Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

• 256 688
  • 537
  •   1
Отговори
# 150
И аз го направих, стана добре на външен вид, и много вкусен. Само за захарта мисля да я понамаля с половин чаша. Благодаря за хубавата рецепта Hug

И аз намалих захарта с половин чаша, много ми беше сладък. Сега се пече сладкиша...дано стане хубав и с по-малко захар Simple Smile

# 151
  • Варна
Аз правих миналата събота. На външен вид изобщо не го докарах.... някъде явно бъркам с карамела в началото.

После при самото тесто като се смесват само яйцата и брашното става една трудна за разбъркване смес...  Rolling Eyes

Само ябълките със захарта ми харесаха от цялата история... Rolling Eyes

# 152
Киса, и на мен тестото ми стана много гъсто, сложих още едно яйце и се оправи. Според мен може и олио да се сложи, както и кисело мляко.  Simple Smile Това си е чист кекс с ябълки и подобие на карамел Simple Smile

# 153
  • Варна
Киса, и на мен тестото ми стана много гъсто, сложих още едно яйце и се оправи. Според мен може и олио да се сложи, както и кисело мляко.  Simple Smile Това си е чист кекс с ябълки и подобие на карамел Simple Smile

Марче, точно за киселото мляко си помислих и аз, ама си викам, да следвам оригинала.  Crazy

# 154
Ами тя и моята остана малко по тавата, Лео беше писала да се обере с вода и да се сиропира.
Обаче се чудех, четох в предните страници, че карамела хрускал newsm78, а при мен се размеква и попива, да не би да не го правя както трябва(нямам никакъв опит с това)
Както Лео беше писала в началото и аз слагам вода в тавата и загрявам наново -става сироп, с който заливам сладкиша.Мъжа ми го обожава, вече като имаме някакъв по-специален случай, винаги иска от от този сладкиш.

# 155
Leo pozdravlenia za strahotnite predlogenia.Mnogo iskam da izprobvam sladki6a s jabalki i karamel.Moge li da me orientira6 za tvoite 4aeni 4a6i,tova gore -dolu kolko grama zahar e  newsm78.Pritesniavam se 4e s moite 4a6i  :hahaha:6te stane dosta sladi4ko.Blagodaria ti   bouquet

# 156
 newsm78 Не знам точно колко грама са, обикновенна керамична чаша не я препълвам обикновено newsm78 Ако не обичате много сладко, намали малко захарта.

# 157
Сладкишът е перфектен  Peace Аз сложих и малко орехи в блата.

# 158
Leo, чудесен сладкиш   bouquet
Правих го вече веднъж, само искам да споделя, че моят стана ужасно тънък, докато се печеше, сякаш щеше да изскочи от тавата, а после стана тънък като кутрето ми Sad Не знам къде сбърках

иначе вкусът е великолепен

# 159
  • In a surreal moment!
ЛЕО - сладкиша е чудесен - направих го ! Обичам орехи и затова сложих щедро в карамела и блата , а и малко канела - перфектен е ! Как да чакаме да изстине - трудноооооо !

# 160
Пече се в момента, мога да кажа, че откакто прочетох рецептата тук...преди повече от половин година мисля...само него правя, и днес пак. Само махам половин чаша захар от оригинала и добавям малко галета. Благодарско ЛЕО   bouquet

# 161
И аз го направих.Стана фантастичен!Унищожихме го топъл ,топъл.Благодаря Leo   bouquet

# 162
Чудесен е! Ааз го направих с праскови и вишни.

# 163
Тази вечер отново направих този сладкиш, но го поднесох с топка сладолед Peace Е вече няма.

# 164
мисля днес да го правя, но да видим дали ще сколасам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт