Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 561
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Ето всички невероятни снимки на Берк и Чаала от тази сватба. Погледнете ги само как се гледат, как се държат за ръка и се прегръщат. 100 % има нещо. А и Чаала с каква къса пола се е облякла - обожавам ги ...   smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts ppp  grinning039

Нали .. гледаш ги казваш си .. да те се обичат, вижте им само погледите, тогава защо не са заедно, но да аз съм сигурна, че между тях има нещо и после, после идват пустите гаджета и ти разбиват цялата фантазия ..  Mr. Green

Само чудо би ни спасило .. Mr. Green

Така е, но аз вярвам в чудеса ... Two Hearts

# 466
Знам, че е малко рано но се сетих случайно идея за анкета в другата тема. Според вас как ще свърши сериала?  Mr. Green
-Трагично, като избият всички ( честно казано бих заложила на това )
- С хубав финал
- Всичко можем да очакваме от сценаристите
- Друго посечете в темата
 Какво мислите, разбира се, ако имате по-добри идеи ги казвайте ..  Mr. Green

Интересна анкета! Пък и непредсказуема - едва ли някой би успял да предвиди какво ще им хрумне на сценаристите. А и не се знае още колко сезона ще има. Но поне може всеки да предполага или най-малкото да гласува, за това което му се иска. На мен ми допада ...  newsm10

# 467
Ето всички невероятни снимки на Берк и Чаала от тази сватба. Погледнете ги само как се гледат, как се държат за ръка и се прегръщат. 100 % има нещо. А и Чаала с каква къса пола се е облякла - обожавам ги ...   smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts ppp  grinning039

Нали .. гледаш ги казваш си .. да те се обичат, вижте им само погледите, тогава защо не са заедно, но да аз съм сигурна, че между тях има нещо и после, после идват пустите гаджета и ти разбиват цялата фантазия ..  Mr. Green

Благодаря за прекрасните снимки, Роси. Берк и Чаала отново са ослепителни. Много ми хареса факта, че са седнали един до друг. Радвам се, че са без гаджетата си. Но не, сигурна съм, че не са бивши гаджета - погледнете колко влюбено се гледат и се държат за ръце. Най-много ми харесаха третата, четвъртата, петата и седмата снимка (най-вече седмата). Там личи ясно колко са си близки, уникални са просто. Много ги обичам  newsm51 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

# 468
Нови снимки от фотосесията на Гамзе, ще се опитам да ги намеря без лого, но тя е толкова красива и секси, обожавам я ..  newsm76 txtloves Two Hearts Kissing Heart Flushed

Последна редакция: пн, 29 юли 2013, 15:45 от Джреми ♥

# 469
Мерт,Мерт,Мерт,Мерт ..омръзна ми .. казва, че татуса е за сина й, но не знам, дали да й вярвам .. толкова пъти излъга

# 470
Ето ги и снимките, без лого ..  Hug

# 471

Благодаря за прекрасните снимки, Роси. Берк и Чаала отново са ослепителни. Много ми хареса факта, че са седнали един до друг. Радвам се, че са без гаджетата си. Но не, сигурна съм, че не са бивши гаджета - погледнете колко влюбено се гледат и се държат за ръце. Най-много ми харесаха третата, четвъртата, петата и седмата снимка (най-вече седмата). Там личи ясно колко са си близки, уникални са просто. Много ги обичам  newsm51 Two Hearts Two Hearts newsm76 txtloves

Радвам се, че снимките ти харесват Роси! Те са от преди време, но и тогава Берк и Чаала си имаха гаджета. Но виж как влюбено и готино се гледат. Държат се и за ръце. Още тогава плъзна слух, че между тях има нещо. Те разбира се го отрекоха, но попитан за Чаала Берк каза, че сега не са заедно, но нищо не се знае в бъдеще и никога не казва никога. Затова и ние не бива да спираме да мечтаем. Най-важното е, че двамата са все така близки - обожавам ги ... newsm51 Two Hearts txtloves newsm76  love001  Kissing Heart Two Hearts

# 472
Ето ги и снимките, без лого ..  Hug

Уау, тази фото сесия на Гамзе е невероятна! Тя е толкова готина и стилна. Много ми харесва. Благодаря ти за хубавите снимки ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts

# 473
Здравейте. Извинявам се, че не писах в темата, но я следях. Също така следя и сериала по Бтв. А в темата като гледам сте изписали доста.

