домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 391
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, момичета...

Марче, какви сладкиши само... Нещо не разбрах за книгата... Имаш ли нещо отпечатано? Рецептите са ми все разхвърляни в компютъра. Иска се подредба..., че като искам да правя нещо - голямо търсене става.

На всички, гуш Hug

# 136
  • София
Луси, става дума за една книга, която Марчето ни препоръча,  на мен даже ми я изпрати по пощата Heart Eyes. Ето тази:
http://www.noviteknigi.com/?cid=3&pid=39366
Не я  е писала тя, но то знае ли се, може и скоро това да направи! Laughing
Книгата е с много хубави рецепти с шоколад, даже хубави не е точната дума, по-скоро изискани са рецептите.

# 137
  • София
Благодаря!
Ще я купя задължително...

# 138
  • UK
Добър ден  smile3534
 прибрах се току-що, само ще хапна да не  е празен търбуха Joy и пак изчезвам Mr. Green тоя път на сокче с една дружка и едно бебе Heart Eyes

# 139
  • София
А аз от 4 дена не съм излизала...

Нищо не ми се прави, тъжна съм за Мари... Не знаех, че толкова ще ми станете близки... всичките... като семейство...

Никой и не ме закача вкъщи, ММ готви...

Петьо само пита за излизане и като кажа, че не ми се излиза - казва - добре...

# 140
Лус... И на мен ми е много тъжно... Но най-лошото е, че сме безсилни да помогнем... А толкова го искаме всички... Де да можеше да направим нещо....  Cry

# 141
  • Талант на 2012,2013 г.
Скрит текст:
Неговото желание е да си отиде по-скоро... :cry
:

# 142
  • София
Скрит текст:
Неговото желание е да си отиде по-скоро... :cry
:
smile3518

# 143
 Cry Cry Cry
Прегръщам те Мари

# 144
  • София
Приятелки добри!  Hug
Както забелязвам все по рядко се включваме и не си говорим много . До някъде ни е и неудобно да си приказваме глупости поради това, че нашата приятелка Мари има огромен, непреодолим проблем. Но, животът е такъв и ние го приемаме във всички варианти. Така ни е написано и до момента никой не се е преборил с това. Затова аз реших да се обърна към вас с молба, да продължаваме така, както беше до сега с всичките ни проблеми и решения решими и нерешими, да продължаваме да споделяме за да може нашата приятелка Мари да ни чете. За момента, това е единственото което тази жена прави, освен да полага неимоверни усилия за своя съпруг. Тя ни чете, къде през сълзи, къде ще ни се засмее на глупостите, но ние  малко поне се надявам .я развличаме. Трябва да го направим, защото сме добри хора, даже и виртуална помощ...все е помощ.
Ако съм в грешка, моля да ми се прости, но мисля, че така е по-добре и за нея. Двадесет минути, ако успеем да я отделим от проблемите ѝ, значи че сме успяли. Тя не е длъжна да ни отговаря, но поне ще ни чете ...малко отдих за нея  Hug.
С най-добри чувства!  Марчето

# 145
  • UK
Приятелки добри!  Hug
Както забелязвам все по рядко се включваме и не си говорим много . До някъде ни е и неудобно да си приказваме глупости поради това, че нашата приятелка Мари има огромен, непреодолим проблем. Но, животът е такъв и ние го приемаме във всички варианти. Така ни е написано и до момента никой не се е преборил с това. Затова аз реших да се обърна към вас с молба, да продължаваме така, както беше до сега с всичките ни проблеми и решения решими и нерешими, да продължаваме да споделяме за да може нашата приятелка Мари да ни чете. За момента, това е единственото което тази жена прави, освен да полага неимоверни усилия за своя съпруг. Тя ни чете, къде през сълзи, къде ще ни се засмее на глупостите, но ние  малко поне се надявам .я развличаме. Трябва да го направим, защото сме добри хора, даже и виртуална помощ...все е помощ.
Ако съм в грешка, моля да ми се прости, но мисля, че така е по-добре и за нея. Двадесет минути, ако успеем да я отделим от проблемите ѝ, значи че сме успяли. Тя не е длъжна да ни отговаря, но поне ще ни чете ...малко отдих за нея  Hug.
С най-добри чувства!  Марчето

Марче   bouquet Hug Много точно казано!
Аз се опитвам и го правя, дори днес се почуваствах адски неудобно Rolling Eyes заради постта си, след като писа Люси (не с лоши чувства) Hug
Всеки от нас, някога е преживявал някаква трагедия, нека бъдем такива, каквито бяхме и преди и да сме заедно и в добро и зло Peace
Мари това не означава, че омаловажавам по някакъв начин мъката ти. Моля, да ме разберете правилно, ако ви дразни, че споделям нещата около мен, винаги мога да спра да пиша Naughty
Всички ви заобичах до една Hug и ви чуствам особено близки   bouquet макар, да се познавам само с една от вас, реално Hug

# 146
Момичета, Марчето е права!
Давайте да влизаме в час... Аз също не съм писала, но ще се постарая да не липсвам дълго. Днес занесох Стефан пред огледалото да се види  Mr. Green Първо се ококори, очите му станаха големи и кръгли като копчета, а после взе да вика "Хеей!" и да се смее  hahaha
Вчера една клиентка ми подари картина, изработена от нея... От стъбла и зърна царевица, много хубава. Така мило ми стана...  Heart Eyes Обичам, когато хората си тръгват доволни и отпочинали от хотела ни.
Отивам да се приготвям за работа. Целувки!

# 147
  • София
Аз днес готвих ... палачинки, ориз по-китайски, сладко от всички плодове, които имах..- не стана, много е течно..., пекох тиквички, чушки, гъби, сварих яйца...

# 148
  • UK
Луси
ако е течно, все още, сладкото сложи го да се досвари/опече, то се сгъстява така, колкото повече време се вари Hug
Тите, ко стана душко Взе ли изпитите?
Стефче, как ти остава време и за работата и за бебе Стефан #Crazy направооо недоумявам, вие хотел ли имате в КОс? Hug

# 149
Моя син каза:Мамо ако ми на готвиш зеле ще ям.Наготвих му и пеках пиперки.Поспах следобяд.
Довечера ще ставам,че почваме да махаме нощния памперс.

Общи условия

Активация на акаунт