Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 511
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря   bouquet

Поръчвам смело Тайм Филър  Mr. Green

# 226
  • София
Здравей love79,
Доставката директно до БГ е 16.90. /има ограничение в килограмите/
Доставката до френски адрес е 5.90 /има ограничение в килограмите/ + доставка от ФР до БГ - 2.90 на всеки кг.

Значи има два варианта, директен до БГ или с посредник, ясно...мерси beliz Peace
Присъединявам се към питането на Jeni_E за поръчките през посредник...  bouquet

Момичета,
имам въпрос как поръчвате от фармашоп чрез посредник до България.
Благодаря предварително за отговора.

# 227
  • София
Здравей love79,
Доставката директно до БГ е 16.90. /има ограничение в килограмите/
Доставката до френски адрес е 5.90 /има ограничение в килограмите/ + доставка от ФР до БГ - 2.90 на всеки кг.

Значи има два варианта, директен до БГ или с посредник, ясно...мерси beliz Peace
Присъединявам се към питането на Jeni_E за поръчките през посредник...  bouquet

Момичета,
имам въпрос как поръчвате от фармашоп чрез посредник до България.
Благодаря предварително за отговора.

Има си цял подфорум за пазаруване от чужди сайтове  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=713028.0

# 228
  • София
Искам да попитам имате ли отзиви за уреда за фотоподмладяване FILORGA Lumiterapist?

# 229
Момичета, имам въпроси
1 - вечер слага ли се от околоочния крем
2 - след като направя цикъла на мезо маската, после какво, почивка, колко и кога пак се повтаря същата схема

# 230
  • в 1001-та нощ
аз ползвам крем за очния контур и вечер и сутрин  Peace

# 231
  • Пловдив
Аленка,кога използваш хидиал дефенса? Когато кожата ти е..?

# 232
  • в 1001-та нощ
когато искаш ХК която влагаш - с крем, добавки, филър .... да не се резорбира бързо, а да се задържи по-дълго в кожата  Peace

# 233
Ох, знам, че сме го коментирали, но Мезо маската на седмица или на две се препоръчваше да се ползва?

# 234
  • Пловдив
Самсара ,на кутията на маската пише по веднъж на седмица,а след 4 седмици през седмица.Аз също попитах Денис преди време за начина и на използване и тя ми отговори ,че маската се слага когато кожата има нужда- а не по схема.Т.с. слагаш ако трябва всяка седмица без да се притесняваш.Аз я ползвам точно така. Peace

Искам да попитам някой дали знае каква е разликата между Филорга и Филорга профешанъл- концентрация,сила или...? newsm78

# 235
Самсара ,на кутията на маската пише по веднъж на седмица,а след 4 седмици през седмица.Аз също попитах Денис преди време за начина и на използване и тя ми отговори ,че маската се слага когато кожата има нужда- а не по схема.Т.с. слагаш ако трябва всяка седмица без да се притесняваш.Аз я ползвам точно така. Peace

Благодаря  Hug

# 236
ARMIRA,професионалната серия е предназначена главно за поддържане след пластични операции.Съставът на кремовете е друг,предимно колаген и витамин Е,по-леки са и миришат по-особено,уж са по-концентрирани и трябва да се ползват като курс ,като дерматологът преценява нуждите на кожата.Не видях ефект върху кожата си,сигурно защото нямам  хирургически намеси.Доколкото лабораторията е една,много са подобни на непрофесионалните,но на високи цени.С други думи,ако не ми бяха подарък,нямаше да ги ползвам.

# 237
  • в 1001-та нощ
за околоочния профи - denis коментира, че е по-слаб от нормалния  Blush

# 238
Моля за помощ.
Прочетох темата и още информация в интернет, но все пак да попитам.
На 44 г. съм с леки бръчки около очите. Малко по-дълбоки около устните и между веждите, нормална кожа.
Моля, препоръчайте ми с какво да започна- дневен, нощен, околоочен, друго...
На шия и деколте какво нанасяте?
Предварително благодаря.  bouquet

# 239
  • в 1001-та нощ
тайм филър - като основен крем, може и за контура;

вечер, но не всяка, а при нужда от рестарт на кожата sleep & peel

за уплътняващ ефект на проблемни зони - deep fill

Общи условия

Активация на акаунт