Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 496
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
....
На 44 г. съм с леки бръчки около очите. Малко по-дълбоки около устните и между веждите, нормална кожа.
Моля, препоръчайте ми с какво да започна- дневен, нощен, околоочен, друго...
На шия и деколте какво нанасяте?
....
Преди 10 месеца попитах същото за точно същия тип кожа и бръчки. Алена е отговорила. Това е - след първата седмица видях забележителен ефект, макар да бях абсолютно скептична, защото винаги съм ползвала висок клас козметика. С тая разлика, че първата опаковка Слийп енд пийл, ползвах всяка вечер. Дийп фийл - всяка сутрин. Сега разреждам пилинг крема, сменям с тайм филър и за нощен, но тогава слагам изо-страктчър за дневен.

# 241
Благодаря ви. Hug
Околоочен?
Deep fill става ли за околоочен?
По-назад четох, че optim eyes е лек. Какво да ползвам за около очите?

# 242
  • в 1001-та нощ
тайм филър - и за лицето и за контура  Peace

# 243
Тайм-филъра си е идеален и за околоочен. Няма нужда от друг. Пробвах оптим-айс сега, дойде ми в пакет. Да, слаб ми е, все едно нищо не съм сложила. Но, за да съм обективна - само 4-5 дни го пробвах. И го подарих. Серумът Мезо+, също е идеален.
Сега ползвам от 10 дни и един друг серум, от който също съм възхитена, даже забравям да си сложа нощния крем с него, но е съвсем друга марка- с 97% екстракт от охлюви, за друга тема е това..като/ако се убедя - ще пиша...Филоргата си е баш, обаче...

# 244
Благодаря ви.  Hug

# 245
Deep fill става ли за околоочен?
За Дийп-фил да кажа - той е идеален, ако не ползваш фон-дьо тен...Аз не че не го ползвам  постоянно, но ми се струва, че му се губи ефекта..Той запълва бръчки визуално основно. Аз се виждам - като си го сложа сутрин и ми омекотява бръчките. Като си поставя фон-дьо-тена и му се губи ефекта. Което не обезмисля и другите му действия, де, според листовката-че наистина запълва..Ама се не види..Simple Smile

# 246
  • Canada
Признавам, че с голяма радост приключих крема Sleep&peel  Blush Дори накрая изобщо не го мажех на лицето - имаше непоносима химическа миризма, изчезна и първоначалният зашеметяващ ефект на избистрен тен и свежа кожа.

Довършвам опаковка от Тайм филър и смятам да се ориентирам към продукти и марки с по-изчистен състав. Притеснява ме рязката промяна в състоянието на кожата след като се прекрати употребата на Филорга /наблюдавах такава след като спрях Опти айс/. Навежда ме на мисълта, че има основно маскировъчно, а не превантивно и коригиращо действие   Thinking

# 247
  • в 1001-та нощ
доста странно (не подхождам с недоверие, напротив  Peace ), на мен не ми е мирисал на нищо, но и отдавна не съм го ползвала, аз спрях всички продукти лятото, тъй като това, коета ми остана бе тежко за сезона, но нямам никаква рязка промяна, а я очаквах, понеже съм чела, че се получава така ...

единствено, когато първия път ми свърши оптим айз - имаше драма, но предполагам, че е било нещо при мен; тогава имах и хорм. разбърквация след едно по-тежко боледуване; но сега - няма никакъв проблем, че не го ползвам, затова си мисля, че тогава проблемът е бил при мен, напр. никога не съм имала подпухващи клепачи - но тогава - сутрините се случваше - не много, но достатъчно да го забележа  Blush

# 248
  • Велико Търново
Foncé , би ли споделила към кои продукти смяташ да се ориентираш?  bouquet

# 249
Ако ефектът от Филорга е моментен и "маскировъчен", то аз нямам нужда за сега от такъв. Thinking
Нека се включат и други дами с мнения. Hug

# 250
  • Wolwedans
Аз няма да се съглася с това мнение. Получих ефект след 2-3 седмично ползване, а не мигновенен. Подобно на Алена и аз лятото спрях да ползвам Филорга, с изключение на пяната и околоочния, мезо маската веднъж на 2 седмици, Слийп енд Пийл също от дъжд на вятър- състоянието на кожата не се влоши ни най-малко!

# 251
  • София
  Филорга залага на ХК / освен еластин, колаген, минерали, витамини, масла и т.н /   и ефекта от нея - да задържа вода и така да забави удълбочаването на бръчките / да забави стареенето на кожата/.
След като се прекрати използването на продукта - логично е кожата да възвърне първоначалния си вид, особено ако кожата изпитва недостиг на тези в-ва.

Аналогично е действието и на инжекц. поставените филъри с ХК - тялото резорбира ХК за 6 до 9 месеца. / взависимост от възрастта/

# 252
  • София
Искам да попитам поръчките от фармашоп къде ги получавате на адрес или в пощенската станция. Направих поръчка на 16.09.2013 г. На 21.09.2013 г. статуса на поръчката ми е, че пратката е вече в България. Към днешна дата 23.09. 2.13 г. от пощенската станция ми казват, че няма такава пратка при тях. Поръчката направих директно от сайта без посредник.

# 253
  • София
Искам да попитам поръчките от фармашоп къде ги получавате на адрес или в пощенската станция. Направих поръчка на 16.09.2013 г. На 21.09.2013 г. статуса на поръчката ми е, че пратката е вече в България. Към днешна дата 23.09. 2.13 г. от пощенската станция ми казват, че няма такава пратка при тях. Поръчката направих директно от сайта без посредник.

В Пощата, но  минават 3-4 дни докато я получат в съответния пощенски клон.

# 254
  • Wolwedans
Въпреки огромната доставка, пристига в пощата, а не с куриер. Обикновено на следващия ден след пристигането в БГ Peace
Денис вече е отговорила

Общи условия

Активация на акаунт