Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 556
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Честно да ви кажа, епизода не ми хареса, само случеи, утре залагам си главата, че ще е по-интересен ;д

Най-което стана беше с Шуле .. Оказа се по думите на Шуле, че Хюсню, иска да пали Назикето ..  rotfImbo А учителката им само ги слуша, как Метин и Текин, купили стар хляб за нея ..  hahaha апък, тя нали още в предната серия поръча и после учителката извика полиция, а с цялото си нахалство Назике вика; Нещата са на лице, после в полицията поне си призна, че няма нищо такова ..  smile3532

- Мурат и Зейнеп, обикаляха къща по време на случей и той нали за да не привлича внимание я прегърна, да не се набиват на очи разбира се ..  hahaha А Зейнеп: Нищо не се вижда от пердетата.
Мурат: А,ти какво искаш пред всички ли да го правят? - т'ва ме разби ..  rotfImao rotfImao rotfImao

И за край на така прекрасния епизод, Метин, Текин и Тунч видяха Тибет да купува пръстен и рекоха , че е за Зелиха ..  hahaha После казаха на Хюсню, а тя щеше да получи удар ..  Joy

# 481
Берк пусна нова невероятна снимка в twitter-a си. Както винаги е супер готин и сладък. Има прекрасна усмивка - обожавам го ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 482
Берк пусна нова невероятна снимка в twitter-a си. Както винаги е супер готин и сладък. Има прекрасна усмивка - обожавам го ... newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

САМО МОГА ДА КАЖА - ОМГ.  #Crazy  loveuuu Two Hearts newsm76  Kissing Heart

# 483
Нова невероятнa снимка на Чаала - толкова е сладка, чаровна и прекрасна. Много я обичам ...  smile3525 Two Hearts     love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 484
Още прекрасни снимки на Чаала от тези дни в академията ... smile3525 Two Hearts  love001

# 485
Честно да ви кажа, епизода не ми хареса, само случеи, утре залагам си главата, че ще е по-интересен ;д

Най-което стана беше с Шуле .. Оказа се по думите на Шуле, че Хюсню, иска да пали Назикето ..  rotfImbo А учителката им само ги слуша, как Метин и Текин, купили стар хляб за нея ..  hahaha апък, тя нали още в предната серия поръча и после учителката извика полиция, а с цялото си нахалство Назике вика; Нещата са на лице, после в полицията поне си призна, че няма нищо такова ..  smile3532

- Мурат и Зейнеп, обикаляха къща по време на случей и той нали за да не привлича внимание я прегърна, да не се набиват на очи разбира се ..  hahaha А Зейнеп: Нищо не се вижда от пердетата.
Мурат: А,ти какво искаш пред всички ли да го правят? - т'ва ме разби ..  rotfImao rotfImao rotfImao

И за край на така прекрасния епизод, Метин, Текин и Тунч видяха Тибет да купува пръстен и рекоха , че е за Зелиха ..  hahaha После казаха на Хюсню, а тя щеше да получи удар ..  Joy

Хубав беше епизода, но наистина имаше повече случай. И мен най-много ми харесаха моментите, които си описала ... newsm10 newsm76  Kissing Heart

Най-вече с Назике и Хюсню дето искал да я пали ...  hahaha hahaha hahaha

Мурат и Зейнеп бяха много сладки като се гушкаха на мисията уж за да не бият на очи ... 
txtloves Heart Eyes Flushed

Последна редакция: вт, 30 юли 2013, 16:07 от Roxis

# 486
Роси, благодаря ти за снимките.  Peace

От мен снимка на Зейнеп с приятели ..  Peace

# 487
Хахаха, умирам за тези погледи, моите сладки ЗМ .. ♥

# 488
Поредното куче на Мерт..

грешка на Гамзе и Мерт - our boy. -.- Както е написала
http://instagram.com/p/cW8bAyPGa-/

Гамзе е много хубава ... newsm76

# 489
Поредното куче на Мерт..

грешка на Гамзе и Мерт - our boy. -.- Както е написала
http://instagram.com/p/cW8bAyPGa-/

Гамзе е много хубава ... newsm76

За мен винаги е ..  Mr. Green

# 490
Статия за Гамзе и Мерт. Какво ли пише, доста е дълго. Thinking

http://www.televizyongazetesi.com/gamze-ozcelikten-yeni-askiyla- … 2725#.UfdDdqxTTIU

Май, че живеели в отделни къщи, но на море отишли заедно разбира се .. също, че тя крехка, колкото и да се опитва да изглежда твърда, да тя има син и също трябва да намери човек, който да поеме тази отговорност .. подкрепям я, че човек трябва да гледа с любов на живота.  newsm76  loveuuu Two Hearts txtloves

-Между другото,не знам как мисли Муратхан за Гамзе и Мерт, но не вярвам някое дете,някога да харесва гаджето на майка си, но не знам как се разбират, аз пак ще се надявам, да се върне при Уур, но ако не, дано е щастлива, защото това е нейния живот и го живее както иска, въпреки всичко те двамата са ми остават завинаги в сърцето .. ♥ Все пак, така е било писано ♥

Зависи. Според мен понякога от първият път на човек не му провървява - двама души не се разбират и се разделят. Детето винаги ще обича и майка си и баща си много по силно от който и да е друг. Дори да дойде нов човек в живота им - може да се разбира с него, но родителите са си родители. Има различни случаи, но знаем, че Гамзе и Уур се обичаха много. На тях им личи по погледа по всичко - затова смятам, че все още има нещо и се надявам един ден отново да се съберат. Времето ще покаже какво ще стане. Най-важното е да са щастливи. А ние винаги ще ги обичаме ....  newsm10

# 491

http://www.televizyongazetesi.com/gamze-ozcelikten-yeni-askiyla- … 2725#.UfdDdqxTTIU

Май, че живеели в отделни къщи, но на море отишли заедно разбира се .. също, че тя крехка, колкото и да се опитва да изглежда твърда, да тя има син и също трябва да намери човек, който да поеме тази отговорност .. подкрепям я, че човек трябва да гледа с любов на живота.  newsm76  loveuuu Two Hearts txtloves

-Между другото,не знам как мисли Муратхан за Гамзе и Мерт, но не вярвам някое дете,някога да харесва гаджето на майка си, но не знам как се разбират, аз пак ще се надявам, да се върне при Уур, но ако не, дано е щастлива, защото това е нейния живот и го живее както иска, въпреки всичко те двамата са ми остават завинаги в сърцето .. ♥ Все пак, така е било писано ♥

Зависи. Според мен понякога от първият път на човек не му провървява - двама души не се разбират и се разделят. Детето винаги ще обича и майка си и баща си много по силно от който и да е друг. Дори да дойде нов човек в живота им - може да се разбира с него, но родителите са си родители. Има различни случаи, но знаем, че Гамзе и Уур се обичаха много. На тях им личи по погледа по всичко - затова смятам, че все още има нещо и се надявам един ден отново да се съберат. Времето ще покаже какво ще стане. Най-важното е да са щастливи. А ние винаги ще ги обичаме ....  newsm10

Всеки случей гаджето се мазни, гаранция .  Mr. Green Гледам снимките в колата на Мерт и Гамзе и виждам как го гледа .. според мен лично, аз се залъгвам с това , че Гамзе и Уур ще се съберат, мисля си, че ще остане една мечта, защото колкото повече снимки, погледи, кучетата им, съобщенията им като гледам ми угасва надеждата .. но няма как, нищо не мога да направя ..  Two Hearts Можех да им се радвам във филма, но Мерт и това ми отне .. сега няма ден в който да не гледам стари епизоди само това ми остана ..   Two Hearts

# 492

Гамзе признава, че зад твърдата й обвивка се крие чуплива жена. Сега е решила да остави всичко зад гърба си и да отвори нова страница. Ще се снима в новия сериал 'Fatih'.  Peace

Най-голямата й мечта е да види как расте 3,5 годишния й син. Наскоро Гамзе е заснела нова фотосесия за списание Marie Claire ...  Two Hearts

Гамзе казва, че вече 15 години е в този сектор. След това говори за новия си сериал и казва, че винаги е искала да участва в него. Харесва й историята на Fatih Sultan Mehmet и много се вълнува за геройнята си ...  newsm10

