АВГУСТОВСКИТЕ ДЕЦА радват се на пролетта -Тема 33

• 76 162
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Ехооо мами тук съм да не ни забравите.
Добре сме, Марти не ходи на детска декември защото ни предстояха ваксини и исках да сме здрави за празниците.
Ками е добре, вчера направи целиии 5 месеца. Търкаля се като луда и е влюбена в батко си. Време не стига, денем, нощем все съм с децата и въпреки това остава време за картичките ми и печене на сладки.
Рибке, честита бременност. Да мине леко и безпроблемно.
За Надежда и Ташков, аз раждах там и си заслужава всяка стотинка. За тонове и преглед винаги съм минавала макс за час. Изобщо не мога да разбера за какви неуредици говорите, като системата им е ясна и точна. Само заради тази болница се замислих за трето.. но живи и здрави ще видим след 5 години.
Подарък Марти си е поръчал багер със стойки където се отваря кофата. В България не можем да намерим такъв,  оказа се че тези багери са колекционерски, струват маса пари  и може да се намерят в магазините с истински багери. Взели сме му две легота дано да замажем положението.
За стептококите и стафилококите ги имахме и двете от ганните в гърлото и те бяха причината да ни опада косата. Преборихме ги със сребърна вода и китайски билки. Много са упорити и трудно се влияат от антибиотик. Трябва да се изчака поне седмица след приема им за да се направи гърлен секрет и да е точен.
Джули, искам и аз като теб да съм домакиня и да си гледам децата и домакинството. И хобито ми да ви носи доходии аз като Елия работя в търговията  и всички полудяват с тези празници и пазаруване. Това е ненормална работа. Одавна подарявам подаръците след коледа, защото цялата дандания ме изнервя.
Аз си пожелах на дядо Коледа сноуборд. И понеже много слушах и ще ми го донесе. Обръща ми се сърцето от кеф и нямам търпение. Само да намеря Ками как да пласирам Simple Smile) Ели, приемате ли гости на ски почивката ви. Марти иска и той да се учи на сноуборд, но не знам дали това или ските е по-добрият вариант. Съвет? Опитвам се да убедя мъжа ми че е хубаво да може да кара нещо, той скръндзата много пари щели да ни отиват с тези зимни спортове. Целувки на всички у дома Simple Smile)
Иначе пише букви, пее много, само започвам първите 2 думи и не спира. Обича Камелийка толкова много че на моменти чак стиска зъби от кеф. Казва и моята прекрасна Камелийка, но не дава да казваме че е батко. Той бил само Марти. Не знам януари какво да го правя, да го пускам ли на градина или да си го оставя до март и на пролет като е по- меко времето да го пускам пак.

Поздрави на всички и весело изкарване на празниците :*

# 316
Мале, от кога не съм влизала  Embarassed Извинявам се за липсата, но беше лудница от работа покрай мен.
Да честитя на Яна прекрасната вест - жива и здрава и ти и бебка.
Нищо не съм чела, отивам днес към Казанлък, но вече ще ви следя - останах си в къщи, така че време бол.   bouquet

# 317
Здравейте, здравейте.  GrinningСигурно не ме помните, но и аз съм за бой, че повече от година не съм влизала в темата. Завъртя ме работата и живота, какво да се прави ConfusedСега съм по майчинство (имам си син на 18 дни) и ще имам отново време за постоянно висене във форума. Ема е станала много отговорна и някак ГОЛЯМА, помага много за бебето. Откакто се е родил Ники не ходи на градина. Миналата седмица я пуснах, беше на коледното тържество и ден след него и изведнъж в групата плъзна СКАРЛАТИНА #Cussing out Има 2-3 болни дечица, но и да станат повече няма как да разберем заради празниците, така не знаем и до кога е карантината  ooooh!Много ме е страх да не прихване и да не зарази малкия. Вие с 2 и повече дечица как се справяте ? Давате ли някакви имуностимуланти? На Ема давам респивакс от 15 дни и ще го давам още 5 - после почивка, но какъв и дали въобще ще има ефект не мога да кажа.

Желая на всички ви весели празници! Нека  santa2 донесе на всеки най-желания подарък.

# 318
Пандичка, честита втора дъщеричка! Да ти е жива и здрава, родена под щастлива звезда и късметът винаги да я следва! Благородно ти завиждам за всички емоции, които ще си припомниш!
Много, много щастие на цялото семейство!
Прекрасно има сте измислили Heart Eyes!

# 319
  • Немция
Весела Коледа на вси4ки! Надявам се да сте имали уютен празник у дома!
Пари4ката от питката на кого се падна? Направихте ли така,4е детенцето да полу4и лелеяната пари4ка, както ние сторихме- въртяхме, сукахме , но дадохме пар4ето с парата на Бибит4ето, 4е да й се радва.

Алегория, 4естита бременност, да е лека и неусетна до края! Hug

Дъсти Уинд, 4естито мом4енце, да расте здраво, весело детенце!
На децата ми не давам превантивно никакви стимуланти, 4ак в слу4ай на разболяване опирам до един хомеопати4ен сироп. Вси4ко е до имунната система на дете- в нашия слу4ай по-големия не боледува много( да 4укам на дърво), докато малкото кара кашлици и хреми по-зле, по-продължително.
Когато карат болести, ги карат в дует Crazy, но няма на4ин да ги предпазя.

Силви, как са децата?

# 320
Еха Алегория, каква страхотна новина. Кога чакате бебето?
Дъсти честито бебче и на теб, да те радва и слуша.
Моето бебе полудя. Не иска да заспива. Кошмарът ми с Мартин се повтаря... ще се побъркам. Хубаво беше слагам я и заспива. А Марти друсаш друсаш и все се кокори. Ей го и това по стъпките на батко си. Направо не знам какво да ги правя тези деца. Марти беше спрял да идва да спи при нас, сега пак пристига. Направо тия деца направо се гаврят с мен и моето търпение

# 321
Глупи - Миличка, спомням си как се оплакваше от Марти със заспиването му.... Какво да ти кажа, може да е временно или наистина да пробват нервната ти система  Hug
Нали знаеш, по-добре сега да и наложиш "твоето" на малката или ...знам ли, аз гледам да не отстъпвам в основните неща.
Бебето го чакаме април(края) живот и здраве.
Отново пълнея като преди, с тази разлика, че сега някак не се вживявам толкова в подробностите.
Чак се замислям дали е нормално, ама то така ще е.

# 322
  • София
Ихааа колко бременни и бебчета. Много хубаво оживление настана като за празници Simple Smile

Бибитче, децата уж са добре. Тия дни гледаме малко повечко навън да пребивават, че има слънчице и не е толкова студено. Да ги видим де, че вкъщи си имаме едни плесени, с които все се боря и от които подозирам произтичат част от проблемите на всички ни с нещо като алергия - запушени носове и кихания.

Паричката на никого не се падна, защото направих страхотна питка и забравих да я сложа... Миии явно всички ще сме богати и няма да ги мислим тия работи Wink
После от баницата паричката остана в парчето на къщата.
А до сега никога не съм го нагласяла да се падне на някого това с паричката.

Иначе с "идването на дядо Коледа" и подаръците под елхата - сигурно 2 часа и отгоре през нощта опаковах и подреждах, че сутринта да са щастливи децата. Имаха си подаръците под елхата и отделно едни книжки и материали за рисуване и оцветяване подредени на масичката им. Бяха очаровани. Боби, сутринта като се събуди и ми вика мамо отивам да видя има ли чувал с подаръци. Видя, че няма чувал, ама се връща и ми казва, а то има опаковани подаръци под елхата. Та обяснявах защо дядо Коледа не оставя по чувал във всяка къща... Rolling Eyes

Глупи, за съжаление и моите деца не бяха от спящите бебета, та не мога много кураж да  ти вдъхна. Малката принцеса след първия месец заспиваше редовно в 5-6 сутринта, спеше до 10 и след това още 1-2 часа през деня и тоя режим нямаше изместване по никакъв начин докато не пропълзя...
Но много помагаше ако я сложа при нас да спи и я кърмя в легнало положение.
Стискам палци да го преодолеете и да си спинка спокойно.  Peace

Ох всички ме дърпат нанякъде и ще ставам. Весели празници!

# 323
  • Кърджали
Алегория, лека бременност. Как е Теди?
Ние сме на село тия дни.3 деца и лудницата е пълна. Кати е болна, имаше хрема, която не успях да спра навреме и премина в кашлица ( Това хич не го исках, че нейните кашлици лекуване нямат). Два дена бях на тръни, имах чувството че е направо за болница ( уж гледам да приемам спокойно боледуванията и, ама всичко живо само като ми повтаря как лошо била кашляла.). Че и празнични дни, няма как да я закарам при лекарката.Сега е по - добре, сума ти домашни лекове и Димекс сироп си казват думата, наобед за първи път спа спокойно.
Подаръците от Дядо Коледа са получени,радостта е огромна.

# 324
  • Немция
Силви, мухълът е силен алерген, нищо 4удно да ви влияе на здравето.
Аз тъкмо се готвех в скоро време да местим малкия в неговата детска стая, тоест там да си спи и забелязахме мухъл около прозореца Rolling Eyes и не смея да направим местенето, докато не успеем някак да ликвидираме проблема, ако въобще има на4ин, ще викаме спец по мухълите в скоро време.

Глупи, давам ти надежда- всеки бебешки проблем е временен, рано или късно се израства, пожелавам ти от все сърце това да е скоро.
Не сте единствените с проблем със съня, при голямото Бибит4е сънят бе зле докъм 5-ия месец, а с малкото Б. около 2-ия и 4-ия месец пак имахме проблемен кратък сън.
Ще й хванеш цаката на малката, не се притеснявай. Гадай какво й липсва, може би има нужда от твоето присъствие, направи леглото й по-уютно... абе, ти си знаеш. Simple Smile Не знам какви са ви ритуалите по заспиването, затова и конкретни идеи няма как да дам.