# 474
Днешния епизод беше много интересен ...  Hug

Хареса ми в началото, когато Синан и Мурат се качиха на рейса, за да хванат онзи терорист. За щастие го видяха навреме - ступаха го и изведоха хората ...  newsm76

Много се забавлявах с Мурат, Зейнеп и Мелек. Мелек изобщо не обичала тези бумащини с документи, Мурат и той, а Зейнеп пък много ги обичала. После Мурат ги пита двете искат ли кафе и Мелек вика, че иска, а Зейнеп че не иска ...  hahaha hahaha hahaha

Накрая Пънар се обади на Зейнеп да дойде, защото Юмер се бил сбил - каза й да да вземи и Мелек. А Зейнеп - тя пък защо и Пънар каза, че Йомер се е сбил с Ширин ...  Joy Joy Joy

Мелек предположи, че сигурно Йомер я е провокирал, а Зейнеп, че вината е на Ширин. В крайна сметка Мурат, Зейнеп и Мелек отидоха в детската градина.  tooth

Оказа се, че двете деца са се сбили защото Ширин казала, че Мурат обича нея повече от Йомер. Накрая Мурат ги накара да се извинят едно на друго, защото иначе нямало да го видят повече. Те се сдобриха и след това все си бяха заедно - много ми беше смешно като Мелек, Мурат и Зейнеп викаха - сега сватове ли ще ставаме ...  smile3532 smile3532 smile3532

Синан и екипа също ги бъзикаха за това. А колко се смях когато татко Ръза отиде при Айлин, а тя си слуша музика със слушалките - как подскочи само. Той й каза да се заеме с папките ...  hahaha hahaha hahaha

А Али в началото колко се вълнуваше да пита как била новата колежка на Енгин в Москва - била много готина и как разпитвала. Като почна Олга та Олга. Айлин вика - да питам ли Пънар дали знае как се прави разпит. И Али - недей ...  smile3533

Сейран отиде при Месут и Тунч - сготви им, беше много мила и изглежда искаше да се сдобрят с Месут, но той каза, че го е наранила много и сега нещата не са същите ...  Cry

Случая с изчезналото момиченче беше интересен, оказа се че много деца са изчезнали. Накрая онзи магазинер беше взел детето на ръба на скалата. Добре, че Али пусна сигнална ракета и от там Синан скочи върху този бутна го от скалата и спаси детето. Сякаш не му пука за нищо. Невероятен е и много го обичам ...  ppp  Hands Clap  Kissing Heart

После ми хареса, когато Синан и Али следяха онези трафиканти. Докато чакаха Синан добре си похапна ...  Two Hearts

След това видяха, че наистина продават наркотици и заловиха дилара и купувачите. Оказа се, че единя е приятел на Месут ...   Wink

Утре ще е забавно - Шуле написала съчинение за леля Назике. Тя била много добра, ама баща й не я харесвал. Кой знае какво е описала, че учителката се притесни и чак при директорката я заведе и вика - спокойно ще спася теб и леля ти. В това семейство стават ужасни неща ... 
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 475
Днешния епизод беше много интересен ...  Hug

Хареса ми в началото, когато Синан и Мурат се качиха на рейса, за да хванат онзи терорист. За щастие го видяха навреме - ступаха го и изведоха хората ...  newsm76

Много се забавлявах с Мурат, Зейнеп и Мелек. Мелек изобщо не обичала тези бумащини с документи, Мурат и той, а Зейнеп пък много ги обичала. После Мурат ги пита двете искат ли кафе и Мелек вика, че иска, а Зейнеп че не иска ...  hahaha hahaha hahaha

Накрая Пънар се обади на Зейнеп да дойде, защото Юмер се бил сбил - каза й да да вземи и Мелек. А Зейнеп - тя пък защо и Пънар каза, че Йомер се е сбил с Ширин ...  Joy Joy Joy

Мелек предположи, че сигурно Йомер я е провокирал, а Зейнеп, че вината е на Ширин. В крайна сметка Мурат, Зейнеп и Мелек отидоха в детската градина.  tooth

Оказа се, че двете деца са се сбили защото Ширин казала, че Мурат обича нея повече от Йомер. Накрая Мурат ги накара да се извинят едно на друго, защото иначе нямало да го видят повече. Те се сдобриха и след това все си бяха заедно - много ми беше смешно като Мелек, Мурат и Зейнеп викаха - сега сватове ли ще ставаме ...  smile3532 smile3532 smile3532

Синан и екипа също ги бъзикаха за това. А колко се смях когато татко Ръза отиде при Айлин, а тя си слуша музика със слушалките - как подскочи само. Той й каза да се заеме с папките ...  hahaha hahaha hahaha

А Али в началото колко се вълнуваше да пита как била новата колежка на Енгин в Москва - била много готина и как разпитвала. Като почна Олга та Олга. Айлин вика - да питам ли Пънар дали знае как се прави разпит. И Али - недей ...  smile3533

Сейран отиде при Месут и Тунч - сготви им, беше много мила и изглежда искаше да се сдобрят с Месут, но той каза, че го е наранила много и сега нещата не са същите ...  Cry

Случая с изчезналото момиченче беше интересен, оказа се че много деца са изчезнали. Накрая онзи магазинер беше взел детето на ръба на скалата. Добре, че Али пусна сигнална ракета и от там Синан скочи върху този бутна го от скалата и спаси детето. Сякаш не му пука за нищо. Невероятен е и много го обичам ...  ppp  Hands Clap  Kissing Heart

После ми хареса, когато Синан и Али следяха онези трафиканти. Докато чакаха Синан добре си похапна ...  Two Hearts

След това видяха, че наистина продават наркотици и заловиха дилара и купувачите. Оказа се, че единя е приятел на Месут ...   Wink

Утре ще е забавно - Шуле написала съчинение за леля Назике. Тя била много добра, ама баща й не я харесвал. Кой знае какво е описала, че учителката се притесни и чак при директорката я заведе и вика - спокойно ще спася теб и леля ти. В това семейство стават ужасни неща ... 
rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Епизода беше хубав, но аз през цялото време защитавах Йомер, докато не отидоха в детската градина и бях права ..  hahaha

-После си говореха как с пораснали децата ..  Hug

-А, преди това Мурат, Зейнеп и Мелек, толкова ги мързеше с тея папки, а Зейнеп беше изнервена на макс, попита Айлин, дали няма да им помогне, а тя Айлин слуша музика и не чува, но й го върна тъпкано с татко Ръза ..  hahaha

-Така е за това със Синан, тогава си рекох, как й завиждам ..  Joy Joy Той така я хвана и прегърна ох ма малее  #Crazy Но преди това, тя като си спомняше и като мъчеха децата не издържах  и отидох в кухнята да направя един таратор ...  Mr. Green

-После, хванаха зависимите - Али,Зейнеп, Синан, Мурат и Мелек, а после Мурат си взе яденето и разбира се го сподели със Зейнеп, толкова беше сладко от негова стран ..  Mr. Green

-Чобан, пак повдигнаха ритъма на настроението, утре ще пада големия смях ..  Joy

# 476
Поредното куче на Мерт..

грешка на Гамзе и Мерт - our boy. -.- Както е написала
http://instagram.com/p/cW8bAyPGa-/

# 477
пхахаххха, добре де разсмя ме нещастника ..  smile3532

http://instagram.com/p/cW8yumpKiO/

# 478
Статия за Гамзе и Мерт. Какво ли пише, доста е дълго. Thinking

http://www.televizyongazetesi.com/gamze-ozcelikten-yeni-askiyla- … 2725#.UfdDdqxTTIU

# 479
Статия за Гамзе и Мерт. Какво ли пише, доста е дълго. Thinking

http://www.televizyongazetesi.com/gamze-ozcelikten-yeni-askiyla- … 2725#.UfdDdqxTTIU

Май, че живеели в отделни къщи, но на море отишли заедно разбира се .. също, че тя крехка, колкото и да се опитва да изглежда твърда, да тя има син и също трябва да намери човек, който да поеме тази отговорност .. подкрепям я, че човек трябва да гледа с любов на живота.  newsm76  loveuuu Two Hearts txtloves

-Между другото,не знам как мисли Муратхан за Гамзе и Мерт, но не вярвам някое дете,някога да харесва гаджето на майка си, но не знам как се разбират, аз пак ще се надявам, да се върне при Уур, но ако не, дано е щастлива, защото това е нейния живот и го живее както иска, въпреки всичко те двамата са ми остават завинаги в сърцето .. ♥ Все пак, така е било писано ♥

Общи условия

Активация на акаунт