Някой ден ела на гости да видиш колко е хубава Младост станала.
Защо не ме попита за комарниците, щях да ти препоръчам една фирма, аз я ползвах, много хубаво работят. Сега при тях трябва да поръчам тентите за терасата, защото се скъсаха от ветровете и снеговете. Само платовете ще ми сменят. Щорите, които ми сложиха на прозорците са много добри. При мен е прекалено слънцето и ми трябва сериозна сянка. Миналия ден ги измих с един маркуч и четка,...чудничко.Коконке, каква козметика си поръчала, вероятно бяла. Я, кажи, че и аз ползвам една марка и съм доволна от нея. Сподели за красотата.

Отивам да мия терасата и да поливам китки. Ако някой ми беше казал, че ще отглеждам цветя, нямаше да му повярвам и щях да се засмея и да отговоря- "това е невъзможно за мен" , а то виж какво стана...Много са красиви, цъфнали са всичките, градина , не, не парк съм направила.
Кукувица!!

За спалнята може и да склоня да купим. Но са същия шит. Пък и финансите не са безкрайни... Обаче много ми харесва как стават нещата
Взехме смесител и душ-колона на Видима, шкафа, мивката и огледалото (и то с шкафче отстрани) - от Баумакс. Само от Баумакс и Алати съм доволна. А в Рила все се заричам, че вече няма да стъпя и все ходим за нещо дребно, че ни е близо. Такъв малоумен магазин, с такъв малоумен персонал просто втори няма! И така... Ремонта върви бавно, парите - бързо, малката пищи все едно я дерат жива ако я оставя за 5 минути сама... Изобщо - интересно е при нас, не ни е скучно.
капе ли, капе

Иначе за опашки при нея не знам да има, поне не ми е споделяла такова нещо.