Алекс, дано този път кашлицата на Кати е с бърз край. Hug

# 325
   Дами, искам да ви пожелая светла и хубава Нова Година! Нека влезе в домовете ви с надежда, радост и любов, да ви избави от тревогите, грижите, болестите и дори от най-малките неприятности! Да се смеят децата ви и слънцето да огрява винаги лицата ви! И не на последно място да ви дари с голямо щастие и здраве!  smile3525

# 326
  • София
Честито второ щастие на Янчето.Желаем ти здраво бебче, много да папка и ти бързо да се възстановиш.

На всички желая много здраве през новата година, късмет и разбирателство.

А от мен е това Simple Smile Виртуална почерпка, понеже днес съм рожденичка Simple Smile Най-хубавия подарък, който някога тати е получавал. Така казва и до ден днешен Simple Smile

Наздраве Simple Smile

# 327
  • Кърджали
Честит рожден ден! Да си здрава и щастлива, много обичана и успех във всяко начинание.
На всички, весело посрещане на новата година!Нека донесе много здраве, усмивки и сбъднати желания!
Янче, не помня дали тук ти честитих раждането на Луиза. Да ти е жива и здрава, да носи много радост на мама, тати и кака. Я разказвай как я приема Анди?
При нас нищо интересно. Довчера ще празнуваме уж, ама на мен хич не ми е празнично. Целия свят ми е крив, но нали съм зодия риби, ще ми мине.
Кати е по - добре. Оздравя.Да влиза в новата година здрава, и ни вирус ни микроб да я срещат през годината.
Хайде, да посрещнете новата година с усмивки!

# 328
Здравейте, момичета - кокичета! Много благодаря за честитките!  Hug Както знаете Луиза-прекрасна се роди на 21.12 в 8,36ч, 2800гр. Наричам я мини-мис.  Simple Smile До последно ме уверяваха, че сме надхвърлили 3 кг, но уви всички видеозони посгрешиха леееекинко...  Thinking НО важното е, че всичко е наред, жива и здрава е и съм страшно щастлива. Знаете - последните 3 месеца от бременността нямах един спокоен ден дали беба ще се роди жива и здрава покрай всички болести, които изкарах и многото АБ, който си попих...
      На 26-ти ни изписаха и вече сме толкова едно цяло, че се чудим въобще кога Лизи не е била част от нашето семейство.  Heart Eyes Засега е изключително добричка - само папка и спинка. Дали защото е много мъничка и/или покарй леката жълтеничка, но наистина доста си поспива, не плаче, пу-пу.  Praynig Simple Smile
      Как са с Андичка ли? Ами разбира се има малко ревност. Трудно я удържаме да не я целува по лицето и да не й се навира, че както винаги е със сополи и подкашля... Иска да я гушка сама и т.н. Но от ден на ден свиква все повече и от ден първи (сиреч от първата им среща в болницата) до днес има голям напредък. Гледаме да я караме да се чувства много значима като й задаваме важни помагачески задачки като "хвърли памперса/кърпичката, дръж й биберона, донеси ми кърпата, завий я" и т.н. Върши чудеса. Simple Smile Разбира се гледаме да й обръщаме внимание Х3 Simple Smile И така - много сме щастливи и пожелавам тази двойна/тройна и т.н. радост на всеки!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Елия,  честитит рожден ден! Жива, здрава, щастлива и скоро пак мама.  Mr. Green  bouquet

Алегория, добре завърнала се и честитоооо!  Hug Лека и безпроблемна бременност до края! Знаете ли вече какво очаквате? Simple Smile А ти защо така зачезна?

Dusty Wind, добре завърнала се и на теб! Как сте с Ники?  Hug

Другата ни бременна мама от темата е Jimmy B, помните ли я? Тя чака момиченце през април.  Heart Eyes Децата ни са при едно и също Джи-пи. (Надявам се, че няма да ми се сърди, че го споделям тук  Simple Smile )

Редактирам се, тъй като никой не е писал след мен. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!   bouquet Бъдете живи, здрави, щастливи, силни и успешни! Децата много да ни радват и вОбще (както казва Анди) да не ни се разболяват... ако може... Simple Smile  Hug

Последна редакция: чт, 02 яну 2014, 10:18 от ♥Пандичка♥

# 329
Алегория, честита бременност. Всичко да мине леко и безпроблемно Simple Smile) Теди е станал голям сладур.
Янче, радвам се че всичко мина. И 2800 е.добро тегло. Моите и двамата си въртят около тези числа. Ти последно къде роди. Ками също се роди на 21 и са с точно 5 месеца разлика.
Благодаря за съветите за заспиването. Явно и двамата си ми шиленца и това им пречи да спят добре. От няколко дни е с една идея по добре,дано като излезнат зъбките да се оправи.
Силви, целувки на децата и аз ви видях преди няколко месеца в карфур но нямаше как да ти се обадя. Обаче познах мъжа ти първо Simple Smile) след това видях теб Simple Smile)
Алекс, пожелавам ви само здраве, ама много здраве че вие с тези кашлици.. какво стана с беленето на пръстите на Кати? Оправи ли се
Поздрави на всички

Общи условия

Активация на акаунт