В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 538
  • 719
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,

ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ НИ ОБЕБИЛИ СЕ МАЙЧЕТА

да се включа и аз в групата на неродилите. Днес бях на преглед и чак акушерката ме пита : "а, бе ти няма ли да раждаш вече " .
От прегледа се оказах с три сериозни контракции за 30 минути, но без никакво разкритие. И си ми записаха час за другата седмица ....явно ще се ражда догодина  Laughing
Иначе честички са ми контракциите някои болезнени, други не ...Имаше ли някой като мен и колко време издържахте така ?

# 316
  • София
Мисти, "онуй" дето виси ще си мерим с Дейзи като спрем да кърмим Simple Smile))))))

РумиHug Радвам се, че съм помогнала с нещо Simple Smile

# 317
Мисти, "онуй" дето виси ще си мерим с Дейзи като спрем да кърмим Simple Smile))))))
rotfImbo то тогава бая време ще си виси  rotfImao
Miriam66 виж постовете на Глупи, тя от сума ти време си е така, аз преди няколко дни имах през 20-30 мин така болки, ама като легнах да се наспя и дотам бяха, вече нямам кьорава контракция, Сандалка и тя така, май не трябва да спим  Joy Проспахме си контракциите дето се вика  Joy

# 318
Докато аз ревях, някой да е родил ?   Mr. Green
ММ беше яко насметен, респективно и родителите му.  Мен ме е яд за едно: ако трябва да ходи на лов, ще иде с колата сто пъти до село. Обаче когато техните искат да дойдат да си видят внучето, той седи и блее и ги кара да си търсят измислени шофьори.  Crossing Arms Чак след като го нахоках се сети, че съм права и че нищо не му коствало да иде да ги вземе и върне. Че ей къде им е селото, за половин час и е там.
Уж на мен мозъка ми изтича с кърмата, ама май той е по-зле от мен. И чак моля ви се не виждал нищо лошо в това, да се качел шофьора у нас, какво като имало малко бебе  ooooh! Казах ви, казах ви аз че вицовете за полицаи не са напразно измислени.  Crossing Arms

Данче, и твоята не е лесна.....аз си мислех , че само нашите баби не стават за нищо.

# 319
  • София
Нямам време да пиша, ама само да кажа на Мисти- Кейт е влязла в болнцата, та стягай багажа! Дойде ти времето  Grinning

Утре май ще имам малко повечко време, ще гледам да се разпиша подбробно Simple Smile

# 320
Въпрос към ЛЛЛ!
( Една бърза предистория - Кърмя Ния успешно, спрях с цеденето и всичко е ок. Няма напрежение в гърдите абе направо си е супер всичко до ДНЕС).
Много ме заболя изведнъж дясната гърда откъм подмишницата и болката е като мускулна. В същия момент няма напрежение, буци, бучки нищо няма. Мека както обикновено. Вдигнах и температура, пих Парацетамол и сега съм шен, ама после ако вдигна пак.... Обаждах се на националния ви номер, жената беше много мила, но за съжаление не можа да ми даде еднозначен отговор. Болката е сякаш имам запушен канал, чак подсъзнателно мисля, че като пипна и ще усетя твърдост, но не  newsm78 , всичко на външен вид е добре. На всичко отгоре, когато малката засуче имам чувството че болката пресича всичко вътре и стига чак до зърното, направо щях да пищя одеве ( ама си поплаках, много ми беше лошичко)  Cry
Ох, надявам се да ми отговорите по-бързо!    Cry

# 321
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Глупи, пий рациново масло. Прочети в нета коментарите и прецени  Peace На моя приятелка в болницата така й предизвикаха раждането  Simple Smile

Мисти, казвай кога да се подготвям и аз...няма да се даваш на Кейт, нали?

Днес като излязох в 11:00ч., та се прибрах в 17:30ч. Такова ходене му ударих и Богу му, нито една контракция не получих. Сега отивам да се търкалям в банята, та да изчистя и нея, че докато родя май ще трябва да прахосмукирам апартамента повторно.  Crossing Arms

# 322
  • София
Днес. 8ми ден преносване, ходих на лекар. Как пък се улучи такава, дето на един език да си говорим, ей че късмет!
 Значи първо тоновете - всичко е наред. После с ехограф, ама най-подробно вскякакво оглеждане - по всяка вероятност термина не е сгрешен или е сгрешен с няколко дни само. Всичко е наред като за скорошно раждане. Бебето няма проблеми, може да си седи вътре още. Каза, че най-добрия показател дали има някакво страдание е кръвотока по пъпната връв, а при нас той е съвсем ОК (м/у другото и за тоновете и за ехографа помолих да съм настрани, защото ми прилошава по гръб и така бях). От тук нататък каза, че, ако има проблем, той ще се отчете на записа от тоновете, няма нужда да ходя повече на ехограф.
 Също беше съгласна, че "процедурата е такава", да ме приемат вече в болницата, но се съгласи, че не е неразумно и да се следя редовно, без да ме приемат. Според нея може да се изчакат 2те седмици преносване и тогава да мислим за предизвикване.
 Предложи и ако искам да провери разкритието, което според нея било излишна процедура, предвид, че носи информация просто за любопитни, което мен абсолютно ме устройва и отказах.
 Последни заръки - повече разходки и секс.

Пина, имай предвид, че АМ няма да го пие възрастен човек, а малко бебе със силно незряла храносмилателна система и доста индивидуални нужди, За това има и толкова много модели. Може да излезе и на половината храненето с АМ, а може да ти излезе и много повече от 200лв, ако не дай Боже се случи някоя неподходяща марка или модел АМ да предизвика алергия или раздразни стомаха, защото тогава вече ще се наложи да се купува специално АМ за конкретния проблем. За мен това не е покупка, която може да се взима без консултация с педиатъра (и то след критично обмисляне на препоръката на педиатъра, защото доста педиатри са дистрибутори на марки АМ и съответно предписват само своята си марка). Моята племенница е хранена с не най-скъпото АМ, защото нямаше тежък проблем, а само обремененост от родителите си, но пак им се виждаше нанагорно с финансите.

За магическото вагинално хапче - който мисли да си го иска, прочетете повече инфо за тях, защото не е все едно какво ще се ползва. Имало такива, за които липсват данни за "поражения" на бебето, защото са предназначени за аборт, а не за раждане на здраво бебе. Аз лично не съм чела задълбочено медицинска информация, а само инфо от форума и разни статии от несигурни сайтове с неясни автори.

# 323
  • varna
Глупи, стискам палци вече да е време! Иначе мерси, че питаш за мен, добре съм си, ни тапи, ни контракции, ни дяволи, всичко си е на мястото, само беба подритва весело из корема  Laughing
Близначе, аз докато ти напиша, и ти вече си ги насмела всичките - само така трябва, да се научат  #2gunfire

# 324
  • София
Здравейте, ние сме добре. Гледаме се, но не остава време за компютър. Таткото ходи на работа  и помага много, когато може. Но имаме и баба, която за съжаление ние гледаме, вместо тя да ни помага. Поздрави на всички - не родилите да се отчитат!

# 325
Верчееее, ти се появи !  Hug Много целувки и се включвай когато можеш Simple Smile Я виж мен, аз само тука вися  Rolling Eyes

Хера, насметох ги аз всички, ма за малко да изпотроша и покъщнината  Blush Много съм кротка, обаче като се ядосам си ставам баш като зодията - разярен бик  Whistling ММ каза, че го е страх от мен.....

# 326
Близначе -признавам те! Ела някой път да насметеш и ММ... организирай по-добре една лекция  Mr. Green
Аз съм тук, полета на ММ има огромно закъснение и ще се прибере по никое време...аз ще си лягам. Утре се вълнувам, защото ММ за пръв път ще може да дойде с мен на тонове (не че ако принципно си живееше тук щеше да идва, но сега е извънредно) Та така, стискайте палци да не е кисел като се прибере Simple Smile

# 327
Ох, пак съм аз момичета, извинявам се че пак ама се налага.
Скреч, Айдин, защо не ми пишете?  newsm78 Видях ви  Twisted Evil . Положението е зле, явно ще трябва да се консултирам с лекар, сигурно съм много рядък случай.  Shocked  В момента съм с 39,3 градуса Т и имам чувството че очите са ми на Х. ММ го няма, аз съм се увила и рефрешвам страницата ама нъцки ( знам че сте заети, в никакъв случай не ви упреквам, просто си мрънкам  Cry ) .По колко пъти мога да пия този Парацетамол. Личната преди време ми каза, че може, но да не прекалявам, а това какво ли означава....??? От къде да знам че ще ми дойде до главата!? Трябваше да я питам. Сега тя е в отпуска, доки-то дето ми следи бременността също... Какво да правяяя???

# 328
Скреч ,веднага отивам да се информирам за вагиналните таблетки! Добре ,че повдигна въпроса ,хич нямаше и да се сетя да питам какво точно е хапчето!
Флай,хич не ме е страх от раждането да ти кажа,не съм се спекла,но околните адски ме нервират.Мъжът ми преди малко ме пита ,дали не искам да ходим утре на гости ,на събор на едно диво село на 50 км  от града ни ,високо в планината Shocked Все едно утре ми е свободен ден и се чудя как да се разнообразя.
Нещо хормоните ми бушуват ,само викам по детето ,а то не е виновно горкото Sad
Отивам и аз да чета за Кейт,хубава дата е 20 юли. Crazy

# 329
Сияна, виж последните постове на Айдин, беше оставила и телефон при спешни случаи. Успех Hug

Данче, дръж се.... и аз седях одеве и се чудех аз ли съм проблемната или останалите,според мен те.. ама айде. Щом затворих телефона на сестра ми докато говорихме...

Хера
, колко си спокойна, направо ти се кефя .. искам спокойствието ти Simple Smile Разкажи повече за Юли, че Гърлчето нещо я няма Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт