домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 394
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Кокони имам и август до септ няколко.

# 151
  • София
Със сладкото сбърках, като сложих малко вода.... Досега не съм правила това...
Ще преваря пак, но ако не стане - не се притеснявам, ще го слагам в тортичките, защото на вкус мммм - киселичко - има ягоди, боровинки, банан, лимон, ананас... Такава абракадабра  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Ама няма да хвърляме продуктите Laughing Laughing Laughing  Ще купя днес желатин и като преварявам ще сложа малко - не знам дали ще стане...

Ще го изям аз, знам...

Така и не можах да намеря касис Sad

# 152
  • UK
Люска със желатин незнам не съм чувала да се слага, ама има едни сгъстители (ха де Embarassed забравих им името) за сладко са специално, на Д-р Йоткер Crazy

# 153
  • София
Сега ще изведа диването на вън и на връщане ще мина през магазина и да видя нещо на йоткер... Ама не го обичам Йоткера..., придава един особен вкус...

# 154
  • UK
Сега ще изведа диването на вън и на връщане ще мина през магазина и да видя нещо на йоткер... Ама не го обичам Йоткера..., придава един особен вкус...
Е то това е без вкус, т.к предназдначението му е друго Crazy

# 155
  • при късмета
Привет,
цял ден сме навън с дребния. С това негово неспане, поне да си свърша работа.
Не влизам толкова често, защото като е хубаво времето, гледам детето да е навън.
Мари преживявам всичко с теб, не че ще помогне, искам да знаеш, че имаш цялата ми съпричастност  Hug
А безсилието да направя каквото и да е ме побърква.Това е отвратително чувство.
Вио и теб те мисля, къде изчезна?
Коконче не остана до връщането на момчето.
Вале вие къде ходихте на Витоша? След Бялата вода наистина ли стоят полицаи дали се спазва забранителния знак нагоре или може с колата и да златните, знаеш ли?
Отивам да изключа печката и ако дребния е на кф пак ще излизаме
На всички гуш  Hug да не изпусна някой

# 156
  • София
Аз 4 дена не излизах... много бях разстроена, не очаквах такъв обрат при Мари... Все вярвах, че ще се оправят нещата с Валентин... Много тъжна история...

От днес се взех в ръцете - правих тибетски упражнения, писах странички(нещо като дневник, само разказвам на Твореца за своите действия, мечти, оплаквам се, моля...), чистих, мих, гладих, готвих, сега ще изляза с Петьо...

# 157
  • София
Мама коко, никога не са ни спирали от Бояна нагоре към Златните мостове. Обаче за Алеко ни е спирала полиция. Ние обаче като сме с дете с увреждане имаме талонче за синя зона, което важи и за Витоша, пускат ни без проблем. Но наистина горе на Дендрариума винаги е пълно с коли, не вярвам да спират въобще някога.
Иначе ние спряхме на Копитото и пеша по пътеката , дето е за Боянския водопад тръгнахме. На едно място тя се отклонява за водопада, но ние си продължихме напред до хижа Есперанто. Много е лека и приятна пътеката, за деца е идеална, супер хладна за горещите дни. Препоръчвам.
Аз цял ден чакам Кейтиту да роди  Crazy. Даже и наживо гледам пред болницата, като зомбирана съм. Flutter

Марче, и аз мисля като теб. Всички я мислим Мари, тя знае, сигурна съм! Hug

# 158
  • Пловдив
Привет!
 На Мари, въобще не и до нашите битовизми, и нашите плямпания....., но предполагам, че влиза да хвърли по едно око. Съгласна съм, че ако поне за 10 мин.  малко я накараме да се усмихне сме допринесли за нейното душевно спокойствие. Тя знае, че ние мислим за тях, но сме безпомощни да направим нещо.
 И аз имам една зелка купена, ама мъжете нещо се мръщят.
 Лус, има едни пакетчета на Доктора за сладка, ама не знам, за какво точно се ползват.
 Това дребното много ме ядосвааааааа tantrum егати и мързела.....цяла ваканция слушам от утре почвам......да прочете някоя книга и да пише по 30 мин. бълг. ез.,  англ. ез. и математика.
 Аз само му набивам в канчето, че не може да е добър футболист без да учи...
На мрънках се и аз.
До после.

# 159
  • при късмета
Вале, мерси. Защото знаците, че е затворено през почивните дни си стоят, пък моя мъж хич не обича да нарушава такива забрани с колата.Ние я оставихме на Бялата вода (от там започва забраната според знака) и ходихме нагоре по пътеките към копитото и златните, ама там няма полянки само разхождане, а аз носех една топка през цялото време  Rolling Eyes Но пък добре се разходихме, малкия е ходил 2 часа и половина само нагоре без почивка.Е поутрепах се на връщане, ама като съм с два леви крака и коляно само на вид, е така  Laughing
Ваничка детето е ваканция, защо го тормозиш  Wink
И аз днес правих зеле, да не сме се наговорили  Grinning
Дребния още се чуди да излиза или не.

# 160
  • Бургас
Мисля си за Мари и Вио.Къде изчезна това дете?
Вио,пиши!
Цяла нощ се въртях и днес се питам как е възможно да нямаме истински лекари?
Изритват човека и оставят семейството му да се блъска и де търси спасение само. Cry
Не е до заплатите,сърца нямат тези хора.Това не е да преживяваш,а просто да си свършиш работата.
Защо?! #Cussing out

Смърфи,как е лапата? Трябва да се видим.В четвъртък идва майка ми и дано съм по-свободна.Правихме ремонт на мазето,уж по-голямо да стане."Майсторът" влязъл с кангото при съседите.Като във филма "Топло". Sick
Само ядове,но това нищо не е.Здраве да е само!
Ох,как ме боли за Мари!!! Cry Cry Cry

# 161
  • София
Ехо....другарките, аз съм тук.  Hug
Вие виждали ли сте паднала жена насред "Витошка"...??? Е, те това бях аз. Малко преди да    излезна на Витошка" в една дупка..а насам, а натам и на г..з , май и на коляно, абе на всичко. Като прасе У прахта си бях. Но, не са ме вдигали, а аз веднага скочих и станах. Поотупах се отсам и оттам, пък си тръгнах важна, важна. Все едно нищо не е станало и не бях аз... ooooh! Нищо ми няма, само сега ме боли кръста, нещо ме захапва отзад, ниско. Взех си хапче - Пироксикам и Милгама. Оф... ooooh!
Людка, какво направи със сладкото. Чак се ядосвам, че е толкова елементарно. Вода нали ти казах да не сипваш....??  Плодовете сами ще си пуснат достатъчно. Вариш 25 мин + лим киселина и наливаш в бурканчета. Сега си купи на д-р Йоткер едно пликче за сладко, отново го сложи на котлона, изсипи и пликчето да поври отново + маааалко лим. к-на  и се готова. Хайде ще черпиш  Simple Smile
Сега ви почвам по пред на номерата:
Вио, къде е...
Смърфи, къде е...
Мария,къде е
Ясмин, къде е...
Ерма, къде е...
ох имаше и други китки, ама не си спомням  newsm78  newsm27 нали съм бабичка...
Славунка-мравунка как си?? Това с мазето ме разби.  #Crazy Вие се разширявате.
Пак ще дойда, ама по-късно.  Hug

# 162
  • при късмета
  Е....гола ли ходиш цял ден  newsm78. Те, това ми е непонятно...ми, ще те видят съседите...пък после мъжете виновни. Grinning

по тениска Марче и къси понталони. И спя с тениска
Дребния излезе от банята до после

# 163
Ето ме, идвам на отчет.
Не съм писала един - два дни, защото ми е доста притеснено. Чакаме резултатите от генетичните изследвания и докато чакаме ще се побъркаме с мъжа ми. А резултатите ще излязат най - рано в петък, дано до тогава да не се избием помежду си  Crazy
Ходихме днес пак до клиниката във Варна да си взема епикризата. Такива щуротии са писали, леле - мале. Свободни съчинения от всякъде, явно го правят заради клиничните пътеки.
Ходихме и на ехографски преглед при моята приятелка - май ви бях писала за нея, тя е специалист по образна диагностика и и имам голямо доверие. Та според нея от това, което се вижда на ехографа, няма място за притеснение. И потвърди на 100 %, че бебето е девойка  Heart Eyes
И така, това е покрай мен. Последните няколко седмици ми се помрачи радостта от бременността, надявам се поне всичко да приключи добре.
Прегръдки на всички и специално на Мари  Hug
Ще съм по - редовна вече, обещавам.

# 164
  • при късмета
Вио ехографския преглед  пак ли беше 4D?Ако имаш доверие на лекарката и ти е приятелка, трябва да е видяла вече ако има нещо нередно. Мисля, че ФМ е по точна от БХС. Всичко ще наред, миличка  Heart Eyes Да излязат резултатите, че по-скоро да се успокоите  Praynig
Малкия днес толкова бързо си легна, че чак се учудвам

Общи условия

Активация на акаунт