ми каза направи тест за бременност и аз бях много радостнна в ума ми мислех ще имма бебе ура ура направих тест за бременност,и пишеше че съм бременна утидохме в болницата и същото казаха аз бях много щастлива утивах да кажа мъжа ми майка ми ме спря каза да направим изненада довечера като майка ми баща ми (осиновителите ми)свекърва ми мъжа ми когато вереяме заедно стана вечер 9 часа и ние вечеряхме аз все така се усмихвах и малко ми беше срам 2,3 минути си колебаех и когато каза на тях че съм бремена всички ме зляпаха,мъжа ми ме хвана за ръката доведе ме до колата и аз съм заспала станах и бях на дено място попитах къде сме а то сме били в каварна там утидохме при едни познати до 5 часа сутринта седнахме пихме ядохме аз не пия алкохол,пия кола но пих сокчезащото помислих че ще стане нещо на бебе то ми и така всечки там ме зляпаха непознатите защото съм южнокорейка корейка съм и така

# 114
  • Бургас
Аз казах, че имам съмнения, че съм бременна /това с второто детенце/ след едно сутришно гадене Simple Smile ,а той каза, че няма съмнения и според него съм бременна.Още не ми беше закъсняло дори, а той  ми предложи да купи тест, за да видим.И се оказа прав Simple Smile)
А с дъщерята правихме опити няколко месеца и аз обезверена, че ще чакаме и няма да стане скоро си чаках кротко и не вярвах, че това непрестанно гадене може да е породено от евентуална бременност.Но за щастие беше така.Направих тест след закъснение от 7 дни.

# 115
За първата бременност му казах след няколко часа (той беше навън по работа и изчаках да се прибере),
а за втората той ми каза да си направя тест, защото започна да ми прилошава.
Аз знаех, че ми закъснява, но все пак си мислех, че сигурно е заради смяната на сезоните и скоро ще ми дойде. Направо се облещих като видях двете чертички.  #Crazy (Беше 5 часа сутринта и знаех, че е добре да се изследва първата урина за деня). Събудих го и му казах веднага.

# 116
Аз не успях да изненадам мъжът ми Grinning Той знаеше,че ми закъснява и ме убеждаваше да изчакам поне една седмица и тогава да си направя теста.Бях ужасно нетърпелива,но изчаках една седмица,която ми се стори невероятно дълга и един ден докато той беше в магазина и пазаруваше аз си направих теста и видях очакваните  EFP Когато се прибра и ме видя усмихната до уши се засмя и ми каза,че е бил сигурен Grinning

# 117
Веднага като си направих теста му се обадих. Голяма радост!  Simple Smile

# 118
Казах му веднага, щом тестът беше положителен и вече бях напълно убедена, че ще имаме бебе.
Което ще рече - 10-тина дни след закъснението на цикъла ми.

# 119
Здравей, случайно попаднах на темата ти, но исках да ти напиша нещо, като един анонимен потребител на друг Simple Smile Не се занимавай да следиш на мъжа си Скайпа или др. -
1.ако изневери, рано или късно ще разбереш и поне ще изпиташ болката тогава, а няма ежедневно да се терзаеш и да тровиш живота си и неговия със съмнения относно случайни подмятания (все едно ти никога не казваш нищо двусмислено на шега:)
2. най-лошото, което може да се случи, ако спреш ровенето е да изневери и никога да не разбереш - ще си тънеш в щастливо неведение и ще си остареете заедно - пак е добре
Извинявай, ако съм ти досадила - не е моя работа, но съм такъв тип човек, че не мога да живея, ако някой ми диша във врата и реших да споделя моята гледна точка Simple Smile
Пожелавам ти щастие   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт