Професия: играч

• 17 330
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
Ако дамата не я бъркат честите му отсъствие и режима му, не виждам проблем.
Покера си е наистина работа, не е комарджийство и не бива да се бърка с такова.

# 271
  • София
Щом ти казваш така, няма как да е иначе.

Добре, че нямам дъщеря, та да слуша от някоя леля за кого да се ожени, за да прекарва по 30 часа на седмица във форум. Поне кажи стани зъболекар, а не ожени се за зъболекар.

Не го казвам аз, а един много умен човек, който е направил съответните изчисления. От онези е, дето ги цитират в учебниците, още малко и ще стане жив класик. Дори бих цитирала източника, обаче нали съм проста, ще си го запазя за себе си.  Щом ти си умната, хубаво, нека аз съм простата! Да ти е честито!

Последна редакция: вт, 23 юли 2013, 22:50 от Andariel

# 272
Няма ли ключар за тая тема  bye

# 273
И какво е? Една камара формули, хеджиране на рискове и т.н., и накрая историята показва друго - зъболекарите целокупно изкарват годишно и в дългосрочен план поне толкова, колкото най-успешният борсов играч, като се вземе предвид, че успешните борсови играчи с Ферари са малко и за кратко. Аз ви казвам да се жените за зъболекари, ама няма кой да слуша! Вие гледате играчите, защото са магнетични като лошите момчета, по които сте въздишали в пубертета!
Значи като ни накиснеш в някоя твоя си хипотеза, като ни посипеш отгоре като леля МАрия с Бонукса и нема измъкване  Laughing Laughing
Като почнеш от това по кого сме въздишали в пубертета, та стигнем до кой колко печели днес...

# 274
  • София
Добре, нека е моя хипотеза! За мен дори е ласкателно да ми приписвате хипотеза, която е на един от най-известните изследователи. Или е срамота за теб и Бубка да игнорирате тази хипотеза, само защото съм я написала аз. Ако се опитвате да ме обидите на "лелка" и "леля Мария", то това само показва на вас колко ви е акълът и самооценката, че я градите на обиди към мен. Мнооого сте велики!

Между другото, не е хипотеза, а съвсем реални сметки. Човекът седнал и проучил. Добре че той не пише тук, че щяхте да го обявите за мъжа на Леля Мария. Ееех!

# 275
Кое точно е формулирал човека и кой човек? Че ти ми/ни даваш съвети как да се омъжим  Laughing 
Айде, накисна ни, наби ни канчето и се обиди за лека нощ, изпълнихме плана

# 276
  • София
Аз съм Леля ти Мария от рекламата и някаква лелка от форума, така че не знам!

# 277
  • В заешката дупка
Вие гледате играчите, защото са магнетични като лошите момчета, по които сте въздишали в пубертета!

Оля се тотално. Жалко е че не се усещаш.

# 278
  • София
Айде, стига пък, ти! Аман вече!

# 279
  • В заешката дупка
Да, аман вече! Лека нощ!

# 280
Няма ли ключар за тая тема  bye

Thinking И с какво точно темата засяга нежните души на съфорумките, та да бъде заключена  Thinking
В момента в подфорума има много други теми, в които се вихрят и обиди, и квалификации, но никой не призовава към заключването им.

Мисля, че темата е полезна - поне за мен е. За който не е, или смята, че е ненужна и безинтересна, може просто да се отпише от нея. Вече има такава опция.

# 281
Наяснo съм с опциите във форума  Laughing  Влизам при отговор защото ми  интересно какво знаят хората, но тук пишат за някаква леля Мария  Thinking  и нищо полезно фантазии на хора които дори не знаят колко карти  има в тестето за покер  Peace

# 282
А, значи за да имаш мнение за наркотиците - трябва да си наркоман първо ли  Joy Crazy

# 283
А, значи за да имаш мнение за наркотиците - трябва да си наркоман първо ли  Joy Crazy
Можеш да имаш мнение за всичко, отделен въпрос е, то колко е компетентно и на какво разстояние е от действителността. 

# 284
Можеш да имаш мнение за всичко, отделен въпрос е, то колко е компетентно и на какво разстояние е от действителността. 

Ми тя темата е за мнения.

Общи условия

Активация на акаунт