Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

• 256 731
  • 537
  •   1
Отговори
# 240
Moя пък стана толкоз сладък, че  Sick Изядох си го, ама сама.

# 241
  • Русе
И аз да благодаря за рецептата,мноооого мерси.Направих сладкиша,стана страхотен и мъжлето ми бе очарован от вкуса и аромата.

# 242
  • София
Хайде и аз да се включа:)

От 2 седмици всеки ден седя в тоззи форум и разглеждам с течащи лиги... нямам богат опит в готвенето, но чета и се уча:)
Та, направих сладкиша... разкошен е. И как... нали продуктите са сладки и се ядат Grinning
Но аз, като пишман готвач попрегорих захарта с маслото... тя лееекинко се втърди, но после като я рзтопих след изваждане на сладкиша от фурната и от тавата стана по-добре. Да не говорим какъв екшън беше докато наглася тавичката върху котлона. Тези с керамичен плот с 2 котлона ще разбрат защо трябваше да работят и двата котлона, за да стане нещо:) Забавна работа.
Важен е крайният резултат, а той е - прекрасен на вкус и аромат сладкиш, за вида има какво да се желае, но замръзналите ябълки от хладилника влязоха в употреба:)
Майка ми си взе даже 2 парчета!!! значи й е харесало

Hug  bouquet

# 243
Leo,едно огромно благодаря и от мен  bouquet Сладкиша стана чудееен Party В началото гледах скептично и не вярвах,че наистина се получава нещо толкова вкусно,но сега вече съм убедена Crazy Мисля си,че много добре ще е и с орехчета,канелка и ванилийка,ама и без тях е СУПЕР! Party Ето го:

# 244
Лео ,най- после и аз да го направя този невероятен сладкиш.
Още горещ го излапаха и се наложи да повторя.

# 245
  • Пазарджик/Лондон
И аз да си кажа - Leo, благодаря ти за чудесната рецепта HugСтана точно като на снимката, дори тавичка във формата на сърце си купих LaughingВсички в къщи много харесаха сладкиша, още не го бяха изяли, когато ме попитаха кога ще повторя.Сега правя вторият от списъка - сладкиш с ябълки и какао, сигурна съм че и той ще е много вкусен Hug

# 246
Браво на вас, страхотни са ви сладкишите  Hug Crazy Crazy Crazy
Най-важното е, че са ви харесали  Hug, за което много се радвам
и ви благодаря за милите думи   bouquet

# 247
Лео, в твоите рецепти няма да припарвам повече. Ще стана сто кила.

Хора, щом аз го направих успешно, значи всеки може.

Ето снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160755&photo=7

# 248
Лео, Момичета, направих сладкиша, изглежда чудесно, но ще го опитаме чак утре, когато ще ни дойдат гостите..Искам да ви питам къде да го съхранявам до утре вечер? Налага ли се да стои в хладилника или може и на стайна температура  newsm78. Надявам се някой да ми отговори бързичко  Sunglasses

# 249
..Искам да ви питам къде да го съхранявам до утре вечер? Налага ли се да стои в хладилника или може и на стайна температура  newsm78. Надявам се някой да ми отговори бързичко  Sunglasses

На стайна може, само го покрий с нещо да не съхне  Hug

# 250
Лео,още утре сутринта ще го направя.Толкова апетитно изглежда...Сигурно ще го сънувам тази вечер.

# 251
  • Пловдив
И аз направих сладкиша. Правя го почти всеки уикенд. А като отиден с малкия на гости при майка ми все ме моли да и го направя.
Съжалявам за качеството на снимките, но подръка имах само GSM

# 252
http://i216.photobucket.com/albums/cc120/gaxit/DSC00042-1.jpg
ЛЕО  bouquet да си жива и здрава.
Тайничко завиждам на твоето семейство заради кулинарните ти умения. bowuu

# 253
И аз го пробвах този десерт. Многоооооооооооооо е вкусничък и бързичко се прави.

# 254
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
и аз правя същия, невероятен е, наистина е изключително вкусен, лесен, икономичен и бърз

Общи условия

Активация на акаунт