Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Когато вашето бебе пие по-големи глътки след по-дълъг от обичайния интервал, това може да означава, че е много гладно или жадно. В такива случаи гърдата може да съдържа повече мляко, което сигнализира на тялото ви да произвежда повече. Освен това новородените бебета често имат нужда да сучат по-често от 3 часа и кърмата се усвоява много по-лесно и бързо за около 30 до 90 минути.
-
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
-
Какво означава, когато гърдите се усещат пълни или напрегнати след по-дълъг период без кърмене от една гърда?
-
Какво да правя, ако кърмата ми намалява?

Пъпчето ни падна чааак в петък- така се бях притеснила покрай тоя пъп...и не можехме да си го къпем като хората детето, а така обича вода
Ще гледам да влизам по-често и да съм в течение с вас и бебенцата ни 

Горката аз. В четвъртък пак.
.Родих на 14.07 в 13:20 със спешно секцио.Болките ми почнаха в 3 часа сутринта и в 7 часа вече бяхме в болницата с 3 см разкритие,но накрая се наложи операция защото малкия не беше в точата поза за да излезе с нормално.В 12:40 ме вкараха в операционната и се роди моето съкровище:)
На мен нали м ииздадоха един, който е 45 дни преди термин. После обаче от болницата ми издадоха още един, който е от термина до....някой си август. (май верно са 42 дни ам ане помня) И сега какво следва? И какво трябва да попълвам пък при работодател, аз си мислех че всичко става автоматично
Не пиша често, но сега когато остава толкова малко до края, а на бебето не му се излиза и започвам малко да се побърквам!Първото ми раждане беше 8 дни преди термин, а това бебе се е заинатило.Днес бях на консултация и Док каза че бебето е едро (към 4 кг) да съм се разхождала и ако до петък(термина) не съм родила с багажа в болница и там да чакам.Ходихме на разходка с ММ и малкия днес 3 часа почти непрекъснато ходене, но почти нямам оплаквания пък камоли някоя контракция!Никак не ми се влиза в тъпата болница и все се надявам беб да тръгне тия дни, но...Та просто исках да успокоя и да се присъединя към mysterious, gemavar, jalina, Katencetoo, herairness ,*Таничка* и другите чакащи мами- вижда му се края все пак
погледнах в юнската тема, последната мама е родила на 10 юли, с 17 дни закъснение