домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 403
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е, +2кг... нищо не е Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз със всяка бременност с +30..., не свалих всичко - имам още 10 кила откакто забременях... ами пак съм добре Peace

# 616
Коконче,със забързано ежедневие ще ги свалиш. Simple Smile
Здравейте!Ние сме добре,сега се нахранихме и се надявам да поспи,че да изпия една чаша кафе на спокойствие.
И ме боли венецът и не знам какво да правя освен,че си правя гаргара с вода за уста и си мия зъбите често.(такива са препоръките на зъболекар,не ми се случва за първи път).
Аз не кърмя и се чудя дали да не изпия един аналгин ли,аспирин ли.Помагайте  Hug

# 617
  • UK
Абе, те сега са само 2, ама има още 5 месеца да не станат 22 Joy Ста-ди щом не кърмиш,. можеш всичко да пиеш Hug
Иначе за венеца си вземи Сангрин мисля, че беше от аптеките, разтваря се във чаша вода и се жабури устата с него (и бременни го вземат) било много ефикасно, аз утре смятам да си взема и да го мятам Crazy
А другото е билката Смрадлика, правиш си отваря и жабуриш Crazy
Ох, чакам ММ ще ме води в едно ново заведение с лятна градина, нали е за ядене, та търпение нямам  Joy Joy Joy Joy

# 618
И ние се каним да ходим на заведение.Дано само да не е много изморен ММ и да предпочете да си почине.

# 619
  • UK
И ние се каним да ходим на заведение.Дано само да не е много изморен ММ и да предпочете да си почине.

Изморен, не изморен аз съм гладна Mr. Green и нарочно Joy  не съм сготвила нищо  hahaha

# 620
Аз съм извадила едни пилешки бутчета и мисля да ги правя с топено сирене и гъби,ама се ослушвам още  hahaha

# 621
  • Пловдив
Стефи, за тези дечица ли писа?
http://livenews.bg/Dvete-udaveni-balgarcheta-v-Gartsiya-ubiti-ot-brat-si-60127
Как е брата на твоя мъж?
 Hug

# 622
Phil and teds twins напиши и ще ти излезе.
Кой мес ти е термина Коконо?
С тея ленти не съм ОК.

# 623
За алергии напиши първо. Нета тест и виж как ги правят.Има няколко метода ,аз не бих ти препоръчала за дете.Не са 100%.и са болезнени.
На парите майната им.

# 624
Ста_ди, мама имаше такъв проблем с венците. Една зъболекарка й каза да се жабури с лайка. Вече над 10 год. само с това се оправя. Като я заболи с сварявава една тенджерка и цял ден като се сети се жабурка. Прави го и профилактично когато се присети.

# 625
Е, +2кг... нищо не е Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз със всяка бременност с +30..., не свалих всичко - имам още 10 кила откакто забременях... ами пак съм добре Peace
Ако ти кажа че ти завиждам , дали ще ми повярваш ?
И аз с двете бях +20 но докато навършат  5 м и свалях всичко и сега даже съм свалила още откакто се е стоплило че вече не мога да се понасям 46 кг.

# 626
  • Пловдив
Ако ти кажа че ти завиждам , дали ще ми повярваш ?
И аз с двете бях +20 но докато навършат  5 м и свалях всичко и сега даже съм свалила още откакто се е стоплило че вече не мога да се понасям 46 кг.

Веднага ти изпращам от моите....само кажи. Laughing

# 627
  • София
Миленка докато бяхме навън дигна над 39... Освен всичко залепна и окото и е много червено - прилича на конюктивит... Отиде ЧРД на Петьо... Ужас...

Отивам да нацопам косата, че ММ ми направи забележка, че не може така... млада жена Mr. Green Mr. Green Mr. Green да й се вижда толкова много бели косми... Ама ха... Laughing Laughing Laughing

# 628
Де да можеше с удоволствие приемам Simple Smile

# 629
  • София
Де да можеше с удоволствие приемам Simple Smile

Щото си младичка  bouquet

Аз с Миленка отслабнах до 49... бях мноооого слабичка, а сА  ме виж - едно булдозерче Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Всичките ми нерви и притеснения минават през стомаха Laughing Laughing Laughing  А преди години - от нерви залък не ми влизаше в устата със седмици Peace Промени, промени Hug

Общи условия

Активация на акаунт