домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 413
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Всичко ще е на ред!

Аз се побърках с този ибей, много съм тъпа, не мога направя регистрация, все нещо не е така, картата също от сибанк Виза, ама дебитна не става ooooh!

Ще потърся някой, който поръчва, дали ще иска ...

# 211
Разходихме се за малък пакет памперси.Сега е ОК.Надявам се да премине.
Довечера смятам да го разтрия с ракия да се изпоти няколко пъти и да го преоблека.Ще се опитам и краката с морска сол .Дано стои мирен.Като види термометъра и се ядосва.Днес ми е мързеливо.Има ядене ще релаксирам с него.Зарязвам чистенето и се отдаваме на почивка.

# 212
  • София
Дано да оздравеете по-бързо, Тити

# 213
  • София
Хей, Поли, добре дошла!
Сега ще се появи Марчето и мило ще те посъветва да ни почерпиш с нещо тортичка, шоколадова ако може, сладки работи...ей така,  като за добре заварила! Laughing
Ами, така де....тук се идва с нещо сладичко, я тортЕ, я нещо друго....ред има, ама никой не ме чува и си влизат и се започва....`айде...вътре. А, ние гладни си останахме отново.  Mr. Green Ред няма, ред!!
Поли, добре дошла! Може и да ни разкажеш от къде си, ако пожелаеш.  Simple Smile Не се страхувай, ние сме добри, не се заяждаме и светкавици при нас няма. ЗаписАх те У тефтерО.
Добър ви ден, красавици неземни!!  Hug
Ангелче, много хубав ремонт става. Браво!! Ако можеш да вкараш още малко пари, защото мебели скоро няма да можеш да сменяш. Те са за дълго време. Действай!
Людка, какво искаш да поръчваш? Никога не съм поръчвала, даже не зная как става, а и предпочитам да го видя на живо, да преценя как изглежда.
Днес ще правя лазаня. Много работа, `що се хванах... newsm78 Ама пък си е вкусно.
Вале, излезе и още една книжка за стекове. Днес ще ходя да си я купя, ти искаш ли да ти взема? Ще ти я пратя по пощата.
Мари, радвам се , че си тук. Ние те чакахме. Hug
Ще се върна, ама друг път. Приятен ден!

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 21:57 от marche14

# 214
  • София
Миленка си хареса раница, тефтерче и плюшена играчка.
Естествено Петьо не можа и той да се мине - раница, несесер и комплект играчки Joy Joy Joy

Мммммм, умирам за лазаня, отивам да купя готово парче в някоя пицария........

# 215
Благодаря ви за топлото посрещане   bouquet Страхотни сте!

Какво да разкажа за себе си... От София съм. На 26г. Имам дъщеричка, която другият месец ще става на 7г. и ще бъде ученичка в първи клас. Имам и момченце на 4г. Сега ни предстои да се сдобием и с трето детенце - девойка. Имаме и куче. С две думи - пълна къща  Laughing

По-напред обсъждахте качването с кола до Витоша. Ние редовно ходим с колата до Златни мостове. Пълно е с автомобили горе. Досега не са ни спирали. Гадно е за туристите, но и ние сме от хората, които се предвижват с кола догоре. Правиме чести преходи и няма как иначе да стигнем с раниците, децата и кучето. Последно видях табела, на която пишеше, че е забранено за автомобили между 10 и 16ч.

Аз сложих децата да спят. Сега ще метна едни пълнени чушки във фурната, ще си направя кафе и сядам да си чета книжката, докато децата почиват.

# 216
  • София
Браво на теб, Поли.
Сигурно ще имате първолак. В кое училище сте записани?

# 217
  • Пловдив
Привет, дами!
Поли,  bouquet
Радвам се, че се засичаме и тук...., макар в другата тема да не съм особено активна.
Ще излизам, чакам пералнята...и после ще маам крачолите из сукаците на Пловдив.
Твърдо пропускаме мача в Бургас....дебелия се нацупи ( така си казваме с ММ) и ще бъда съпричастна с благоверния. Cry Ще гледаме мача с дребния (ММ ще бъде в Широка лъка - командировка), ще купим цаца и картофи, бира, сок, дребното иска да извика 1-2 приятелчета, ще си спретнем агитка, обличаме си тениските, ще пеем, ще викаме и ще подкрепяме. Абе, луд умора няма... Joy
Имаме план за 4 дни с дребното да боядисваме ( то стана историческо нашето боядисване)...ММ спря с него, защото иска да продава къщата, но на този етап пазара е свит и няма да вземе исканата сума.
На мен не ми омръзна да съм вкъщи....добре ми е, ама тц....дано да стане работата за 4 часа.Макар, че ММ ми казва, че ми трябва промяна и ще ми се отрази отлично, защото от време на време се вкарвам в разни филми #Cussing out....
Тити, първото нещо, което правя, когато диването настине е мазане с ракия. Помага ми, колкото и да разправят, че не било правилно и го отричат.
Луси, аз нямам спирачки с тези сайтове и за това не съм влизала в ибей.
Вио, е как да няма претенции детето...те сега така се раждат. Simple Smile
Мари,  Hug
На всички да не ви изброявам по именно  Hug
Пожелавам ви усмихнат ден!

# 218
  • София
Марче, много ти благодаря за предложението за книжката, ама недей да ми я купуваш. Вземи си я първо ти, попрегледай я, направи някоя и друга рецепта, почерпи ме hahaha и тогава ще си я взема аз! Много си добричка, да знаеш!
 Аз с ракия за нищо на света не бих намазала малко дете, ама за нищо на света. Въпрос на мнение, обаче. Peace

# 219
  • София
Аз пък напръсквам памуче и слагам за цялата нощ, дори не връзван, е така потничео го държи. От 2 годишна възраст го правя на децата си.

# 220
  • София
Брат ми навремето беше с астма, майка ми редовно го мажеше с ракия, с мас, с мед...с какво ли не...нищо не му стана на детето, в смисъл не че нещо ме е уплашило, просто вътрешното ми усещане ли, как да напиша, е такова- ракия върху дете- не. Иначе ползвам доста бабини илачи, много. Повечето обаче са ми препоръчани от лекари, не си позволявам крайности на своя глава.
Навремето, малката беше на три годинки и кашляше. Има един сироп с бира, орехи и разни други гаости, прави се вкъщи. Попитах лекарката- одобри го. И детето после в градината като разказвало на учителката- мама ми излекува кашлицата с бира. Crazy

# 221
  • Пловдив
Аз не го окъпвам с ракия. Joy Мажа крачета ( как звучи...носи 39.5 -40 номер), гръб и гърди. Слагам кърпа или го следя, като се изпоти преобличам. Като беше малък разреждах ракията 50:50 с вода.
Сиропа с бирата и ние сме го пили. И помага.

Вале, права си. Всеки решава, как и с какво да си лекува децата. Hug

# 222
  • София
Леле, Ваничка, на колко години е детето та носи 40-ти номер бре?Не беше ли 7-8 годишно...9?

# 223
  • Пловдив
Леле, Ваничка, на колко години е детето та носи 40-ти номер бре?Не беше ли 7-8 годишно...9?

9 г. стана този месец. Joy Да ми е жив и здрав обувки по поръчка ще носим.

Моя братовчед играе в отбора на Ботев и му подари калеврите от миналия сезон....,ами стават ни. Laughing Само дето той е на 28 г., а моя убавец.....

# 224
  • София
Колкото мойта малката значи, тя ще направи след  два месеца 9г....и носи номер 33. Laughing ама така са мацките с финните крака и мачовците с 40-ти номер...да са ни живи и здрави! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт