На море в Гърция 2013 - VII

• 69 436
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Мерси, Блед!

# 436
Аз пак да попитам за вили  Катерини в Керамоти.Никой ли не е ходил там?

# 437
  • София
Поздрави от Скирос! Определено не очаквах, че островът толкова ще ми хареса- място с характер и мераклии хора, много красиво! А храната... Без думи съм Simple Smile
Чета, че и до Гавдос сме стигнали в темата, като се прибера ще се включа Simple Smile)

# 438
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добро място за хапване в района на неа ираклица или кавала за тази вечер?
И добърплаж за утре в същия район - аз имам колебания между неа ираклица и таско в кавала.
В момента се излежавам на плажа в на парамос, но хич не сме очаровани.
Благодаря предварително за помощта.

# 439
  • София
Здравейте, може ли някой да ми препоръча добро място за хапване в района на неа ираклица или кавала за тази вечер?
И добърплаж за утре в същия район - аз имам колебания между неа ираклица и таско в кавала.
След изхода на Кавала- на 2 км. в посока Неа Перамос има един къмпинг със страхотен плаж- 1 евро е входа, шезлонги, хамаци, детски кът, беседки, ресторант, паркинг. Името не се сещам в момента.
Ресторанта също е супер там.

# 440
  • София
Здравейте, планираме в началото на септември първо посещение в Гърция на море и си мислим за Тасос. Изчетох сума ти страници от темата за Гърция, но само почнах да се обърквам повече...  #Crazy Бюджетът е 25-30 евро за двойна стая, без закуски или вечери, ще се готви в студиото. Ще пътуваме със собствен транспорт, през Керамоти и от там с ферибота за Тасос. Моля за препоръки, къде можем да отседнем в Тасос, предполагам за 4-5 нощувки ще е, не търсим лукс, а приятно и спокойно изкарване. Плажът да е чист и спокоен, да има къде да се разпъне чадърче. Общо взето по-бюджетно ориентирана почивка. Simple Smile

Благодаря предварително!

# 441
  • софия
Батис бийч ли имаш предвид?

# 442
  • София

За вечеря, предполагам сте избрали. Бих ти препоръчала пицария Дефакто в Неа Ираклица за утре  и плажa в Ираклица - яхт клуба-музиката е хубава. Или другия вариант извън Неа Перамос- Амолофи.

# 443
  • София
bnm За този хотел ли питаш:

# 444
  • софия
Разбили сте се от  писане Hug Не знам кога ще успея да наваксам с четенето. Снощи се прибрахме от Амулиани Heart Eyes Първото място, на което се замислям дали да не повторим. Чудесно е и бяхме уцелили и хотел. По_късно ще пиша подробно.

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 06:58 от zvanche

# 445
  • София
Mного се радвам, че ти е харесало, zvanche!

# 446
С нетърпение ще чакам   разказите ти,   zvanche !! Много  ме тегли към тази  дестинация !! Simple Smile

# 447
bnm За този хотел ли питаш:

.         
Да,за този хотел питам.Дали някой е ходил скоро,защото в по-стари постове четох,че вътре било доста овехтяло.Интересува ме също чистят ли стаите и сменят ли чаршафи и кърпи.

# 448
  • София
Звънче, и аз чакам с нетърпение разказа ти за Амулияни, и на мен това островче ми е един от вариантите за септемврийското ни море  Simple Smile

Момичета, знам че някои от вас са ходили на Пелион, последна ако не се лъжа беше Параход.. А някой да е бил от другата страна на Волос, надолу - говоря за още 50-60 км по магистралата, посока Атина. Областта мисля беше Магнезия (Magnesia).

Най-вече ме интересуват селцата Амалиаполис, Пигади (Amaliapolis, Pigadi) ...четох само хубави неща за тези местa, много е красиво и пак не са част от масовия туризъм тип Халкидики и Тасос.

Та някой случайно да е стигал дотам  newsm78

# 449
И самият Пелион (и Волос) са в област Магнисия Simple Smile
Сигурно са приятни тези селца, но изглеждат доста изолирани. Още малко надолу, към Термопилите и Камена Вурла е по-познато. Не са много пясъчни плажовете по тези места, някъде и хич.
На западния (вътрешния) бряг на Пелион не духа и няма вълни. По наше време на южния нямаше също.
Ако те влече към този район, съветвам те да погледнеш и едни места, дъвкани от Петерку - от Олимпийската Ривиера и Стомио на юг, в непосредствена близост до Пелион откъм север, слиза се от магистралата при Лариса. Казват се Агиокампос, Керамиди и още 1-2 по-малки селца. Там има и повече пясък.

Общи условия

Активация на акаунт