домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 407
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Всичките ми нерви и притеснения минават през стомаха Laughing Laughing Laughing  А преди години - от нерви залък не ми влизаше в устата със седмици Peace Промени, промени Hug
А това с нервите точно още по надолу води килограмите , критичните са ми 42 кг. Годините определено не са от значение , гени.

# 631
Лус - относно алергиите - венозна кръв се взема за хранителни алергии. За алергичен ринит се правят проби на ръката. В момента най-надеждни са френските тестове, със сигурност го правят в Токуда и Транспортна болница. Там и алерголозите за добри специалисти. Не са по-болезнени от едно одраскване по ръката.

ММ вече си е в БГ, сега е на летището в София и чака третия си полет до Бс.  Heart Eyes

# 632
Хортензия,благодаря.Ще си сваря утре и ще се жабуря.Сега не ме боли,защото пих аулин,но най-вероятно ще се върне болката след като мине действието.

# 633
  • София
Марче, много ти благодаря за рецептите! Ще ги прегледам утре вечер.
Днес да ви се оплача като станах сутринта и като ме сви някаква ужасяваща болка ниско долу в кръста, направо на задните части. Само при определени движения ме боли, ама като ме заболи чак долу пръстите на краката ме болят, по едно време се разплаках от болка. Пих Нурофен, аналгин- нищо. Мъжа ми на връщане от работа ми взе Диклак хапчета, пих и половин час след това бях като нова. Не знам просто, често ме боли гърба, кръста, но просто нещо като напрежение имам, неприятни усещания, ама такава болка...ужас.
Обаче съм оптимист и утре смятам да се разхождаме на Трънската екопътека и ждрелото на Ерма. Много е хубаво там и прохладно, за който не е ходил- препоръчвам!
  Стефи, ти пооправи ли се?
Люска, дано Миленка скоро оздравее , но Марчето е права- заведи я после на наистина добър УНГ. Аз навремето имах сериозен проблем- камък в слюнчените жлези, подувах се, адски болки и след много мъки точно в Транспортна болница откриха какво ми е. Доктор Заяков беше мисля, но и този професор съм го чувала, дето Марчето писа за него.
 Днес направих мюсли тортата на Сладка хапка- лесно, вкусно, полезно и супер леко и освежаващо! Препоръчвам!

# 634
  • Пловдив
Хортензия,благодаря.Ще си сваря утре и ще се жабуря.Сега не ме боли,защото пих аулин,но най-вероятно ще се върне болката след като мине действието.

Можеш да жабуриш с тетра. Тя има по-силно действие от лайката.

Валенце, ще търся рецептата....яде ми се нещо сладко.
Ти да не си прищипала някой нерв или да си го възпалила.
 Hug

# 635
Валенце - тази болка ми намирисва на дискова херния или по старому сецване. Пази се, че много боли. Аз ходих и на физиотерапия. По принцип се пият нестероидни противовъзпалителни лекарства като аулин, нимезил, диклак и т.н Също невролозите изписват и милгама и мидокалм, ама ако продължи, направи си една консултация с невролог! Може да си мажеш кръста с фастум гел, диклак гел и т.н. Peace

# 636
  • София
Мерси, Смърфи, точно от хапче Диклак ми мина.
Ваничка, не знам какво ми стана и какво съм прищипала, но отдавна не бях ревала от болка. Странното е, че като вървя не ме болеше въобще, само при определени движения и като седя, тъй че цял ден стоях или права, или легнала, никакво навеждане и сядане.

# 637
  • Пловдив
Мерси, Смърфи, точно от хапче Диклак ми мина.
Ваничка, не знам какво ми стана и какво съм прищипала, но отдавна не бях ревала от болка. Странното е, че като вървя не ме болеше въобще, само при определени движения и като седя, тъй че цял ден стоях или права, или легнала, никакво навеждане и сядане.
Ако не мине направи в понеделник една консултация.

Намерих рецептата за тортата, ама да питам сладка ли е. Защото, ако не е сладка ще замине за коша...или идейка, как да я направя сладкишна. Simple Smile

# 638
  • София
Дообър вечер, красотни!  Hug
Леле, колко сте изписали, а мен ме няма та да се включа.
Людачка, добър съвет са ти дали нашите приятелки. Първо изследване се прави в/у кожата на едната ръка. Няма болка, аз съм го правила. За алерголог веднага ще ти препоръчам доФтор, но наистина е доФтор. Доц.  д-р Попов в алергологията на Александровска б-ца.  Потърси го, наистина е сериозен. Не искам да натоварвам темата и да ти обяснявам, защо ти го препоръчвам, но не те лъжа.  Hug Миленка, ще бъде в сигурни ръце. Вероятно, ако се потвърди диагнозата без лекарства няма да минете, а оставиш ли във времето...ще стане лошо. Приеми ни съвета на мен и на Смърфи.  Hug
Така, красотни да ви се отчета, какво правих днес. Разкрасителни процедури. Започнах с маникюр и завърших при козметичката. Минах и през фризьор, та сега съм направо ослепителна красавица.  Mr. Green Ако някоя от вас има необходимост от фризьор перфектен, нека да ме пита. Това момче е изключително в работата си. На него си му идва от вътре, от душата му, създаден е за тази професия.  Един час е само постригването му, няма малко, няма повече... един час.  Всеки косъм го изпипва перфектно. Такъв си е. После минах и през козметиката, та вече съм красотна и ако пожелаят да ме водят на море.  Simple Smile аз съм готова.
Вале, то хубаво си записала тортите, ама кръста , какво ще го правим. Да не те схване ей, девойко прекрасна. За тази цел има Пироксикам, едни бълг. хапчета на Софарма и страшно много работа вършат. Ако искаш ме питай ще ти кажа, как се гълтат. Сега, тези дни ги взимах, защото почувствах как една гадна болка се промъква в кръстчето ми. Мисля, че ме пооправиха. Тя Смърфи ти е казала точната диагноза, дискова болест. Претоварила си се някъде, а и килограмите ...Пази се и не се пресилвай.
Тъй като съм на диетка, бях на вечеря навън. Ами, поканиха ни хората, как да им откажа, `щото Мара е дебела...утре пак съм на глад и мизерия.  Mr. Green
Е, хайде, лека ви нощ.  Hug

