Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 448
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Здравийте!
Взех си филър за запълване на бръчките.Ползвам го от скоро и още не мога да преценя има ли ефект, но като чи ли-да.Искам да попитам ползвалите го, кога го нанасяте-преди или след основния крем !? Благодаря!

# 361
Веднага след дневния крем.

# 362
Да, прочетох в сайта. Попитах, защото по принцип не ползвам специални околоочни кремове, а си слагам от крема за лице и на шията и на зоната около очите. Но този е различен.

здравейте!
напоследък чувам добри неща за тази марка Simple Smile

във връзка с цитата - една фармацевтка ми каза днес, че пх около очите е по-ниско от на лицето и е задължително да има отделен крем. наистина и аз се чудя, тъй като имам дневен на естее лодер за начални бърчици и се чудя да го ползвам ли покрай очите или да търся отделен  newsm78

# 363
Мун, мерси много.И аз така го нанасям /според указанията на опаковката/, но ми се стори малко странно и затова реших да се консултирам с вас.Благодаря още веднъж!

# 364
  • София
Аз не съм видяла разлика и затова не смятам за нужно да купувам отделно околоочен крем. Е, някои дневни са прекалено мазни и не стават /примерно сега ползвам Деклеора от миналогодишната Грация и той определено не става за околоочен/. За мен са трикове на козметичните гиганти, за да купуваме колкото се може повече продукти.

# 365
  • София
Аз не съм видяла разлика и затова не смятам за нужно да купувам отделно околоочен крем. Е, някои дневни са прекалено мазни и не стават /примерно сега ползвам Деклеора от миналогодишната Грация и той определено не става за околоочен/. За мен са трикове на козметичните гиганти, за да купуваме колкото се може повече продукти.

Абсолютно подкрепям, хидрафилъра и таймфилъра, ги нанасям и на лице и на контур.

# 366
Моите кремове пристигнаха най-накрая. 10 дена пътуваха и малко се поизнервих, но след като се намазах и забравих чакането. Измиващата пяма ми допадна, околоочния,  серумът и time filler ми попиха много добре в кожата и доколкото мога да преценя от едно нанасяне, май уцелих кремовете. Sleep and peel колко често го слагате?

# 367
  • София
Аз слагам Sleep&Peel всяка вечер и ми е добре с него. Ползвам го от около един месец.
Вчера отворих една мостра на Iso Structure - не е моя крем. Мазен е и ми прави кир ефект. Смятам да го ползвам за околоочния контур защото обичам по-мазни кремчета там.
Довечера слагам за последно и Pigment Perfect, аз ефект от него не видях и няма да го повторя  Peace (както впрочем и от Deep Fill).
Сега идва ред на Meso white и Meso C Simple Smile

# 368
  • София
Моите кремове пристигнаха най-накрая. 10 дена пътуваха и малко се поизнервих, но след като се намазах и забравих чакането. Измиващата пяма ми допадна, околоочния,  серумът и time filler ми попиха много добре в кожата и доколкото мога да преценя от едно нанасяне, май уцелих кремовете. Sleep and peel колко често го слагате?

Зависи от кожата... моята е суха и чувствителна, използвам го през ден.

# 369
Благодаря ви за страхотната тема. Вече три намазвания, едното след едночасов престой в басейн, когато кожата ми много изсъхва, и всичко много добре ми пасва на кожата. Имам още един въпрос - маската колко време я държите на кожата, защото не прочетох и сега съм в чудене голямо?

# 370
  • София
Благодаря ви за страхотната тема. Вече три намазвания, едното след едночасов престой в басейн, когато кожата ми много изсъхва, и всичко много добре ми пасва на кожата. Имам още един въпрос - маската колко време я държите на кожата, защото не прочетох и сега съм в чудене голямо?

20-30 минути

# 371
  • Пловдив
30-40 мин

# 372
Здравейте,

Отдавна се каня да пробвам Филорга. До този момент единствената козметика, която ми е паснала е на Clarins. Имам принцип да сменям кремовете на 1/2 година, а и скоро ми свършват дневния и нощния. Четох и тази дема и другата за сайта, но въпреки това ми се ще мнение.... На 40 г. съм, кожата ми беше чиста и без пори, но от няколко месеца на няколко места виждам пори и точки, обаче не е мазна. Искам да преборя и едни петна на бузите - тип лунички са, но се появиха по време на бременността и не изчезват (само избледняват). Имам и петна във формата на линия над горните устни. Кожата ми е суховата(по скоро към нормална), макар в Т зоната да се омазнява макар и много рядко. Бръчки имам, но дребни и незабележими на фона на възрастта ми. Трябва ми обаче крем за стягане, кожата е леко отпусната, особено под брадичката.

Препоръчайте дневен и нощен крем - тип стягане и избелване. А може и маска, серум....

П.С. Очните кремове как са като поносимост? Имам алергия около очите и не успявам да си намеря крем, който да действа на сенките ми и да не ме алергизира.

# 373
  • в 1001-та нощ
Според мен, кремът за очния контур не дразни, но вземи мостра и пробвай, в аптеките има  Peace

# 374
  • София
denis_d, Meso White и Meso C се ползват и за околоочния контур, нали?
Как е хубаво да ги ползвам - първо единия, а като свърши  и другия или е по-добре да се ползват едновременно - единия сутрин, а другия вечер?

Общи условия

Активация на акаунт