домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 397
  • 729
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
vio, знам, как се чувстваш...( в смисъл чакане на резултат от изследвания)
Щом имаш такова голямо доверие на лекарката вдишай малко въздух. Момата е наред!
Ще видиш, че само притесненията ще останат!
 Hug Hug Hug

# 166
  • София
по тениска Марче и къси понталони. И спя с тениска

Да, бе...толкова се бях притеснила, че може да настинеш. Пък си те и представях гола... newsm78. Шегувка си беше.  Simple Smile
Вио, всичко ще е наред. След като твоята приятелка те е видяла, няма страшно. Само ви побъркват.  Hug

# 167
  • София
Марче, няма да преварявам...
На моите им е харесало - няма половин буркан - яли са го с палачинки... Laughing Laughing Laughing
Имам само още 2 буркана. Другото ще го ползвам през август - Петьо и свекърът ще имат ЧРД на       19 август... Ще има тортички  други вкусотии, тъкмо ми трябва течничко...

# 168
Това дете ме ядосва пак стана 11 и не е заспал.
 Joy JoyМарче ти пак баш на Витошка ли намери да тупнеш?Скица.

# 169
Тук съм, ето ме на вечерна проверка! Излязох да вечерям с една приятелка, много приятна вечер! И докато си хапваме сладко, сладко, ей го кралското бебе се родило.  Laughing

Вио - чакането е убийствено, но вярвам, че притеснението ще е напълно излишно. Hug

Марче - значи двете с теб се хващаме под ръчичка и заедно да си падаме по главните улици!  hahaha

Отивам да чета темата за най-чаканото бебе!  Peace

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 23:29 от Смърфиетка

# 170
Момченце е .И такава тема ли има.

# 171
Ха добър вечер!
Гледам разписали сте се... Браво, радвам се  Heart Eyes
Марче... Не е важно, че си паднала. Важното е, че си се изправила веднага и си тръгнала с гордо вдигната глава. Аз ако бях, сигурно щях да направя дупка в асфалта, да се заровя там цялата и да не смея да мръдна... Такава съм аз... Ще се опитам да изчезна  hahaha Дано бързо да ти мине кръста.
Вио, спокойно. Колкото повече се измъчвате, толкова по-лошо става. Всичко ще се нареди, ще видиш. Прегръщам те.
Коконче, нямаме хотел на острова. Просто толкова много си обичам работата и толкова държа всички да са доволни, че понякога чак прекалявам  Embarassed
Люска, много обичам сладко от боровинки... Като си дойда в БГ ще ми направиш ли?  Embarassed  bouquet Mr. Green
Смърфи, Славче  Hug Като си дойда след 150 години в БГ, ще мина през Бургас да пийнем по едно кафенце  Heart Eyes Ще си напаснем отпуските  Sunglasses
Мари - мисля те. И действам.
Валенце, Ваничка  Hug
На всички, които неумишлено съм пропуснала   bouquet
Аз се прибрах от работа към 23:30, ММ излезе на диско с приятели. Аз нахраних Стефан и седнах пред компа да работя. През Тийм Вювъра влязох в компютъра в офиса и правих резервации до преди малко... Свърших, отчетох се... Чакам братовчед ми да ми звънне, да си подрънкам и с него и после ще се обаждам на Сънчо да идва да ме приспива  hahaha А между другото, ама така съвсем случайно си пийвам и уиски  Whistling Айде лека нощ  Mr. Green

# 172
2 напикавания.Навих часовника ужа.Ама не съм натиснала копчето.Но няма да се отказвам.
Дано само не се разболее.

# 173
  • Пловдив
Добро утро! kaffeetrmker_2

Минавам само да се отчета и ставам да си готвя зелето...
В момента се чувствам ни рак ни щука. ММ започва нова работа от четвъртък и пропускаме мача в Бургас.... ще гледаме по ТВ -то с дребното, но няма да същото.... карай! Да сме живи и здрави, дано да бием на 01.08 да идем на следващия.
По всяка вероятност ще се гледаме двамката с моето диване няколко дни, че таткото ще е в командировка. Имам нужда от малко раздяла, че от 2 год. сме, като дупе и гащи с ММ по 24ч. заедно.
titi888, памперс ли махате? Ние памперса  почти  го бяхме  махнали, като тръгна на ясли, но там им е по-удобно с него...., когато влязох в болницата за 22 дни мъжа ми го беше отхвърлил окончателно. Беше януари, и като се прибрах диването без памперс.

