Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Когато вашето бебе пие по-големи глътки след по-дълъг от обичайния интервал, това може да означава, че е много гладно или жадно. В такива случаи гърдата може да съдържа повече мляко, което сигнализира на тялото ви да произвежда повече. Освен това новородените бебета често имат нужда да сучат по-често от 3 часа и кърмата се усвоява много по-лесно и бързо за около 30 до 90 минути.
-
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
-
Какво означава, когато гърдите се усещат пълни или напрегнати след по-дълъг период без кърмене от една гърда?
-
Какво да правя, ако кърмата ми намалява?
))))))
Радвам се, че съм помогнала с нещо
то тогава бая време ще си виси 
Проспахме си контракциите дето се вика
Чак след като го нахоках се сети, че съм права и че нищо не му коствало да иде да ги вземе и върне. Че ей къде им е селото, за половин час и е там.
Казах ви, казах ви аз че вицовете за полицаи не са напразно измислени.

, всичко на външен вид е добре. На всичко отгоре, когато малката засуче имам чувството че болката пресича всичко вътре и стига чак до зърното, направо щях да пищя одеве ( ама си поплаках, много ми беше лошичко) 
На моя приятелка в болницата така й предизвикаха раждането
Много съм кротка, обаче като се ядосам си ставам баш като зодията - разярен бик
ММ каза, че го е страх от мен.....