Пазаруване от Aliexpress.com 5

• 41 398
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Няма проблем, интересува ме къде е. Simple Smile

Някъде по пътя към теб.

# 121
Има ли някаква причина да се отговаря по този начин? Rolling Eyes Ако няма как да помогнеш, не е ли по-добре да подминеш поста ми?
Не съм малоумна, ясно е, че е по пътя към мен. За да попитам вас, явно не мога да се справя сама, и също така за да питам, явно се бави повече от обикновено.

И все пак, ако има някой, който може да ми помогне, да ми каже къде е, ще съм му много благодарна. Peace

# 122
http://prikachi.com/images/839/6347839z.png
Това ми показва на мен Simple Smile  Peace

# 123
  • Sofia
Не можеш да се справиш сама въпреки инструкциите в 1-ви пост? Сериозно?!

ООО, тя пратката била изпратена на 7ми юли. Ама наистина МНОГО се бави, пускай диспут  Laughing

# 124
  • видин
Царица-майка ето този комплект получих в понеделник -http://www.aliexpress.com/snapshot/242153157.html
продавача е отзивчив, изпрати много бързо и бързо получих. Комплекта е много голям - лично на мен не ми беше нужен целия , но го разпределих сред роднините според нуждите Simple Smile
Първите неща ги купих от Litetake.
 Коланите са в размер 90-110 см. Просто го помолих да ми изпрати най големият размер комплект. На практика се получи така, че нещата дойдоха точно както ми трябваха - глезенките и стелките са малки - за мен, наколенките , "болерото" и колана - големи - точно за нуждите, останалите неща са без размер.

# 125
Има ли някаква причина да се отговаря по този начин? Rolling Eyes Ако няма как да помогнеш, не е ли по-добре да подминеш поста ми?
Не съм малоумна, ясно е, че е по пътя към мен. За да попитам вас, явно не мога да се справя сама, и също така за да питам, явно се бави повече от обикновено.

И все пак, ако има някой, който може да ми помогне, да ми каже къде е, ще съм му много благодарна. Peace

Има причина. Щом ти не виждаш къде е, защо трябва някой друг да може да види? Освен това, има ли някакво значение къде е? Освен това, колкото и да се бави, как ще помогне проверката къде е? Ще изтичаш да си го вземеш? Освен това, ако се бави толкова, че срокът за доставката е изтекъл или остават два дни до изтичането - пусни диспут и си поискай парите обратно. И тук никой друг не може да направи нищо, освен теб.

Всичко останало, както предполагам сама разбираш, е абсолютно безсмислено предъвкване на темата - къде ми е пратката - за стотен път в тази тема. А е безсмислено, защото реално никой нищо не може да направи по въпроса за по-бързото ѝ пристигане.

Същото важи и за шестте пратки, които чакам аз. Поради което не ви занимавам с чакането си.

# 126

Никъде не ми излиза и на мен!!

# 127

Благодаря ти, много.  bouquet

Не можеш да се справиш сама въпреки инструкциите в 1-ви пост? Сериозно?!

ООО, тя пратката била изпратена на 7ми юли. Ама наистина МНОГО се бави, пускай диспут  Laughing

Да, сериозно. И е нормално да се притесня, тъй като пратката е платена на 28-ми май, и сто пъти писах на продавача кога ще я изпрати и т.н., и той ме лъжеше- днес, утре, изпратих я, изпатих я отдавна но номера не в мен и т.н., което е достатъчно несериозно.

# 128
  • Sofia

А, ето имало гениални потребители в темата, които могат да се справят с тези прословути инструкции в 1-ви пост  Laughing

Tanya, нещо си в грешка, значи щом пратката е в Guangzhou и стои там от ЦЕЛИ 2 ДНИ мога незабавно да им се обадя, да ги нахокам и да ги накарам да я доставят още утре!! Само да проверя къде съм записала телефона им, сигурна съм, че го имам, всеки ден им звъня  Mr. Green

Получих този мъжки бански, хубав е. Умален ми се струва.
http://www.aliexpress.com/snapshot/242378339.html

# 129
cooxixx а ти във ФБ,къде,какво споделяш?
cooxixx поръчвала съм такова,но по-късо,супер тънко е,не си струва,ако е за зимно де.

Мерси за отзива,тогава май най-вероятно няма да го поръчам. Simple Smile
Не разбрах,кое да споделям във фейсбук? Simple Smile  Hug

# 130
Момичета, искам да пусна поръчка с едно якенце за детето, харесах си артикул ,продавач, но като чекна по-големия номер цената се увеличава - писах на продавача дали не може да ми го даде на обявената цена т.е по-ниската, а днес ми върна отговор, че може, но "да поръчам по-малкия размер 2Т, а да пиша в съобщение към поръчката, че искам  104см" - това някой правил ли го е и дали е сигурно накрая ,че ще получа 4Т, а не 2Т?
Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват!

# 131
  • Варна
...

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 11:13 от hristis

# 132
Да, сериозно. И е нормално да се притесня, тъй като пратката е платена на 28-ми май, и сто пъти писах на продавача кога ще я изпрати и т.н., и той ме лъжеше- днес, утре, изпратих я, изпатих я отдавна но номера не в мен и т.н., което е достатъчно несериозно.

Срокът за доставка обикновено е 60 дни. Така, че дори и да се притесниш, не е нормално да активизираш останалите потребители да ти търсят пратката. Съжалявам, че не ти харесва мнението ми, но нямаш основание да се зъбиш, в случай че някой не започне любезно да ти "съдейства".

Когато до изтичането на 60-те дни останат два дни, пусни диспут и не се съгласявай на нищо, различно от това да ти върнат парите. Не се обяснявай с продавача. Той също има задължението да е коректен с теб, следователно, ако не е - използвай правата, дадени ти от Алиекспрес за да защитиш интересите си.

Писането във форума няма да ти помогне. Ще си помогнеш сама.

# 133

Тази рокля цвят watermelon за 1 дама. http://www.aliexpress.com/snapshot/241476283.html  , хареса ми материята и.

Никид, и аз съм харесала тази рокля, но досега не съм поръчвала дрехи и трудно се ориентирам в номерата, а и четох, че трябва да се поръчва един номер по- голямо.
По принцип нося М, но като гледам размерите, май трябва да си поръчам XL от този модел.
Дамата оцелила ли е своя номер?

# 134

Anik , мисля че ти е променил сумата на 0.00 $ - демек не иска да ти връща никакви пари ... ако бях на теб щях да го отсвиря и да ескалирам диспута
успех  Simple Smile

Ескалирах  Peace Все се надявам да си ги получа, обаче  Confused Имам още един ескалиран диспут, по който няма никакво движение, пратката също я няма.
Благодаря за съветите  Hug

Tanya111 , жалко че няма бутон Like  Hug

Общи условия

Активация на акаунт