Лек слънчев ден на всички. Hug

# 174
  • София
Добро утро!
Марче, Марче, пак ли паднА, душо? Как си днес, надявам се няма поражения!
Тите, дано скоро махнете памперса, в тия жеги няма да се разболее детето, спокойно!
Стефи, много работиш, как се справяте с детето, гледачка ли имате?

# 175
  • София
Добро утро и от мен!

От сутришната 5-минутна гимнастика имам мускулна треска... голям съм кашкавалеску... Embarassed

Днес няма готвене - имам ориз, гъби, тиквички, чушки, палачинки, мръвчица, зале(от свеки)... от вчера - пълно дояждане!

Къщата е чиста!

Може би ще изгладя нещичко...

Днес ще дойде майстора да ни вземе мерки за комарниците в стаята на Миленка и на балкона. Че влизат големи дзверове Laughing

И това е..... Вечер ще излезем за малко и ще отидем при свекитата(вчера пак бяхме - малкия иска и аз нямам нищо против)

Ще изгледам някой филм...

Отдавна искам да направя нещо като картотека на филмите, имам повече от 1000 и не знам какво имам какво нямам... Е, няма да стане за 1 ден...

# 176
Добро утро  Hug
Аз станах преди един час и още се мъча да се събудя... ММ днес има почивен ден. Купил риба, изчистил я и сега ще я готви. Стефчо спинка сладко-сладко... Запазих си час за утре за фризьор. Ще се правя красива  Mr. Green
Валенце, ММ работи от 5 суртинта до 2 - 2 и половина на обяд. Аз работя от 5 до 11 вечер. Когато ММ работи след обяд извънредно, идва една моя приятелка да гледа малкия. Иначе се справяме двамата.
Приятен ден на всички!

# 177
  • UK
Добър ден и от мен
Марче  hahaha hahaha hahaha hahaha ама, голяма скица си била, ох смях Joy
ВИО вярвам, че всичко ще е ОК! Ако имаш номера можеш и онлайн да си провериш резултатите от страницата на НГЛ на МД СФ Peace
При тази твоята приятелка, пак ли така се чака за час, както и при баща и??? На 4Д ли гледа, да ида и аз Crazy А диск дават ли?
Аз бях малко на пазар, похарчих малко пари на ММ Mr. Green накупих си подаръци с две думи hahaha
Купих си едни много яки чехли естествена кожа и една чанта Crazy Доволна съм! На ММ съм му поръчала да ми накупи козметика, кремове за лице, че тука тези, които ни пробутват са голям боклук, че и на високи доста по-цени Shocked
Хади, аз отивам да вкл скайпа и да го чакам следобеда пак ще намина
Money

# 178
  • София
Добър ден и от мен  Hug
Ма, защо да съм скица бре , другарки мои.  Simple Smile  Ами, как няма да падна след като няма един тротоар нормален  без разбити плочки, клатещи се, с дупки и това е центъра на София.  Crossing Arms  Аз тук се движа, това си е моето място. Ако трябва да отида до Младост например, означава че ще се загубя, а и в интерес на истината никога не съм и ходила, а за друг квартал просто е невъзможно.  Нямам работа там, кого да търся...Родена съм на "Люб.Каравелов" , тези които са от София знаят къде е. Това е. Как съм днес...ми, малко ме наболява кръста `щото се претрепах, паднала мадама...ммм, фръц.
Допивам си сутрешното кафе и продължавам да действам. А, да ви кажа за тези които гледат и теглят филми. Миналата вечер гледах  " Life of Pi" - много приятен филм. Препоръчвам!! Занимателен, спокоен, без жестоки драми и трагедии.....гледайте го. Направила съм си списък, нали си знаете, че аз съм по списъците / и всяка вечер си изтеглям по нещо и си гледам  хубаво и стойностно с добри актьори. Ако някой нещо иска да гледа приятно, да ме пита, ще му препоръчам веднага. Вчера си купих и няколко книги, та ще имам какво да си чета днес. Това е.
Е, хайде, приятен ден!  Пак ще дойда да ви видя. ЧаУ ви!  Hug

# 179
  • София
Марче, недей така за Младост. Аз съм тук, познавам всеки храст Peace
Някой ден ела на гости да видиш колко е хубава Младост станала.

Общи условия

Активация на акаунт