Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 556
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ей, ще ме убиете Simple Smile)) аз си мислех, че сега ще се разкрася, то крем през деня, през нощта, очи, устни всичко, и какво, спирам ги и се съсухрям, а и междувременно, да не се усмихвам Simple Smile))) недейте така, де  Wink
Имайки предвид, че се мацвам с крем в седмицата веднъж досега и реших, да ставам редовна и като видях, колко сте доволни всички, та си рекох, ей на, сега ще се разкрася, а вие направо ме убихте, честно Simple Smile

# 151
Аз не мисля, че ще стане по-зле, просто ще си дойдат нещата на изходна позиция.

# 152
  • София
Marigold, това ме устройва  Wink

# 153
  • в 1001-та нощ
Alena, мерси Simple Smile а за другия въпрос или не си спирала да ползваш Филорга?Simple Smile

има хора споделят, че ако за дни спрат козметиката - проличава, аз от няколко месеца не я ползвам, тъй като продуктите, които ми останаха - са ми тежки за лятото; смея да твърдя, че кожата ми е в отлично състояние цяло лято - именно защото от пролетта месеци наред - ползвах Филорга, поне при мен има "ехо", което все още не е отзвучало  Blush

има и нещо друго, козметиката, която ползвах за лятото - не е лоша, но и не е на нивото на Филорга според мен  Blush

според мен - зависи и от състоянието на кожата и от това - с какво ще продължиш след Филорга  Blush мисля, че в моя случай - стабилни дози ХК са проникнали в кожата и все още не са резорбирани  Blush

# 154
  • София
Alena, мерси за отговора.

# 155
  • София
Момичета, искам да ви попитам, Iso Structure дали се ползва и като околоочен или не е подходящ за тази зона, защото е много богат? Взела съм го за подарък на майка ми и искам да знам как да и кажа да го ползва...

# 156
  • София
Пак ще питам и разпитвам Simple Smile
Как според вас е най- добре, да си ползвам продуктите. Поръчах си- тайм филъра, диип едн ... ( за през нощта), околоочния, ВВ и това за устни и околоустни Simple Smile
Тайм филъра за през деня и отгоре ВВ? Околоочния е ясно и този за устните. Или този за през нощта, да го ползвам само понякога, а тайма да си слагам през нощта, а ВВ само през деня?
Как мислите? newsm78
Имайки предвид, че не се мажа с нищо, толкова много кремове се чудя, как да ги използвам Simple Smile

Алена, чета те и те гледам и в темата с гримиране  Wink И аз на стари години (37), реших че ще се правя на жена Simple Smile разбирайте, че досега не се мажех даже с крем  Whistling е отвреме на време, ама рядко  Laughing

# 157
  • в 1001-та нощ
ако Sleep & Peel си взела за нощен - той не се ползва всяка вечер  Peace

Ползвай сутрин и вечер - тайм филър; или сутрин бб-то, а вечер тайм филъра, но бб-то е слабо  Peace ще видиш разликата  Peace

Ако сутрин ще ползваш и тайм филър - и ББ-то, то при ставане - освежи лицето, нанеси тайм филъра, след това кафе това онова и след време - бб-то  Peace

Момичета, искам да ви попитам, Iso Structure дали се ползва и като околоочен или не е подходящ за тази зона, защото е много богат? Взела съм го за подарък на майка ми и искам да знам как да и кажа да го ползва...

според мен е много индивидуално и нека пробва, а ако й е тежък - няма да го ползва  Peace в тази зона  Blush

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 16:49 от a.l.e.n.a

# 158
  • София
Ок. Ще и кажа да пробва как ще и се отрази и да си прецени сама.  Peace

# 159
  • при Arctic Monkeys
Аз ползвам Исо структур и около очи от време на време, няма проблеми.

# 160
  • в 1001-та нощ
начислява се само за внос от страни извън ЕС

# 161
Може ли да ми препоръчате крем за лице за много суха и зряла кожа? Дневен, нощен, околоочен?

# 162
  • в 1001-та нощ
можеш да ползваш тайм филър за дневен и iso structure за нощен  Peace

# 163
можеш да ползваш тайм филър за дневен и iso structure за нощен  Peace
a.l.e.n.a ,   bouquet !

# 164
  • тук и там
Ползвам TIME FILLER MAT от няколко дни-свива порите веднага след нанасяне и матира кожата,но не е добра основа за грим и матирането е за около 4-5 часа,след това кожата пак започва да лъщи.Ще видя какъв ще е ефекта след по-дълго ползване.

Общи условия

Активация на акаунт