Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 404
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Серумът Skin Structure е по-воднист и затова  може да създава усещане за опъване на кожата - сравнен с Мезо+ серума, който е по-мазен и може да се ползва дори самостоятелно.
Skin Structure много ми хареса Peace - нанасям няколко капки  преди крема

# 391
  • в 1001-та нощ
А мислиш ли, че ми е рано за него?  Rolling Eyes

# 392
  • София
А мислиш ли, че ми е рано за него?  Rolling Eyes

Препоръчително е да го ползваш от време на време  Peace - ще ти хареса, лека консистенция, попива бързо, не оставя следи - това си е вид терапия за кожата

# 393
  • в 1001-та нощ
Предположих, че е нещо, като Матрициум на Биодерма, но по-хубаво  Blush

Ще го взема по някое време - да го ползвам за екстра грижа  Heart Eyes

Благодаря   bouquet

# 394
C RECOVER-някой пробвал ли го е?Каква е разликата с другия,че не можах да я открия,гледайки композицията и начина на използване?

# 395
Аз го ползвах и не оправда очакванията ми. През лятото не си доспивах и бях с вечно изморен вид, та затова го взех, но после едва дочаках да го посвърша и с голям кеф го метнах в коша, не бих повторила.

# 396
   Чудя се , кой от продуктите на Филорга бих повторила ......

Вероятно само Мезо-маск ..... Всичко останало   33uu

# 397
  • в 1001-та нощ
Във филорга пробвах доста неща и за сега съм намерила 3 твърдо свои продукта + 1 Peace

1. Iso Structure
2. Optim Eyes
3. Deep Fill

4. Sleep & Peel

Heart Eyes

Не съм пробвала продуктите за пигментни проблеми  Peace

# 398
Имах предвид три шишенца,като МЕЗО ЦЕ,но C-RECOVER.Нов продукт,изглежда.

# 399
  • София
Здравейте!
От доста време следя форума и благодарение на вашите съвети открих подходящите продукти за мен от козметиката на Филорга - оптим айс, тайм филър, серума хайал дефънс и вв крема.
Дори взех и за съпруга ми - тайм филър мат.
Когато си закупих първия продукт ми дадоха от аптеката бюти пас карта с която ако закупиш определен брой продукти и приложиш касовите бележки , в рамките на 3 м, получаваш подарък, които си избираш от съответната група.
Попълних картата и я изпратих на съответния адрес на 20.11.2013 г. До ден днешен нищо не съм получила, писах на представителите във фейсбук и там няма отговор.
Изключително съм разочарована от представителите на Филорга.
Повече никога няма да закупя продукт от България.

# 400
  • в 1001-та нощ
Едва ли са толкова бързи, според мен вероятно ще получиш - около месец по-късно  Peace

А най-хубавото е, че си намерила своите продукти  Peace

Ти какъв подарък си избра?  Rolling Eyes

# 401
  • Пловдив
koleva_nelka,тази промоция отдавана е минала,питах в няколко аптеки след като си взех първият крем Peace До колкото знам е била миналата година.А  мен това определено не ме отказа да използвам Филорга. Peace

# 402
  • в 1001-та нощ
До колкото разбрах - тя мисли повече да не купува от БГ аптеки  Peace

На картата може би е пишело, ама защо й дават талона, ако е изтекло   newsm78

# 403
  • София
Картата ми я дадоха на 31.10. в аптеката на ъгъла на Солунска и Витошка без да съм я искала.
Според мен там цените на Филорга са най ниски, Optim eyes струваше около  68 лв.
Но не съм от София и другите продукти закупих от Добрич, където са по скъпи.
Звънях на телефона в София да попитам дали касовите бележки трябва да са от един и същ търговски  обект, понеже така ми казаха в аптеката, но жената ми обясни че не е задължително. Също ми обясни че процедурите са по изгодни.
При закупени 4 продукта имах право да избера между процедури на стойност 250 лв и продукт.
Но трябваше да ходя до Варна и това ме отказа.
Аз си избрах продукта за устни lip structure, защото чух страхотни отзиви.

# 404
Здравейте!Аз преди време бях писала че ще си поръчвам комплекта пилинг на филорга гликопиийл и си го поръчах 70% и досега си направих две процедурки вкъщи, много съм доволна-има в комплекта материал за 25 процедури така пише.Ето това е http://www.filorga.com/en/details_produit.php?id_articles=92 съдържа четири тубички в голямачервена кутия Simple Smile Даже се чудех дали не трябваше макса да си поръчам ама май не е много удачно.Много лесно става в домашни условия всичко е обяснено има си книжка Hug

Общи условия

Активация на акаунт