Кога казахте на таткото, че ще става татко?

• 9 033
  • 122
  •   1
Отговори
# 90
  • На топло...
По темата - първото много чакано бебе бе веднага съобщено след излизането от банята, теста купувахме заедно.
Второто - също така.

И сега малко отклонение по проблема на авторката. Не знам как е при другите бременни, но лично аз в началото на всяка от двете си бременности бях адски изнервена, явно от хормоните. Спомням си как по време на първата съм държала тиради от обвинения ей така посред нощ, както си лежа уж да заспя, сядам в леглото и започвам да се обяснявам, да рева и т.н., не знам какви кусури съм намирала, които преди това по никой начин не са ми пречили, но е факт, че моят мъж просто гледаше да ги пропуска покрай ушите си и ме успокояваше, без да се опитва да спори... А за втората бременност разбрах именно по тази изнервеност и че пак си търся някакви глупости, за да се поскараме, не можех да го понасям : Laughing. Купих си теста точно в такъв един момент и възможно най-троснато го пльоснах на касата, при което той оцъкли очи. Вкъщи го направих ревейки, излязох от банята пак така и отидох да му се "скарам" с десетмесечното ни бебе на ръце. Той ни гушна и двамата, успокои ме и така...
В този смисъл всеки е различен и не бива да подценяваме хормоните в началната бременност. За мен тогава да мисля рационално беше просто невъзможно Peace.

Лека бременност и успех на авторката. На твое място не бих бързала да си правя генерални изводи точно сега, радвай се на живота под сърцето ти и не се самонавивай много, по-ларж...  Hug

# 91
  • Шумен
Аз казах на таткото 15 мин. след като разбрах и се наревах едно хубаво. Embarassed Grinning

# 92
Направих си теста сама в къщи.Когато показа 2-те чертички хукнах към аптеката за още един(за всеки случай) и той беше положителен.Таткото се прибра след около половин час(на мен ми се стори цяла вечност-не исках да му казвам по телефона).Цялата сияех ,той ме помисли за пияна  Crazy  и като му казах щеше да литне от радост.  Laughing

Пожелавам на авторката лека бременност и много добър финал със страхотно здраво бебче в ръце!

# 93
Аз се събудих рано сутринта с мисълта, че трябва да си направя тест и понеже имах хукнах към банята..когато видях двете чертички нямах търпение и таткото да се събуди, но си изчаках тихо и кротко около 2 часа /най - дългите в живота ми/, след което ми отне 30мин. докато изплюя камъчето... беше ми много трудно  Laughing

# 94
Голям шок и за двамата беше, лично аз си биех шамари да се посветя Simple Smile
А таткото първия ден беше добре, после за около седмица не искаше и да чуе за бебе, обаче сега е много щастлив и се грижи много за мен и бебчо!

# 95
Двамата купихме тест, прибрахме се и го направих и му казах веднага, нямаше как да му правя изненади.

# 96
  • Сопот, Пловдив
Казах му два дни след като направих теста, но ние не бяхме в цветущи отношения по това време. Не беше изненада обаче, и двамата знаехме, че е много възможно теста да се окаже положителен.

# 97
  • До морето :)
Първия път му казах на следващия ден, но тогава бяхме в различни градове. Бях си направила теста 1 ден по-рано и втората чертичка беше мноооооооого бледа. Не исках да го обнадеждавам излишно. На следващия ден чертичката беше една идея по-тъмна и го зарадвах веднага.
Сега му казах веднага, чакаше пред тоалетната.  Laughing

# 98
  • Троян
Не знам от къде това търпение да се чака да се съобщи на таткото  Simple Smile Първият път като видях положителния тест не повярвах(от доста време очаквахме новината) ,отидох на лекар и когато той потвърди казах на таткото веднага пред кабинета.Втория път беше точно на празнуването на първия рожден ден на "каката".Направих си теста сутринта,разбрах че ще има и номер две,изчаках всички празненства през деня и вечерта като си останахме двамата на спокойствие му казах .
Това са прекрасни моменти ,нека всички се насладят на радостта  Hug

# 99
Кога му казах, преди около 4 месеца. Закъсняваше ми и отидох до аптеката, уж скришно щях да го правя теста, ама като се прибрах в къщи той се беше върнал преди мен от работа и му казах, че ще си правя тест. Влязох, направих и воаля! Само, че за да съм лоша както обикновено, се забавих в банята 20 минути, в които той чакаше пред вратата и на 2 минути пита какво стана има ли нещо. Когато излязох му казах добрата новина и като ме запрегръща, голямо шоу беше.  Laughing

# 100
Ние чакахме заедно резултата от теста. Това бяха едни мнооого дълги 5 минути.

# 101
И ние заедно погледнахме резултата. Аз изпищях от изненада и радост, а той се разочарова, че чертичката е бледа  Mr. Green докато го убедя, че това не е тест за овулация  hahaha

# 102
  • На топло...
О да, моят мъж и при плътна чертичка каза: "Вярвам на 70%". Laughing Иди му обяснявай какво е ЧХГ Crazy.
Но при нас случаят е след хормонална терапия, та 70% му прощавам на Томата, за сметка на това пък
останалите цял живот ще ги чувства под формата на сол върху главата си (естествено в добре премерени интервали, за да не му засягам много егото) bowuu.

# 103
Е какъв е този тест 5 минути, на мен веднага ми лъснаха чертичките и двата пъти  newsm78

# 104
  • София
Е какъв е този тест 5 минути, на мен веднага ми лъснаха чертичките и двата пъти  newsm78
Може да не са отворили капачето веднага, а да са изчакали да минат 5 мин. Аз нямах такова търпение, още щом пишках, бутнах капака и видях как се оцветяват чертите.

Общи условия

Активация на акаунт