В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 547
  • 719
  •   1
Отговори
# 225
Гемавар, моята ендокриноложка ме инструктира след раждането да намаля сегашната доза наполовина и да я пия разделена на по следния начин: след първото сутрешно хранене на беба, примерно към 7, така че после три часа поне беба да не яде, за да не се обременява кърмата с хормони, и втората половина пак до обяд трябва да съм я изпила - дано го обясних правилно  newsm78
да, разбрах те, мерси. Виж какво намерих по въпроса, ако ти е интересно: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=100583.0  Според тази статия кърменето и тироксина са съвместими. Аз нещо взех да се филмирам по въпроса да не взема да направя някаква беля на щитовидната на малкия покрай моите проблеми с хормоните.

# 226
мен ме започнаха едни контракции, бяха на 7 мин регулярни, сега нещо се омотах.
Одеве ми падна и тапата. На колко мин трябва да сами контракциите и колко време да ги засичам за да тръгваме към болницата?

# 227
Моята докторка ми каза на 4-5 минути като станат регулярните контракции или като ми изтекат водите.  Стискам палци и успех!! Дано всичко мине леко и бързо.  fingerscrossed
Не знам baby как си ги засичаше и дали с този сайт: http://www.bebeimama.com/tajmer-na-kontrakcii, но тя писа, че сайта сам и е казал да тръгва към болницата.

# 228
и аз там си ги засичам. така е много гадно, седиш и ги мислиш. Притеснявам се че ми е второ раждане и сме на 30 мин от болницата.

Продължаваме със засичането пък да видим, благодаря за стиснатите палчета Simple Smile

# 229
Здравейте и от мен и бебе Атанас,роден на 14.07.2013, 3400кг,51 см. нормално раждане подробностите за първа страничка   bouquet
Желая леко раждане на всички момичета,които тръпнат в очакване!

# 230
Добро утро,

Джине- опитай се да не пушиш, ако си мислела да ги спреш сега е момента Simple Smile Давай да ти помагаме с каквото можем да се отървеш от тая гадост! На мене ми беше супер трудно, направо нереално трудно, но успях   Sunglasses Аз лично като затворник си броях дните без цигари и ми беше прекрасно като ги навъртах, после осъзнах колко е хубаво без дим Simple Smile С каквото мога ще ти помагам, защото те разбирам напълно...пък и нали знаеш няма по-гадно от бивш пушач  Twisted Evil
Близначе - супер много се радвам, че си спокойна и че ТМ те подкрепя така хубаво! Пожелавам си и ММ да бъде такъв Simple Smile А иначе да ще е хубаво да се ражда вече, защото ми е малко тесничък таза, а бебето расти бързичко. Доктора каза, че не е хубаво да става към 3500,защото ще ме измъчи....но както тя си реши Simple Smile
Катенце - а дали ще успееш да вземеш паричките за студентка с бебе? ще е много хубаво, те не са никак малко....дано стане Simple Smile
Глупи - не казвай, че и на теб са ти причинили същото! На мен ми спря за един-два дена. Точеше се дългичко....оф, защо ни го причиняват тия доктори. Последното пребъркване мина при мен по-добре, или свикнах на пръстите на докито или пък вече се отпуснах (той ме навиваше 100 часа да се отпусна, все едно с...с с девственица ще прави  Mr. Green )..... Аз докато ти отговоря ти се разражда  Wink хайде дано всичко мине добре и си гушкаш бебчо Simple Smile
Сандалке - сънувах те тази нощ, но само с хубаво  Hug Ще ти разкажа след обяда какво точно, но беше откачено, като всеки сън Simple Smile))
ДаниКамен - честита малка принцеса! Да е жива и здрава, да расте обичана и щастлива!
Мирта - честито бебе, да е жив и здрав!

Абе аз сега виждам, че ми остават само 10 дена!!!

# 231
  • София
Jalina, az planiram da spra cigarite, kato otslabna. Spra li gi sega, cial jivot ste hodia, kato hipopotam. Inache si prava, nai-hubavo bez dim.
Kakvo stana s Glupi? A, dano.... Chakame novini.
 Az dnes stanah v 5 i se opitah da napravia neshto kato kupane, ne mi se poluchi mnogo dobre, no se pozamih i si slojih nova noshtnica. Nali bebeto ste idva i ne mi se iska da si kaje, tazi puk maika mi kakva e murliava.

# 232
Джине напълно те разбирам и аз се страхувах, че ще стана 100 кила като спра, но слава богу не качих много Simple Smile хубаво, че си се изкъпала криво-ляво, 100% ти е по-лекинко. Аз това си мислих тия дни - ние този юли месец не уцелихме големи жеги, миналата година беше страшно . Сега е поносимо за раждане Simple Smile

# 233
  • София
az purvia put rajdah v goreshtnici i beshe ad. Sega e super, dori tuk v bolnicata se zavivam i s olekoteno iurganche i mi e dobre. Izvadihme kusmet s vremeto. Nerodili mami, vzemete si za bolnicata ednocratni podlojki, mnogo sa udobni.

# 234
Понякога им гледам ушите, за да знам дали не ги бъркам - малко съм смотана, ама ще се оправя ; )
Те така или иначе не разбират коя е Елена коя е Дени, и да им казваш Мъхче 1 и Мъхче 2, тая им е, иначе като те слушам ясно защо не пишеш, но каква е връзката с ушите???
Джинеама твойта мома, направо ти разреши от раз проблема със Снежанка, казваш дойде си с името и точка  Laughing Завиждам ти за килограмите. Ти така или иначе само един корем си имаше така че не ме учудва, че вече си свалила всичко.
Дейзи то и тука вече има бебета на по месец, а има и такива, като мен които още си чакат реда, ама нали сме си готини, може и при нас да пишеш  Mr. Green
Херааз имам такава черта, бледо кафява и мнооого тънка, но пишеше, че после изчезва. Вече ми е все едно да ти кажа искам само да се роди, пък не ми пука вече за линии и глупости.
Гери ми хайде ама кат се е запънала, като магаре на мост, ти пък сещай се да ни навестяваш отвреме на време, то неродилите вече сме малко, вие сте повече  Laughing
Глупи то да ти кажа майтап, майтап ама като гледам как се хвалят родилите, че техните бебета на първата консултация станали по 3,500 си мисля, че аз толкова ще я раждам най-малко, може и да излезеш права за първокласниците  Laughing
Да ви се оплача, кожата на корема така ме боли, че мисля, че 4 дни преди финала ще се нацепя, язък за вардето 9 месеца, ама те така, като не можа да се роди като хората по-рано  Sick Снощи пък един тъпанар комшия ни развали вечерта,
Скрит текст:
ама чак ме хвана яд на ММ, че е толкова културен, викам си да беше някой простак разбойник Mr. Green Лягаме си ние към 23 че моя е на работа първа и трябва да става в 4ч. В 1 без нещо се събуждам от много силна музика, установяваме, че е от едно барче срещу нас, което е и таксиметрова фирма. ММ звъни по тел и ги моли културно да спрат музиката. Тоя вместо да спре, я усили още толкова излезе отвън и почна да псува, и да заплашва как ако слезем какво щяло да ни се случи. И почна да звъни на тел на ММ нали пък изписва номера, моя вика не мога да се разправям отивам да спя в хола, че там има и закрита тераса и през 2 дограми нищо не се чува. Казвам му аз как да направи един номер, та на тоя отсреща да му дава съобщение "Избрали сте несъществуващ номер" И викам ти ще избягаш ама аз няма как да избягам ще се оправям. Звъня на 112 обяснявам случая. След 10 мин ми звънят от полицията, може ли вика да слезете да съдействате на полицията. Викам не, той ме заплашва, аз съм бременна в 9 месец, ще изляза да вардя полицаите в 2ч веднага даже  Sick Та дойде патрулката, и тоя селяндур до там му беше смелостта, приключи със заплахите, музиката и т.н. По едно време си виках, ако извадя късмета от нерви да родя, ще ида до долу да му стисна ръката, ама не би  #Cussing out
Жалина за цигарите  newsm10 и аз така ще правя, сега ми е момента да се откача. Каква е тази твоя докторка 3,500 било много, глупости на търкалета, моята голяма беше 3,450 и не ме е измъчила, контракциите ме измъчиха, както и ако беше 2,500, но самото раждане си беше 5-10 мин, нищо кой знае какво. Еййййи това като онзи доктор от който избягах, чудят се как да ти предизвикват раждания или секцио, сигурно им дават бонуси за тази работа  #Cussing out
Джина ММ нали спря цигарите и той заради мен, качи 4-5 килограма, и сега без диети си ги е свалил.А от цигарите не се свалят килограми, така че ... номера е сега щото така или иначе ще трябва да се свалят килограмите, пък вече си свикнала без цигари. Поне моята логика е такава. 8 месеца не съм пушила няма смисъл да се мъча с отказване отново. А килограмите ти при всички случаи са по-малко от моите, които ще боря като родя.
Глупи, дали роди вече? Малиии къв чаршаф стана  Embarassed

# 235
  • Бургас
Честити бебчета на Дани-Камен и на Мирта Simple Smile

Дейзи, тя както Мисти ти е казала има бебчета тук на по месец и кусур...че дори Бемолчетата ще станат на 2 месеца скоро, а ние още не сме родили Simple Smile

Момичета, гледам тия теми дето Пина беше пуснала...нашата първа тема, там са се записали в началото разни момичета от които ни вест ни кост...само Луиза е от редовните първи записани Simple Smile

И да ви кажа за мен, вчера цял ден ме хващат някакви контракции, ама не са регулярни и са кратки като продължителност...на няколко пъти ме прониза и много силна болка ниско долу (точно все едно в шийката)...бях на преглед вчера при доки, вика госпожицата е супер, трябва да е към 3300-3500 вече, готова е за излизане, смъкнала се е много ниско...а и аз си я усещам като седна и корема ми опира много на краката, преди не беше баш така Simple Smile Та вчера с тия контракции само чаках да зачестят и да почна да засичам, но не би. Можеби всичко беше защото се поразходих през деня, после следобеда пак и може да съм се натоварила Simple Smile
А и да си кажа сутринта такова р*зтройство получих че направо не знам Simple Smile Мисти поне няма да е сама в отбора на разтроените Simple Smile

# 236
  • София
Mysti, Sandalka mai imashe predvid, che sum se dvijela, zashtoto gram ne sum otslabnala. Kato se priberem vkushti ste se meria. Da ti kaja men kojata na korema me boleshe predi da rodia, no niamam novi cepnatini. Tova moje da e znak. A, chak mi e stranno, che niamam kiselini. I tolkova biah sviknala da sum bremenna, che sega mi se sluchva da si pipam korema i da se stresna che nishto ne murda v nego. I bolkata v mejdukrachieto izchezna. Ostana samo tazi ot operaciata, no ste mine, nishto, che e nai-zverska.

# 237
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро  Hug

Честита рожба на Дани_Камен_  Hug Да е живо и здраво   bouquet

Мирта, благодаря за данните и добре дошла  Hug

Таничка, явно си се преуморила вчера. Аз направих същото. След голямата разходка съм заспала като пън и тази сутрин получих поне 10 безболезнени контракции и мускулна треска в кръста и краката  Laughing А днес ме чака отново ходене и много чистене, че до никъде не стигам...

# 238
Джина  Hug направо ми вдъхваш надежда, това че не си отслабнала, като се прибереш ще разбереш, няма как грам да не си щото поне 5кг от корема вече не са вътре  Laughing А миииии къв знак, като гледам знак за стрии ще да е, хем ме боли хем ме сърби, само в 5 ли беше месец ми беше такова и ми излязоха 2-3 стрии, виках си с тях май се разминах ама усещането като че ли е същото, момата и тя от два дни много активна се оказа, дето викаш, толкова й свикнах, че ще ми е странно без да ми мърда нещо в корема  Laughing Но ми харесва това за киселините, повръщаше ми се снощи от тях, няма да ми липсват
Танче като че ли съм по-добре с корема днес, нищо че цяла нощ къркореше отново, та чак ме болеше ,но поне днес нямам разстройство да не казвам голяма дума де. Обаче след снощните изпълнения как ми смъдят очите и ми се спи яко, а не мога гадост  Sick
А дали ще ми се отпуши носа  newsm78след като родя newsm78
Честито на Дани Камен и Мирта

# 239
  • Бургас
Мисти, би трябвало да ти се отпуши Simple Smile

Малко инфо от нашата баня, всичко се движи добре с времето, в неделя ще почива майстора, та се уговаряме уж вторник да приключи ремонта за да може после вече да си чистим и да оправяме Simple Smile А дали госпожицата ще изчака да нагласим всичко? Аз съм казала след 23ти когато реши да излиза, преди 23 да не се появява че рачета не искаме Simple Smile  Joy

Общи условия

Активация на акаунт