Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Защо бебето ми пие по-големи глътки, когато е минало повече време от обичайния му интервал?
Когато вашето бебе пие по-големи глътки след по-дълъг от обичайния интервал, това може да означава, че е много гладно или жадно. В такива случаи гърдата може да съдържа повече мляко, което сигнализира на тялото ви да произвежда повече. Освен това новородените бебета често имат нужда да сучат по-често от 3 часа и кърмата се усвоява много по-лесно и бързо за около 30 до 90 минути.
-
Какво да правя, ако кърмата почти е спряла и бебето не яде нищо?
-
Какво означава, когато гърдите се усещат пълни или напрегнати след по-дълъг период без кърмене от една гърда?
-
Какво да правя, ако кърмата ми намалява?
Гледайте да се наспите ако можете, защото аз и това не мога.
Хахах, така де - сега ни е паднало
Теб боли ли те нещо, как си?

Ама така е, исках лъв, не рак, на ми сега
! Като се прибрах само ми разправяха хора от квартала какво се е случвало. Цялата махала е празнувала. Където и да ида все едно и също ми казват "ако знаеш таткото как се радваше и как се празнуваше". Аз си знам стоката, нищо ново не ми казват. Обаче в деня след като родих, след зверския купон който е бил дойдоха да ме видят в болницата мъжът ми и сестра ми, еми да ви кажа и двамата не знаеха къде са дошли и за какво точно са дошли. Гледаха тъпо и мъжът ми даже забрави да ме целуне и да си честитим. Когато разпитвах колко хора и кои са били,и двамата не знаеха та питаха децата (Калин и племенницата). Спомените на мъжът ми са, че се е скарал с брат си, че е танцувал със сестра ми , било е много весело имало е много танци и,че в коридора е имало толкова обувки та не е можел да минава.
Та идеята е да спрете да се карате с мъжа ти да го ударите на креватни упражнения.Сигурна съм че ще ти помогне.