домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 412
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Вио почивай си.Домакинстването край няма .Моя съвет е да не се отказваш през деня е друго.Отначало е така.ходех с торбите и гащите,но с търпение свикна.изпишквай го преди и след сън следобяд.
А ако се събужда със сух сутрин,махни и нощния.Аз продължих да слагам и там ми е грешката.

# 196
  • София
Всеки сам си знае...

Но аз бих съветвала да не бързате, ще отмине, ако не стресирате детето...

Има майки, които  от 6-месечната възраст започват да мъчат детето. Но едно, когато от 1 ден без памперс, другото, когато свикна да пишка и да е сухичек... Докато не стане осъзнаването от детето, само ще се ядосвате и ти и детето...

# 197
Така е, Люси, просто аз си мисля че е готов. Струва ми се удачен моментът - не е малък, лято е, тоест няма да настине и няма да му се спарва дупето, и дрешките бързо съхнат, и, и, ......абе с две думи - време си му е. Но аз никога не съм го карала насила да прави нещо, няма да го карам и сега с памперса. Когато - тогава, аз бърза работа нямам  Peace

# 198
  • при късмета
Моя, дневния памперс сам го махна.Веднъж, на 1г. и 6м. заспа в колата и само го качихме вкъщи и го сложих на спалнята върху еднократен чаршаф, защото беше заспал без памперс.Събуди се сух и повече не искаше на дневния сън. Обаче едно влизане в болница за 3 дни го върна към памперса през деня, че там нямаше как. После пак се учехме наново, а и в яслата много ми помогнаха. С нощния имаше няколко издънки, ама и това мина.
Говорене и обясняване му е цаката

# 199
Не спирам да говоря.Не се и карам.Той вечер не се усеща.
А през деня нямам проблеми,сам си ходи .
Да премине настинката леко и ще почна пак.

# 200
  • UK
Добро утро мили-мои, кака ви днес  hahahaе ранобудна Crazy

# 201
Здравейте момичета  Grinning

Преди около половин година се записах в темата, но писах точно два пъти, защото все още не бях сигурна дали съм домакиня, тъй като беше временно. Имах си разни терзания и мечти по това да правя кариера, но нещата се промениха, тъй като ни предстои да имаме нов член в семейството и отговорността по три деца става голяма. Все пак третото дете ще е горе-долу на възрастта на второто, ще има нужда някой, който да ги кара и взима от градина / училище, да ходи на родителски срещи на три различни места, да ги води на други занимания (като спорт, уроци и т.н.), да се грижи за тях, когато са болни и още и още  Simple Smile Чувствам се спокойна, тъй като решението го взехме заедно с половинката и той ме подкрепя напълно  Simple Smile

С две думи, искам да се запиша официално сред вас, тъй като вече съм една истинска домакиня  Laughing

Истината е, че се чувствам спокойна и щастлива от взетото решение (поне на този етап). Работих около една година и просто не издържах психически някакви хора да ми дават нареждания, да ми поставят срокове и да ми повишават тон. Знам, че това е на всяко едно работно място и че не съм по-специална от другите, но ще се чувствам психически много по-спокойна, когато си бъда шеф в собствения ми дом и не ми се налага да се съобразявам с лица извън моето семейство.

Малко дълго стана и с целия си пост исках просто да кажа, че вече се чувствам напълно узряла и готова да се отдам на дома и семейството, а не на кариерата. Надявам се, че ще ме приемете сред вас. И обещавам да пиша често, и то доста често  Grinning

П.С. Сега се върнах няколко странички назад. Точно от такава тема имам нужда - да споделям дребните битовизми и преживявания, без това да се брои за спам. И аз като Luss имам дневник, където споделям разни ежедневни неща, планове и мечти. И затова с радост ще пиша и тук.

Последна редакция: ср, 24 юли 2013, 08:19 от polito_87

# 202
  • София
Хей, Поли, добре дошла!
Сега ще се появи Марчето и мило ще те посъветва да ни почерпиш с нещо тортичка, шоколадова ако може, сладки работи...ей така,  като за добре заварила! Laughing
Чудесно е това, че ще си имате три деца. Ей, все повече хора около мен са  с такава бройка и много им се радвам! Hug
аз днес ....ваканция сме с децата все пак, караме го леко и бавно, не се напъваме много, което е чудничко. Цялата учебна година бе едно тичане в различни краища на София всеки ден, направо не искам да излизам от квартала ако не се налага, честно.

# 203
  • Талант на 2012,2013 г.
Включвам се да кажа добре дошла на Поли... Hug

# 204
Добре дошла на Поли!
всеки се чувства по-различен начин.Радвам се,че се чувстваш щастлива от ролята на домакиня.Аз съм пълната противоположност.Моя син септември става на 4.но ежедневието и 6 г вкъщи вече ми омръзнаха.Искам да работя.
Ох Емил пак е с температура.лекарката каза да си лежи да пие панадол и витамин с .А ако продължи да отидем утре.

# 205
Добро утро  Hug
Ние се стягаме за разходка с дребния. Искал "бен коло", моля ви се. Без колело демек. Кога порасна, кога взе да има претенции, ей!
Добре дошла на Поли и от мен!
Айде до после.

# 206
  • София
Добро утро и от мен!

Вио, приятна разходка!
Тити, да ти оздравява малчо!
Поли, добре дошла!

МариHug

Коконче, ранобудничке  remybussi

# 207
Добро утро!
Добре дошла, Поли! Смело решение.
Мари, как си?
Тити, утре да сте здрави!
До после.

# 208
Здравейте,момичета!Първо добре дошла на новата домакиня!При нас е хубаво! Simple Smile (че какво друго да е).
Ангелче,като ти чета постовете и се връщам миналата година по това време.Правихме основен ремонт на целия апартамент от май до юли месец.От всичките майстори,които минаха у нас само един беше свестен,всички останали бяха нещо ужасно.Даже тези,които правиха банята и тоалетната ни бяха изпили ракията и бяха изяли бурканите с печени чушки,а най-лошото беше,че не си бяха измили чиниите.Бях слабо казано бясна.Сега имам дома,които винаги съм мечтала,ама колко нерви ми струваше,защото аз се занимавах с тях.ММ хем е много кротък,хем и ходеше на работа и аз по цял ден ги наблюдавах.Ама не си мислете,че стоях при тях в цялата мръсотия-имаме 2 апартамента един до друг и живеехме в другия временно.
Малкият е навън със свекървата да си почина малко и да изпия едно кафе на спокойствие.Уж е кротък,ама пак си иска вниманието и съм постоянно ангажирана с него.Да не ви казвам на два месеца и половина колко е енергичен.Вече не смея да го оставя никъде сам,че много се върти и обръща.Поне си спи през нощта,даже си махна и нощното хранене сам.
На всички  Hug

# 209
  • UK
Привееееет  smile3534
Поли, добре дошла   bouquet
Поли, добре дошла[/b][/url]   bouquet
Стискайте палци момичета, ако всичко е наред Praynig утре вечер, трябва да съм вече с мъж
Praynig

Общи условия

Активация на акаунт