# 639
Здравейте, хубавици! Гледам всеки по нещо го боли. Я се стегнете, утре всички да са здрави и усмихнати, свежи и красотни като Марчето!
Аз фризьор не съм виждала от близо три месеца, време ми е, че ще уплаша гражданите като се върна.
Люска, и аз бях в тежка категория като бременна. С първото две седмици преди да родя бях +35 и не посмях да се претегля повече, а с второто качих скромните 24 кг. С каката забременях на 44 кг,в края на първия месец след раждането бях 43 кг. С малката си върнах кг за 3 месеца. Никакви усилия не съм полагала, според мен си е до ген. Дано и с третото да е така;-).
Марче, четох една твоя рецепта за магданозени кюфтенца, мисля да я направя, само да се сдобия с магданоз.

# 640
Марче спрямо мнението ти за децата.Защо да се караме бре душа?
Всеки си има своя философия за живота.Мен ми беше ин тересна тезата на всеки.
Стефи много ужасно!Прилоша ми като прочетах.Горките родители!жалко за децата.Бог да ги прости!
Коконке колко мило ми прозвуча.Сладка за децицата...  Simple Smile
Джей и аз не карам колело.Мм научи сина ни.Карат си 2.
Тетра и смпадлика е едно и също.
Вале оздравявай!
Утре съм на плаж със свекър и свекърва и детето.
Не ми се смейте много Joy
Лека ви нощ!
Успях да ви изчета и да наваксам.

# 641
  • София
Здравейте, хубавици! Гледам всеки по нещо го боли. Я се стегнете, утре всички да са здрави и усмихнати, свежи и красотни като Марчето!

Марче, четох една твоя рецепта за магданозени кюфтенца, мисля да я направя, само да се сдобия с магданоз.

Е нЕма, що. Страшно съм красотна, да не ме погледне човек.  Mr. Green
Кюфтенца магданозени обичам. На пазара, на пазара магданозени китки колкото искаш. Още по-добре кюфтаци от тиквички...ммм...мммда и малко кис.мляко с копър + мааааалко чесън и топъл  бял  `леб....мммда. Е, как ще заслабна с вас...вие сте виновни.  Mr. Green Глад и мизерия за всички по ред на номерата!!
Филмчето ми свърши, лягам си.  Hug

# 642
  • Пловдив
Ей, момичета...гледам всички спите....лошо няма. Мотам се из дебрите на нета....Сега забелязах, че една домакиня, която пишеше в тази тема ме е игнорирала от списъка с приятелите си във фейса.
Тук във форума много хора я боготворят гледам, че е приятелка с някои от вас във фейса...
Предполагам, каква е причината, но не мога да си обясня, как е възможно....само, защото не си съгласен с мнението на другия...Ами пак ще го напиша...предполагам, че чете  Феновете на Левски са малоумници не подкрепящи отбора си, когато той е в криза..., а футболистите им тази година са евро-азиатски идиоти.
 Не съм се ядосала много, но ми стана криво....все едно аз досега 100 пъти да съм я блокирала, защото боготвори бъркащия в гащи -Надал. Това е смешно....

Айде, ще си лягам...

Последна редакция: сб, 03 авг 2013, 04:35 от vanichka75

# 643
Добро утро Simple Smile

Тази сутрин здравословна закуска , за да няма сърдити Simple Smile
Как чаках момента в който малкия ми син ще започне сам да заспива и да си поспиваме с мъжа до късно през почивните дни.... е дочакахме ама ние сме се наспали явно щом в 6 сме скочили.
titi888 приятно изкарване днес  .
Валенцето бързо да се оправяш .
marche14 е добр звучи разкрасителен ден, ама това с фризьора час , не е за мен, мразя да ми пипат косата , мразя много , и от това страдам вече почти 2 години.Малкия ми син кърмих дълго и когато сам се отби започна да се приспива с пръст в устата и другия в косата ми ooooh! сега се опитваме да се променим нещата , много е трудно, има вечери в които успявам други не, ама смятам че ще се отучим някой ден.

# 644
  • София
Добро утро!
Много е здравословна закусчица, но поне едно кафе...

Общи условия

Активация на акаунт