Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

• 256 753
  • 537
  •   1
Отговори
# 255
  • Севлиево
Мммммм много вкусен сладкиш. Правих го и с тиква и с банани, а скоро мисля и с ябълки да го пробвам. Просто е невероятен.  bouquet

# 256
Най-сетне и аз го направих тоя сладкиш....а чета за него от два-три месеца че и повече Е,няма какво - изобщо не са прехвалени думите за сладкиша!Просто е невероятен!А,това ,което тотално ме спечели е,че се приготвя лесно,бързо и с малко продукти!Едно голямо БЛАГОДАРЯ и от мен,L е о! coolcool Ами незнам какво обичаш,но
 надявам се няма да откажеш една биричка  да те черпя.... beer3 cheers

# 257
Радвам се, че ти е харесал и наздраве  Hug

# 258
От толкова положителни отзиви във форума,взех и аз спретнах този сладкиш,че имам доста ябълки.
Сега го извадих от фурната и е страхотен на вид и ухае невероятно.
Остана да е и превъзходен на вкус.
Благодаря за рецептата.
Не остана дори и трошичка.

# 259
Здравей Leo. Аз също имам няколко доуточняващи въпроса, защото и моят сладкиш не стана много сполучлив на външен вид. Интересува ме като смесваш яйцата със захарта и после брашното със миксер ли ги разбиваш? Защото аз реших че ще свърша това на ръка и сместта стана много гъстаи самия сладкиш не бухна. После ме интересува за колко време долу горе го печеш, защото моят само 10 мин след като го сложих и отгоре беше готов, но явно отвътре е недоизпечен, защото бързо се спихна. Сега съм го върнала отново във фурната, като го покрих с фолио. Дано да подобря резултата!

# 260
Бъркам с тел на ръка сместа, да не си забравила бакпулвер да сложиш  Thinking
Пека около 35 мин. на 200 градуса. newsm78

# 261
Сложих бакпулвер. И твоята смес ли става една такава гъста, чак ми е трудно да я разбивам с телта. Може би се изложих и с това, че прекалено малко го пекох. Щом видях че  е придобил цвят и го извадих, а чак после прочетох че пишеш да му се сложи фолио и да продължи да се пече. Тъй като сладкиши по принцип правя рядко този път ще го водим пробен. Дано следващия път да стане baby_neutral. Иначе на вкус е добър

# 262
Сместа е малко и сравнително гъста-
Дано вторият опит е по-успешен  Hug

# 263
  • Варна
Сместа е малко и сравнително гъста-

Аз в събота го правих, но с малки добавки в тестото, защото когато го правих 1-ия път наистина става гъсто. Добавих ок. половин кофичка кисело мляко, малко олио.

Лично аз изядох наведнъж 3 парчета.  Crazy

# 264
  • Пловдив
И аз се записвам при вас,непременно ще го пробвам този сладкиш,изглежда много добре  bouquet

# 265
  • Пловдив
Направих го,стана божествен,много благодаря за рецептата Hug

# 266
И аз го повторих. Този път стана успешен. Препоръчвам го на всеки който търси нещо вкусно и бързо за приготвяне

# 267
pravih qbalkoviq ti sladki6 Peace STRAHOTEN E i ¨slanceto¨mnogo go haresa
p.p.izvinqvam se 4e ne e na kirilica,no nqmame na laptopa Rolling Eyes

# 268
Днес напражих този сладкиш, супер стана.
Не знам как да добавя снимка  Confused

# 269
Страхотен сладкиш. И аз ще го пробвам още утре.Май бързо става и е доста вкусен.

Общи условия

Активация на акаунт