След това питат Гамзе, коя е най-хубавата почивка за нея. Тя отговаря, че е много емоционална и не обича шума. Понякога баща й й казвал: "Много си потайна", а Гамзе отговаряла: "Какво да правя, аз не съм човек, който обича да говори много/ като луд"  smile3525

Пише, че Гамзе споделя всичко с баща си, както и с майка си и обича да се радва на живота ...  newsm76

След това питат Гамзе за Мерт. Тя казва, че той й носи усмивка, комфорт и спокойствие. Казва също, че може би той е важен за връзката й с Вселената, а това е присъща човешка нужда.  newsm78

В статията пише, че тази година Гамзе е отишла на почивка заедно със сина си, приятеля си Мерт и родителите си. Но въпреки това Гамзе и Мерт живеят по отделно. Просто са отишли заедно на море ...   thumbsup

Гамзе казва, че най-важното нещо в живота й е сина й: "Синът ми винаги е приоритет. Аз живея живота си за него"

Доколкото разбрах Гамзе казва също, че ще бъде с този човек и това трябва да се приеме. Казва, че за нея това е много трудно, а знае че не е лесно и за него. / Предполагам визира Муратхан. Не разбрах точно ...  newsm12

Гамзе казва, че за да бъдеш успешен актьор на първо място трябва да бъдеш съвестен човек. В противен случай това е невъзможно ...   Kissing Heart

Накрая я питат какво мисли за брака. Тя казва, че за нея най-важното нещо не е красотата, а това да намериш сродна душа и тогава да сподели живота си с даден човек. Казва също, че е много хубаво да разбереш стойността на човека и да гледаш на живота с любов ...
  Heart Eyes

# 493

Гамзе признава, че зад твърдата й обвивка се крие чуплива жена. Сега е решила да остави всичко зад гърба си и да отвори нова страница. Ще се снима в новия сериал 'Fatih'.  Peace

Най-голямата й мечта е да види как расте 3,5 годишния й син. Наскоро Гамзе е заснела нова фотосесия за списание Marie Claire ...  Two Hearts

Гамзе казва, че вече 15 години е в този сектор. След това говори за новия си сериал и казва, че винаги е искала да участва в него. Харесва й историята на Fatih Sultan Mehmet и много се вълнува за геройнята си ...  newsm10

След това питат Гамзе, коя е най-хубавата почивка за нея. Тя отговаря, че е много емоционална и не обича шума. Понякога баща й й казвал: "Много си потайна", а Гамзе отговаряла: "Какво да правя, аз не съм човек, който обича да говори много/ като луд"  smile3525

Пише, че Гамзе споделя всичко с баща си, както и с майка си и обича да се радва на живота ...  newsm76

След това питат Гамзе за Мерт. Тя казва, че той й носи усмивка, комфорт и спокойствие. Казва също, че може би той е важен за връзката й с Вселената, а това е присъща човешка нужда.  newsm78

В статията пише, че тази година Гамзе е отишла на почивка заедно със сина си, приятеля си Мерт и родителите си. Но въпреки това Гамзе и Мерт живеят по отделно. Просто са отишли заедно на море ...   thumbsup

Гамзе казва, че най-важното нещо в живота й е сина й: "Синът ми винаги е приоритет. Аз живея живота си за него"

Доколкото разбрах Гамзе казва също, че ще бъде с този човек и това трябва да се приеме. Казва, че за нея това е много трудно, а знае че не е лесно и за него. / Предполагам визира Муратхан. Не разбрах точно ...  newsm12

Гамзе казва, че за да бъдеш успешен актьор на първо място трябва да бъдеш съвестен човек. В противен случай това е невъзможно ...   Kissing Heart

Накрая я питат какво мисли за брака. Тя казва, че за нея най-важното нещо не е красотата, а това да намериш сродна душа и тогава да сподели живота си с даден човек. Казва също, че е много хубаво да разбереш стойността на човека и да гледаш на живота с любов ...
  Heart Eyes
Роси благодаря ти за подробностите от новината.

# 494
Хахаха, умирам за тези погледи, моите сладки ЗМ .. ♥

Напълно съм съгласна с теб. Двамата са изключително готини и сладки заедно - много ги обичам ...  smile3525 Two Hearts txtloves newsm76 Two Hearts ppp  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт