Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 19 ~

• 48 568
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Лелеееееее приятели - няма по щастлив човек от мен в този момент. Моят най-голям любимец Берк Октай вече ме следва в twitter. Още не мога да повярвам. От както видях, непрекъснато скачам и викам от радост. Направо съм на седмото небе от щастие, след като преди около час Берк ме последва - невероятен е. Супер готин, сладък и земен - именно затова го обичам толкова много. Сбъдна се още една от големите ми мечти - Дай Боже в бъдеще да успея да го видя и на живо - него и Чаала ... newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Ейй, душа браво ..  Hug Hug Hug Много се радвам за теб, ще запомня дата 100%  hahaha hahaha Наистина браво, искрено се радвам за теб, дано и това да стане ..  newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart

Хиляди благодарности за хубавите думи Рени - страхотна си. Знам, че го казваш най-искрено. Благодаря ти, че сподели с мен това щастие ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Честито  Heart Eyes голяма късметлийка си  Two Hearts

Добре дошла в темата! Много ти благодаря. Наистина съм късметлийка - обожавам Берк ...  newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Благодаря! Тази тема е уникална и се радвам, че съм част от нея  Heart Eyes Не всички имат твоя късмет, да бъдеш последвана от такава велика звезда  newsm51 Наистина си голяма късметлийка  Simple Smile

Така е.. а ти добре дошла в темата!  Hug

# 451
Благодаря ви за всички снимки и клипчета от снощи. Направо не ви знам как издържате до 5 часа сутринта. На мен след 3 вече доста ми се доспива и лягам.  Grinning
И от мен няколко снимки от академията на Чаала. Hug

Благодаря ти за снимките ..  Hug Оо, как аз съм тренирана машина, дори когато трябва да ставам в 13;30 заради сериала ни, пак лягам в 5, все хващам тема с приятели, де по скайпа, също и тук .. Mr. Green

# 452
Благодаря ви за всички снимки и клипчета от снощи. Направо не ви знам как издържате до 5 часа сутринта. На мен след 3 вече доста ми се доспива и лягам.  Grinning
И от мен няколко снимки от академията на Чаала. Hug

Снощи наистина беше голям купон и се позабавлявахме с Рени.  Hug

По принцип и на мен доста ми се приспа - гледам да не стоя чак до толкова късно и да лягам по-рано. Но снощи от приказка на приказка и не усетих кога е минало времето. А това е защото беше много забавно и защото си говорихме за нашите любимци ...  Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

Хиляди благодарности за снимките на Чаала в академията. Вчера е имало състезание за деца и тя ги е награждавала. Както винаги е прекрасна ...
txtloves ppp  Hands Clap

То не е било късно, а направо рано - сутрин стана навънка ..  Mr. Green Така е беше много хубаво, но също така и бързо минава времето ..  Hug

# 453
Лелеееееее приятели - няма по щастлив човек от мен в този момент. Моят най-голям любимец Берк Октай вече ме следва в twitter. Още не мога да повярвам. От както видях, непрекъснато скачам и викам от радост. Направо съм на седмото небе от щастие, след като преди около час Берк ме последва - невероятен е. Супер готин, сладък и земен - именно затова го обичам толкова много. Сбъдна се още една от големите ми мечти - Дай Боже в бъдеще да успея да го видя и на живо - него и Чаала ... newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Ейй, душа браво ..  Hug Hug Hug Много се радвам за теб, ще запомня дата 100%  hahaha hahaha Наистина браво, искрено се радвам за теб, дано и това да стане ..  newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart

Хиляди благодарности за хубавите думи Рени - страхотна си. Знам, че го казваш най-искрено. Благодаря ти, че сподели с мен това щастие ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Честито  Heart Eyes голяма късметлийка си  Two Hearts

Добре дошла в темата! Много ти благодаря. Наистина съм късметлийка - обожавам Берк ...  newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Благодаря! Тази тема е уникална и се радвам, че съм част от нея  Heart Eyes Не всички имат твоя късмет, да бъдеш последвана от такава велика звезда  newsm51 Наистина си голяма късметлийка  Simple Smile

Благодаря ти от сърце за милите думи. Наистина е така и съм много щастлива. Моите най-големи любимци от сериала са Берк и Чаала и така се радвам, че те ми отговарят и че Берк вече ме следва ...  newsm44 Two Hearts    love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Отново добре дошла при нас! Радвам се, че темата ти харесва и че вече си част от нашия отбор ...  
Hug

# 454

Хиляди благодарности за прекрасния клип - справила си се отлично! Съчетала си толкова хубави и тъжни моменти, но във всички се вижда огромната любов на Мурат и Зейнеп. Така с превод на думите им клипа е направо уникален. Отново ми стана мъчно за случилото се, но тяхната любов ще я има винаги също като тази на Синан и Елиф ...  smile3525 Two Hearts txtloves newsm76 Two Hearts

Ти си уникална. Знаеш как да съчетаеш всичко в един малък и много хубав клип  Heart Eyes txtloves Наистина много ми хареса! Браво Simple Smile  Kissing Heart

Благодаря ти ..  Hug Радвам се, че ти е харесал ..  Heart Eyes

# 455
Лелеееееее приятели - няма по щастлив човек от мен в този момент. Моят най-голям любимец Берк Октай вече ме следва в twitter. Още не мога да повярвам. От както видях, непрекъснато скачам и викам от радост. Направо съм на седмото небе от щастие, след като преди около час Берк ме последва - невероятен е. Супер готин, сладък и земен - именно затова го обичам толкова много. Сбъдна се още една от големите ми мечти - Дай Боже в бъдеще да успея да го видя и на живо - него и Чаала ... newsm44 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts newsm76 txtloves ppp  Hands Clap

Ейй, душа браво ..  Hug Hug Hug Много се радвам за теб, ще запомня дата 100%  hahaha hahaha Наистина браво, искрено се радвам за теб, дано и това да стане ..  newsm76 Two Hearts  loveuuu  Kissing Heart

Хиляди благодарности за хубавите думи Рени - страхотна си. Знам, че го казваш най-искрено. Благодаря ти, че сподели с мен това щастие ...  smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Добре дошла в темата! Много ти благодаря. Наистина съм късметлийка - обожавам Берк ...  newsm51 Two Hearts  love001 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Благодаря! Тази тема е уникална и се радвам, че съм част от нея  Heart Eyes Не всички имат твоя късмет, да бъдеш последвана от такава велика звезда  newsm51 Наистина си голяма късметлийка  Simple Smile

Благодаря ти от сърце за милите думи. Наистина е така и съм много щастлива. Моите най-големи любимци от сериала са Берк и Чаала и така се радвам, че те ми отговарят и че Берк вече ме следва ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Отново добре дошла при нас! Радвам се, че темата ти харесва и че вече си част от нашия отбор ...  
Hug

Цяло семейство станахме ..  Mr. Green

# 456
А иначе те разбирам напълно. И аз съм така със Синан и Елиф - помня всеки техен момент, епизод, сцена. Влезли са ми под кожата. Това показва, че Гамзе, Уур, Берк и Чаала са уникални актьори и между тях наистина има огромна химия ... newsm10 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts  grinning039

100% и Физика е имало !!  hahaha hahaha hahaha hahaha Муратхан, така е станал, а Чаала и Берк, просто предпазни средства ..  Joy

Ох мале - това ме разби. Ама си съвсем права. Joy Joy Joy

100 % е имало и физика - при Гамзе и Уур резултата е на лице, но и при Берк и Чаала 100 % я е имало.  newsm10 Two Hearts Two Hearts

Само вижте как се гледат - страстни влюбени гълъбчета. Май са забравили, че са на сватба и че има и други хора около тях ...
  grinning039 Flushed Heart Eyes newsm76 txtloves  Kissing Heart hug

Охоо, да от същата сватба се забелязва от по далечна снимка, че той е сложил ръката си върху нейната на стола ..  Heart Eyes  loveuuu newsm76 Two Hearts

О да! Тази сватба ми е любима - на нея Берк и Чаала се държат и за ръце. Гушкат се, гледат се влюбено. Още тогава плъзна слуха, че имат връзка в живота ...  Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves ppp  Hands Clap

# 457

Благодаря ти от сърце за милите думи. Наистина е така и съм много щастлива. Моите най-големи любимци от сериала са Берк и Чаала и така се радвам, че те ми отговарят и че Берк вече ме следва ...  newsm44 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

Hug

Цяло семейство станахме ..  Mr. Green

Така е ! Hug

# 458
Новия сезон ли е започнал?  newsm78 newsm78 Два въпроса ме мъчат - Зейнеп, нямаше да участва ? И защо са с такива зимни дрехи? Дори, не съм виждала такава сцена, може да съм забравила .. а вие какво ще кажете?

А тук пише, че най-вероятно сезона ще започне другия понеделник, сега още не е ..  Mr. Green А и тук русата ми прилича на Гамзе ..  Mr. Green Даже май е тя, тази косица не мога да я сбъркам ..  Mr. Green

# 459
Новия сезон ли е започнал?  newsm78 newsm78 Два въпроса ме мъчат - Зейнеп, нямаше да участва ? И защо са с такива зимни дрехи? Дори, не съм виждала такава сцена, може да съм забравила .. а вие какво ще кажете?

А тук пише, че най-вероятно сезона ще започне другия понеделник, сега още не е ..  Mr. Green А и тук русата ми прилича на Гамзе ..  Mr. Green Даже май е тя, тази косица не мога да я сбъркам ..  Mr. Green

Не се сещам за сцените, но според мен са от миналия сезон. Сега е много жега, за да са с такива дрехи. А и казаха, че ще започнат да снимат през август. Снимките са супер - ако Зейнеп реши да продължи да играе в сериала ще е супер, ама едва ли. Дано поне тя размисли ... Praynig newsm76 Two Hearts

# 460
Ето всички невероятни снимки на Берк и Чаала от тази сватба. Погледнете ги само как се гледат, как се държат за ръка и се прегръщат. 100 % има нещо. А и Чаала с каква къса пола се е облякла - обожавам ги ...   smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts ppp  grinning039

# 461
Ето всички невероятни снимки на Берк и Чаала от тази сватба. Погледнете ги само как се гледат, как се държат за ръка и се прегръщат. 100 % има нещо. А и Чаала с каква къса пола се е облякла - обожавам ги ...   smile3525 Two Hearts  love001 newsm76 txtloves  Kissing Heart Two Hearts ppp  grinning039

Нали .. гледаш ги казваш си .. да те се обичат, вижте им само погледите, тогава защо не са заедно, но да аз съм сигурна, че между тях има нещо и после, после идват пустите гаджета и ти разбиват цялата фантазия ..  Mr. Green

# 462

Нали .. гледаш ги казваш си .. да те се обичат, вижте им само погледите, тогава защо не са заедно, но да аз съм сигурна, че между тях има нещо и после, после идват пустите гаджета и ти разбиват цялата фантазия ..  Mr. Green

Като гледам 100 % е имало нещо между Берк и Чаала. Може би все още има - освен това са си много близки приятели. Знам, че си имат приятели, но това не пречи да се надяваме да стане чудо и двамата да се съберат и в живота някой ден ...  Praynig Two Hearts Two Hearts  Kissing Heart  love001 newsm76 txtloves

# 463

Само чудо би ни спасило .. Mr. Green

# 464
Знам, че е малко рано но се сетих случайно идея за анкета в другата тема. Според вас как ще свърши сериала?  Mr. Green
-Трагично, като избият всички ( честно казано бих заложила на това )
- С хубав финал
- Всичко можем да очакваме от сценаристите
- Друго посечете в темата
 Какво мислите, разбира се, ако имате по-добри идеи ги казвайте ..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт