домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 409
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Марче, недей така за Младост. Аз съм тук, познавам всеки храст Peace
Някой ден ела на гости да видиш колко е хубава Младост станала.
О, Людка, сигурно е хубаво, но не е моето място. Блок до блок, панелки.... Няма и приятели там, затова и не съм ходила. ША дойда да те видя с риск да се загубя  Simple Smile Защо не ме попита за комарниците, щях да ти препоръчам една фирма, аз я ползвах, много хубаво работят. Сега при тях трябва да поръчам тентите за терасата,  защото се скъсаха  от ветровете и снеговете. Само платовете ще ми сменят. Щорите, които ми сложиха на прозорците са много добри. При мен е прекалено слънцето и ми трябва сериозна сянка. Миналия ден ги измих с един маркуч и четка,...чудничко.
Коконке, каква козметика си поръчала, вероятно бяла. Я, кажи, че и аз ползвам една марка и съм доволна от нея.  Сподели за красотата.  Simple Smile
Отивам да мия терасата и да поливам китки. Ако някой ми беше казал, че ще отглеждам цветя, нямаше да му повярвам и щях да се засмея и да отговоря- "това е невъзможно за мен" , а то виж какво стана...Много са красиви, цъфнали са всичките, градина , не, не парк съм направила.  Simple Smile Кукувица!!

# 181
  • София
Ще те поканя у нас - да видиш колко е хубаво, просто да промениш мнението, не да го харесаш квартала... Аз пък като търсихме апартамента... не можах да харесам централните райони...

А повода ще го намеря. Ноември правя 45 и смятам да се поохарча - няма как да ми откажеш smile3533

# 182
  • София

А повода ще го намеря. Ноември правя 45 и смятам да се поохарча - няма как да ми откажеш smile3533
Сладурка!!  Grinning

# 183
  • в сърцата на децата <3
Привет, привет, прекрасни   bouquet  Hug
Имах си помощничка 2 дена - мойта баба. Жената такъв мерак има да помага, а ако прави нещо то трябва да вървя по нея да поправям  Mr. Green Оставих я да гледа детето, докато с мъжа се борим с обзавеждането за баня. Извинявам се за израза, ама бах мааму и цени  Shocked 650 лева ни излезе водоустойчив шкаф с мивка и огледало... Ужас и безумие... Ходихме да си харесваме спалня и гардероб. Ми той тоз гардероб като го погледнеш по-строго и се клати празен, какво остава като го натъпча с багаж. Мъжа ще ми проектира таз мебел, реших го. Има време, няма време - неми дреме!  Joy За спалнята може и да склоня да купим. Но са същия шит. Пък и финансите не са безкрайни... Обаче много ми харесва как стават нещата  Heart Eyes Взехме смесител и душ-колона на Видима, шкафа, мивката и огледалото (и то с шкафче отстрани) - от Баумакс. Само от Баумакс и Алати съм доволна. А в Рила все се заричам, че вече няма да стъпя и все ходим за нещо дребно, че ни е близо. Такъв малоумен магазин, с такъв малоумен персонал просто втори няма! И така... Ремонта върви бавно, парите - бързо, малката пищи все едно я дерат жива ако я оставя за 5 минути сама... Изобщо - интересно е при нас, не ни е скучно.
Марче, ФнимаФай, бре душко! Тъкмо ти оздравя крачето и бързаш пак да са контузиш. То че не е работа тая наша българска работа - не е. И точно за това човек трябва да внимава къде ходи. На мен любимо ми е да стъпя на подвижна плочка след дъжд и да пльокне да ми напълни обувките с вода. Особено ако се случи като отивам на работа и се налага да шляпам мокра 12 часа зимата - приказно!
Вио, не се притеснявай. Всичко ще е наред. Аз за да си спестя подобни тревоги не ходих нито на БХС, нито на ФМ, нито на амнайсе Д - единия ехограф на месец, който ми се полага, и ПКК заради болничните. Толкоз.
Стефи, ти като ходиш на фризьор на кой оставяш малкия? Че съм много за постригване, но нали все сме 2в1 с малката... Сега е по-лошо и откакто бях бременна - тогава поне не плачеше за всичко и не викаше с цяло гърло като види нещо "ЕЕЕЕЕЕЕ!!!"
Момичета, почивката ми свърши, момата започна да се набира да ревтунчи. Много прегръдки за всички, исках да пиша на всяка поименно, но ми резнаха времето  Mr. Green Hug Hug Hug

# 184
  • UK
Марче бяла е- да, на Клиник Peace
Аз да ви кажа Mr. Green съм се наклепала с един домат (маска на лицето), но вместо да си легна за да не се разтече, сега зяпам из нета бебешарки неща и домата hahaha капе ли, капе Joy по блузата ми ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha
Ангелче, щом сте на фаза обзавеждане браво на вас, бързи сте  Hug Купувай само качествени мебели, които ще могат да ви изкарат по-дълго време Peace Не пести парите там! По-добре посъберете още, но вземете, едно нещо, ама като хората. В Икеа и в Комо има мн хубави неща, имат и транспорт, Пловдив е къде-къде по-близо от Варна Crazy
Цункай беба по петичките Heart Eyes

# 185
Ангелче, сега ти погледнах лентичката...ама кога станахте на 6 месеца??? Леле, не мога да повярвам, тя голяма госпоЙца вече твоята Ели, браво на вас.
Коконче, Диляна Балева в момента е в майчинство и преглежда само някои определени дни в седмицата. Мен лично ме гледа когато и където поискам - в Терапията или в Темелков, където си избера. И на двете места обаче ехографът не е 4Д, а си е обикновен. Ама то и задапаратното устройство е важно, нали знаеш  Wink Иначе за опашки при нея не знам да има, поне не ми е споделяла такова нещо.

# 186
  • при късмета
Здравейте,
Вио цун
Стефи не знам как ходиш на работа с бебе.
На мен отначало много ми се ходеше на работа като се роди детето, защото не бях свикнала да стоя вкъщи. След една седмица не можех да се отлепя от него и да си помисля да ходя на работа.
Дребния да не повярваш спи Shocked
Последния му бисер от годишнината: Баща му се прибира с цветя, той ги грабва от ръцете му и идва той да ми ги даде и вика на баща си: Вие няма да правите друга сватба, вече имате дете  Joy
Мой бисер на преглед с ЕМГ в ортопедията по повод цялостното ми състояние на ставите по цялото тяло: Докторката правеща ЕМГ-то ми задава въпрос:
-Ти често ли се спъваш?
Аз:
-Не просто така си ходя  Joy

# 187
  • в сърцата на децата <3
Коконче, то с пари е лесно  Laughing
Вио, направо не знам как лети времето... Сякаш вчера се чудех тоя тест за бременност 2 чертички ли има или само така ми се иска  Heart Eyes
мама-коко,  hahaha направо от няколко минути се хиля на твоя бисер  Joy

Момичета, имам бебе-камикадзе!!! Цел в живота ѝ е да лази към ръба на леглото или да си удря главата със засилка в нещо - или в преградата на кошарата (кошарата е метална, но с дебели обиколници - тя повдига обиколника, за да си удари главата) или във всяко твърдо нещо... Дали не търси внимание? По цял ден е в ръцете ми, дори спи при мен през половината нощ. Като по-малка беше по-кротка и си играеше самичка...

# 188
  • при късмета
Ангелче раздвижва се детето. Започвай да я слагаш за по една минутка седнала, вече направи 6 месеца. Скучно й да гледа нещата от легнало положение.
Моя на 5 месеца изпълзя през 30см. висока преграда(прескочи я) от възглавници и след това пропълзя още 50см. за да падне от леглото.Толкова бързо стана, че аз бях буквално на 2 крачки и не успях да стигна.
Само да те успокоя, че колкото повече расте, толкова повече не трябва да се оставя даже и за секунди.Много са мобилни  LaughingС цел безопасност не за друго.А като прохожда, жална ти майка  Laughing
На мен тогава ми беше най-трудно.

# 189
  • в сърцата на децата <3
Ама аз я слагам седнала, взехме много хубаво столче и си гризе разни неща докато вечеряме ние (захранвам по ЗВБ). Въпроса беше, че май умишлено се опитва да се удари, защото като ревне и се появявам на секундата да видя лошо ли се е ударила. Тя от около месец лази и вече успя да падне от леглото докато и двамата с таткото я гледахме  Laughing А иначе като ревтунчи от лиготия и от време на време я оставям, и аз имам нужда от 5 свободни минути...

# 190
  • UK
Ангелче, аз затова казах, по-добре изчакайте с покупките, някой по-подходящ и доходоносен момент, но аз не бих направила компромис с качеството например Crazy Ама хора разни!
Мама Коко откъде ги вадите тези бисери само hahaha hahaha hahaha Вио, аз искам 4Д, значи ще ида в МД Crazy

# 191
Бясна съм сама на себе си.Емил е с температура.Благодарение на моя милост.Забравила съм да натисна часовника,иначе го нагласих.От 3-7 се е напикал и си е постоял посреднощ мокър.
Ох дневния толкова лесно го махнахме.С нощния незнам какво ще става.
Отпуснат е като парцал.А мен ми идва да си блъсна главата в стената.Сложих му памперс.Нека оздравее и пак я мятам.Не е ял почти нищо.
Ангелче не съм съгласна с теб.Изследва изследванията са за да сме спокойни после.А не само за да ни вземат парите.А за 4 д съ. С 3 ръце.Това е изживява е един път в живота.Паза си снимките от видео зона.На Емил лицето е 1 към едно с това като се роди.
Марче казах,че си скица защото все на теб се случва.А плочките къде ли са ни наред.Майки ,бащи дават луди пари за колички.А за няколко мес се разбиват.Няма никакви удобства.Мило ми е като се върна.Но постоя ли и искам да си ходя.Като се сблъскам с разни такива неща.

# 192
  • София
А аз и двете си деца - от 5 месец - в проходилка(не жали парите, по-добре втора употреба, ама да е добра) - ще се родиш. Хем няма да падне, хем ще се занимава, хем ще е при теб Peace

Тити - на колко е детето? Недей да махаш памперса като спи - само ще дойде. Когато спи не може да мисли. Просто един ден ще видиш, че памперс е сух... И пак продължи поне 2 седмици. Всяко дете е различно и точно нощем не зависи от него. Докато го будиш нощем да пишка, няма как да не се напикава. Ти нали не ставаш нощем да пишкаш?

# 193
Лус септември става на 4. Притеснява ме ,че вече е голям.въпреки,че казват ,че до 5 не е проблем.Но си мисля ,че ще е по-трудно.аз ставам и посреднощ.Голяма съм пикла.За сега ще изчакам да му мине.

# 194
И ние удряме на камък с пампреса, поне засега. Има дни, в които издържа и не се напишва, случи ли се обаче да пие сок или айрян, или просто повече вода, и става мазало. Приказвам, изпишквам го през 15 минути, и пак се напишква в гащите. За махане на нощния памперс още мога само да мечтая, а така са ми омръзнали....
Днес голяма разходка си направихме с Ванко, доста се поуморих. Сега съм пуснала една пералня, ще я чакам да изпере и да простра и това е, друго не ми се пипва. Едни чинии ме чакат в мивката, ама май ще ме чакат до утре.
Благоверният е на работа, не съм го виждала от снощи  Crazy Сутринта изчезнал рано за риба, после в офиса, а сега е нощна на другата работа. Работно ми е момчето, спор няма  Party

Общи условия

Активация на акаунт