Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 433
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ви за страхотната тема. Вече три намазвания, едното след едночасов престой в басейн, когато кожата ми много изсъхва, и всичко много добре ми пасва на кожата. Имам още един въпрос - маската колко време я държите на кожата, защото не прочетох и сега съм в чудене голямо?
    Цяла нощ. Така ми беше препоръчано от аптеката .  Peace

# 376
  • София
denis_d, Meso White и Meso C се ползват и за околоочния контур, нали?
Как е хубаво да ги ползвам - първо единия, а като свърши  и другия или е по-добре да се ползват едновременно - единия сутрин, а другия вечер?

Според Филорга, за Meso C -  трябва да се избягва зоната около очите, но аз го нанасям и там  / консултирала съм се с дерматолози, кожата там не ми е чувствителна - и нямам проблем/

Meso C - вечер
Meso White - сутрин - прави кожата много хубава, гладка, изравнява тена  и е добра основа за грим.

ПП.
Ако не си ползвала досега Meso C - след като активираш вит С, провери дали всичкия прах се е смесил с течността - много често голяма част остава в контейнера, в капачката. Ако е останал -  извади го  с нещо и го прибави към течността.

# 377
  • София
ПП.
Ако не си ползвала досега Meso C - след като активираш вит С, провери дали всичкия прах се е смесил с течността - много често голяма част остава в контейнера, в капачката. Ако е останал -  извади го  с нещо и го прибави към течността.

Благодаря   bouquet
Не съм ползвала и не съм сигурна, че разбирам за какво ми говориш. Но ще проверя като го отворя.
Pigment Perfect-а ми свърши, но аз разрязах тубата и се оказа, че имам за поне още няколко дни ползване....затова все още не съм започнала с Meso White и Meso C.
А над Meso White трябва да слагам дневен крем, нали? Както и над Meso C всъщност.

# 378
  • София
Lodsi

Meso White се ползва самостоятелно или под дневния крем. Аз го ползвам винаги самостоятелно
За Meso C  -  нанасям го  и след час, може и повече / колкото време имам/, нанасям крема

- натискаш меката част на капачката и разклащаш добре флакона

След активиране на вит.С - флакона се съхранява в хладилник

# 379
  • София
Благодаря  Hug Отворих кутията и видях инструкциите. Добре, ще изчакам да мине повече време преди да нанеса крема Simple Smile

# 380
Да пиша и тука, че си пуснах бб-то на филорга в темата с размените...

# 381
Момичета,

Благодаря ви за хубавата тема!   bouquet Ще я следя.
Използвам Филорга хидрофейс от около десетина дена в комбинация с НА на актавис и Вит С и съм доволна от ефекта. Кожата ми доста се освежи. Сега очаквам да ми доставят и Слийп енд Пийл и околоочния.

Искам да ви попитам за ВВ кремчето:  виждам, че е 30 мл. и се чудя за колко време ще стигне.
Не обичам да ползвам ФДТ, а по-скоро тониращи кремове, които само леко да изравняват тена, но това 30 мл. няма ли да свърши много бързо? newsm78

# 382
  • в 1001-та нощ
При мен за около 6м, при ползване 5 дни в седмицата  Peace

# 383
Благодаря за бързия отговор! Simple Smile
Не съм се и надявала на такава продължителност на ползване. Съвсем скоро ще си поръчам и него.

# 384
optimeyes за каква възраст е? за първи,но видими бръчици? и доволни ли сте? изчезна ли ви някоя бръчица?  Crazy

# 385
  • София
Имам нови Optim eyes, годен до 12.2015 г. и Sleep-Recover, годен до 02.2016 г., които няма да ползвам. Купени са от Pharmashopdiscount.
Ако някой има нужда - нека ми пише на ЛС.

# 386
  • Варна
Момичета,
дали някоя от Вас има информация новия серум Skin Structure на Филорга дали ще го има скоро във Фармашоп.

Тази сутрин отворих негов тестер. Според аптекарката е подобрената версия на Iso Structure.

Много ми изсуши и опъна кожата, но прочетох, че така действали серумите. После сложих хидра филър-а, защото от него имам.

# 387
  • в 1001-та нощ
Изо структурата  кремът е как да кажа - плътен и "мазен", за мен идеален, няма никакво опъване - а не съм мярката серум с това име  newsm78

Skin Structure - до килкото виждам в сайта е с иявен лифтинг ефект, колебая се до колко е подходящ за мен, но бих го пробвала  Peace

Влизам да споделя, че от около месец, може би 3 седмици - ползвам професионалния крем за очен контур - принципно - не усещам разлика с Optim eyes  Peace

Преди да го ползвам - имах доста тежки моменти с бременността и доста време кожата ми беше необгижена, отрази й се. Та, като се върнах на Iso Structure и този крем всичко си дойде на мястото  Peace

# 388
  • Варна
Преди да започна серума Skin Structure, пробвах пак с тестер Ico Structure.

Много ми допадна Peace

# 389
  • в 1001-та нощ
Според мен - ако серумът опъва, то кремът идеално ще го балансира  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт