Добре сме, Марти не ходи на детска декември защото ни предстояха ваксини и исках да сме здрави за празниците.
Ками е добре, вчера направи целиии 5 месеца. Търкаля се като луда и е влюбена в батко си. Време не стига, денем, нощем все съм с децата и въпреки това остава време за картичките ми и печене на сладки.
Рибке, честита бременност. Да мине леко и безпроблемно.
За Надежда и Ташков, аз раждах там и си заслужава всяка стотинка. За тонове и преглед винаги съм минавала макс за час. Изобщо не мога да разбера за какви неуредици говорите, като системата им е ясна и точна. Само заради тази болница се замислих за трето.. но живи и здрави ще видим след 5 години.
Подарък Марти си е поръчал багер със стойки където се отваря кофата. В България не можем да намерим такъв, оказа се че тези багери са колекционерски, струват маса пари и може да се намерят в магазините с истински багери. Взели сме му две легота дано да замажем положението.
За стептококите и стафилококите ги имахме и двете от ганните в гърлото и те бяха причината да ни опада косата. Преборихме ги със сребърна вода и китайски билки. Много са упорити и трудно се влияат от антибиотик. Трябва да се изчака поне седмица след приема им за да се направи гърлен секрет и да е точен.
Джули, искам и аз като теб да съм домакиня и да си гледам децата и домакинството. И хобито ми да ви носи доходии аз като Елия работя в търговията и всички полудяват с тези празници и пазаруване. Това е ненормална работа. Одавна подарявам подаръците след коледа, защото цялата дандания ме изнервя.
Аз си пожелах на дядо Коледа сноуборд. И понеже много слушах и ще ми го донесе. Обръща ми се сърцето от кеф и нямам търпение. Само да намеря Ками как да пласирам
) Ели, приемате ли гости на ски почивката ви. Марти иска и той да се учи на сноуборд, но не знам дали това или ските е по-добрият вариант. Съвет? Опитвам се да убедя мъжа ми че е хубаво да може да кара нещо, той скръндзата много пари щели да ни отиват с тези зимни спортове. Целувки на всички у дома
)Иначе пише букви, пее много, само започвам първите 2 думи и не спира. Обича Камелийка толкова много че на моменти чак стиска зъби от кеф. Казва и моята прекрасна Камелийка, но не дава да казваме че е батко. Той бил само Марти. Не знам януари какво да го правя, да го пускам ли на градина или да си го оставя до март и на пролет като е по- меко времето да го пускам пак.
Поздрави на всички и весело изкарване на празниците :*
Сигурно не ме помните, но и аз съм за бой, че повече от година не съм влизала в темата. Завъртя ме работата и живота, какво да се прави
Има 2-3 болни дечица, но и да станат повече няма как да разберем заради празниците, така не знаем и до кога е карантината
Много ме е страх да не прихване и да не зарази малкия. Вие с 2 и повече дечица как се справяте ? Давате ли някакви имуностимуланти? На Ема давам респивакс от 15 дни и ще го давам още 5 - после почивка, но какъв и дали въобще ще има ефект не мога да кажа.
донесе на всеки най-желания подарък.
!

, но няма на4ин да ги предпазя.

НО важното е, че всичко е наред, жива и здрава е и съм страшно щастлива. Знаете - последните 3 месеца от бременността нямах един спокоен ден дали беба ще се роди жива и здрава покрай всички болести, които изкарах и многото АБ, който си попих...