Мда, Бибит4ето има също доста променливи настроения, имали сме и истерии, и агресия, хем е кротко дете(но пък много 4увствително). За щастие е на приливи и отливи, като най-ярките прояви бяха, когато бебо бе на 3-4 месеца и после на 10-11 месеца, дори една седмица го пращах редовно в детската стая , за да размисли какво е направил, с рев от негова страна. Сега тези изблици намаляха, но малкият разбойник пък щъка тук и там, пипа вси4ко, големият се дразни и напълно го разбирам. Покрай порасналото бебе не мога да обърна внимание на баткото, колкото на мен ми се иска. По4наха оба4е пове4е да общуват помежду се, пове4е се заиграват, заедно се смеят, баткото му се радва на бебешките подвизи и първи опити за думи.
Панди, ужас, сега пък бронхит.

За инхалаторите- миналата зима го дискутирахме тук- не се 4уди, а купувай такъв. Само 4е не съм убедена, 4е лидълските инхалатори са достатъ4но добри, може би тук има моми4ета, които са го изпробвали ве4е. На мен детският лекар ми препоръ4а само 2 определени марки инхалатори, тъй като те нагрявали лекарството, което се изпарявало... някаква особеност на устройството ги правело по-добри.
Аз с инхалации, оба4е на пара, излекувах хрони4ен бронхит, не съм пила АБ заради усложнения ве4е дълги години, при голямото ми дете с успех лекуваме кашлици с инхалаторен апарат, оттогава не е стигал също до АБ заради бронхит . Тоест мога само да препоръ4ам подобно ле4ение.

Аз мисля, че на Анди много й е паднал имунитета. Трябва да обърнете внимание на това. 

а при теб не можеше ли без АБ, все пак си бременна, а най-много ме е яд на тия антибиотици, че не помагат винаги, а само потискат 

Обаче сега, като пусна и малката девойка, ще има реване, тя ще си пореве и за сестра й, която хич не е плакала.
Дано ве4е си по-добре, оттук нататък здраве и само здраве!!!
макар,че сега времето се пооправи,но пак си е студено с този северен вятър.